Wauw, wat een geweldige opvang!

Mijn kinderen gingen voor het eerst naar de opvang ( mama is 8 jaar thuis geweest ) .. wat was dat spannend... Ik denk voor mama nog iets meer dan voor de kinderen..

Maar jeetje, wat hebben ze het geweldig daar! Ze doen super leuke dingen, als het weer het toelaat lekker buiten.
De communicatie is super goed, ze helpen en denken met je mee ..

Soms zou ik willen dat ik ze eerder naar die opvang had gedaan...

Toppers zijn het!

Aukje Aukje
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Steppen, een touwschommel en voor de laatste keer naar de schaatsbaan in week 1-2023

Maandag

De allereerste BSO-dag van het jaar breekt aan, als op maandag 2 januari de eerste kinderen worden gebracht. Druk is het nog niet, dus hebben we besloten om een dagje samen met onze vrienden van Sportstuif Best door te brengen. Wat heel gaaf is op hun terrein, is dat ze er een steile helling hebben waar je heel hard met de step naar beneden kunt roetsjen. Daarnaast maakten we nieuwe vriendjes en speelden we natuurlijk voetbal, op het hoofdveld zelfs!

 

Dinsdag

Wederom maakten we een uitstapje, dit keer gingen we met alle kinderen naar Sporthal Naestenbest. Daar hadden we een groot parcours uitgezet, een soort apenkooi waar we konden klimmen en klauteren. Ook heel gaaf waren de touwschommels: de originele touwen die in de gymzaal eigenlijk hangen om in te klimmen, maar dan met een zitje eraan zodat je super hoog kunt schommelen! In het andere gedeelte van de gymzaal probeerden we de tegenstander uit te schakelen met NERF guns, super stoer!

 

Woensdag

Het water kwam met bakken uit de hemel gevallen op deze dag, dus maakten we een speurtocht voor binnen. Dit keer waren het geen sportieve opdrachten, maar vragen die de kinderen zelf hadden bedacht en aan elkaar stelden zoals je favoriete kleur/dier/gerecht etc. We vinden het op onze buitenschoolse opvang heel leuk als kinderen zelf de spelvormen bedenken en stimuleren hen hier ook in. Spelletjes als deze zorgen ervoor dat kinderen leren om zelfverzekerd en sociaal in het leven te staan. Ze tonen interesse in de ander en laten hen uitpraten. In de middag klaarde het gelukkig een beetje op dus speelden we dat we paarden waren en gingen we in galop over de hindernisbalken.

 

Donderdag

De laatste dag BSO in Oirschot voor deze week en dus een goede reden om nog één keer naar de schaatsbaan van het Winterparadijs te gaan. Oefenen hadden de kinderen tijdens het schoolschaatsen in de eerste week al gedaan en dus gingen we vandaag lekker op de grote baan. Het was druk maar toch konden we goed mee in de stroom en maakten we onze rondes. Knap hoor, want een paar weken geleden konden sommige kinderen nog helemaal niet schaatsen. Schoolschaatsen vinden we bij Sportstuif een geweldig initiatief, hoe jonger kinderen beginnen met dingen als schaatsen hoe sneller ze het natuurlijk kunnen. Terug op de BSO hebben we de dag afgesloten met een lekkere appelflap en speelden we nog wat bordspelletjes.

Vrijdag

De laatste dag van de week is voorlopig nog behoorlijk rustig, al zitten er wel kinderen aan te komen die gaan starten op deze dag. We vinden het eigenlijk wel fijn dat we zo gestaag groeien, alles op z’n tijd. Op deze manier hebben we echt de gelegenheid om de kinderen en hun ouders goed te leren kennen en kunnen we het persoonlijke contact goed in stand houden. Via Facebook en Instagram kun je volgen wat we nog meer doen gedurende de week. Daarnaast hebben we een pagina speciaal voor onze activiteiten namelijk Samen bij Sportstuif. Hou deze pagina’s dus zeker in de gaten en wellicht zien we elkaar tijdens onze volgende sportieve activiteit!



Ons team

Rudi Muller
Rudi Muller Vestigingsmanager
Brian van Riel
Brian van Riel
Fleur Slaats
Fleur Slaats
Femke van Gestel
Femke van Gestel
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches