Wauw, wat een geweldige opvang!

Mijn kinderen gingen voor het eerst naar de opvang ( mama is 8 jaar thuis geweest ) .. wat was dat spannend... Ik denk voor mama nog iets meer dan voor de kinderen..

Maar jeetje, wat hebben ze het geweldig daar! Ze doen super leuke dingen, als het weer het toelaat lekker buiten.
De communicatie is super goed, ze helpen en denken met je mee ..

Soms zou ik willen dat ik ze eerder naar die opvang had gedaan...

Toppers zijn het!

Aukje Aukje
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Super Mario trefbal, 3 op een rij estafette en een speurtocht in week 42-2022

De gewone variant van trefbal speelden we al vaak op onze sportieve BSO, maar deze week was het tijd voor wat anders. We speelden Super Mario trefbal, een variant op het normale spel maar dan met extra superkrachten! Door pionnen om te gooien en lintjes te verzamelen, konden de kinderen bijvoorbeeld een extra leven verdienen of mochten ze de bal met hun handen afweren. Super leuk om de hele groep samen bezig te zien, wat waren ze fanatiek!

 

Sportpark Jumbo Moorland, waar onze buitenschoolse opvang gevestigd is, beschikt over verschillende grote voetbalvelden en daaromheen zijn ook nog allerlei stukjes natuur waar de kinderen in kunnen spelen. We hebben dus erg veel ruimte en dus de mogelijkheid om een echte speurtocht uit te zetten op het terrein. Onderweg kwamen we allerlei opdrachtjes tegen die de kids uitvoerden en moesten we verschillende dingen zoeken. Uiteindelijk kwamen we bij het eindpunt waar iets lekkers ons te wachten stond…

 

Natuurlijk mocht een parcours niet ontbreken, waarbij we via hindernissen zo snel mogelijk probeerden aan de overkant te zijn. Daar was het spelletje nog niet klaar, want het doel was juist om drie op een rij te maken. Twee teams streden tegen elkaar, maar slechts één kon natuurlijk het spelletje winnen. Dat geeft niks, want bij Sportstuif is meedoen veel belangrijker dan winnen en dat leggen we de kinderen ook uit duidelijk uit. Leren omgaan met winst en verlies is volgens ons een belangrijk aspect binnen het opgroeien tot een sportief en sociaal persoon en op onze sportieve BSO beginnen we daar spelenderwijs mee.

Omdat tijdens onze eerste poging tot acrogym vorige week ineens veel kinderen werden opgehaald, probeerden we het deze week opnieuw. Dit keer met meer succes. We speelden de menselijke kruiwagen, klommen op elkaars rug en maakten allerlei torens en andere creaties. De kinderen leken net echte acrobaten!

 

Wil jij nou volgen wat we allemaal nog meer doen? Volg ons dan op Facebook en Instagram en blijf op de hoogte van alles rondom onze sport-BSO! Kijk vooral ook eens op Samen bij Sportstuif, waar we plaatsen wat we naast onze activiteit op de BSO allemaal nog meer doen in Oirschot, Spoordonk en de Beerzen!



Ons team

Rudi Muller
Rudi Muller Vestigingsmanager
Brian van Riel
Brian van Riel
Fleur Slaats
Fleur Slaats
Femke van Gestel
Femke van Gestel
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches