Echt een aanrader Sportstuif in Helmond! De perfecte combinatie tussen naschoolse opvang en sport/beweging. Leuk voor actieve, maar juist ook voor minder actieve kinderen.

Martine Martine
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Splinter Spektakel, levend stratego en bezoek van de politie in week 35-2022

Wat zijn de afgelopen zes weken voorbij gevlogen; even geen school, veel kinderen lekker op vakantie en tijd voor uitstapjes en andere leuke dingen. Onze BSO in Oirschot is 1 april jl. open gegaan en veel kinderen starten bij ons juist ná de zomervakantie. Daarnaast was een flink deel van de kinderen die wel al bij ons op de opvang zit dus op vakantie, waardoor we verschillende dagen gesloten waren tijdens de zomervakantie en dus ook geen blog schreven.

De laatste week waren we wel weer open en dus nemen we jullie vanaf nu graag weer mee in de avonturen die we beleven op onze sportieve kinderopvang. Zo speelden we levend stratego met een hele grote groep kinderen. In plaats van maarschalk en bom speelden we het spel met dieren. De olifant is de sterkste, maar hij is wel bang van de muis en als je in een klem loopt heb je ook een probleem. Tussen het tikken door probeerden we natuurlijk de vlag van het andere team te vinden.

 

Samen met Sportstuif Son & Breugel gingen we naar Splinter Spektakel! Speeltuin de Splinter is altijd al een feest om naartoe te gaan, maar tijdens dit driedaagse evenement is het helemaal fantastisch. De kinderen hebben zich geen minuut hoeven vervelen want je kon er van een superlange zeephelling glijden, spelen in het zwembad, een ritje maken op de pony’s of springen op een van de vele springkussens! Op de weg naar huis waren we wel een beetje moe!

Ook kregen we deze week bezoek van de politie. Twee agenten kwamen langs om uit te leggen wat hun werk inhoudt en de kids mochten zoveel vragen stellen als ze wilden. Een kijkje in de politieauto mocht natuurlijk niet ontbreken en aan het eind kregen we een echte hulpagenten-pet! Voordat zij er waren hebben we getraind op snelheid, kracht en mikken. Net zoals echte agenten doen!

Tijdens de tweede zomeravondmarkt van het jaar waren we ook weer aanwezig op de Markt. Wederom hadden we een mooi plekje gekregen en dit keer speelden we een frisbeespel en richten we onze pijlen op de roos aan het hek van de kerk. Dit deden we onder leiding van niemand minder dan onze nieuwe collega Dafne, die ons vanaf nu fulltime komt versterken! Binnenkort stellen we haar uitgebreid aan jullie voor op onze socials! We zijn zowel op Facebook als Instagram actief dus klik vooral eens op de link om te zien wat er allemaal te beleven valt op onze sport-BSO!

 



Ons team

Rudi Muller
Rudi Muller Vestigingsmanager
Brian van Riel
Brian van Riel
Fleur Slaats
Fleur Slaats
Femke van Gestel
Femke van Gestel
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches