Top opvang goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk de kids vinden het geweldig 👍👍
 

Bas Bas
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Pionnenvoetbal, een speurtocht en Crazy 33 in week 27-2023

Maandag 3 juli 2023

Rennen, springen, vallen en weer opstaan; lekker actief de week beginnen dus! We maakten een uitdagende hindernisbaan, waarbij eerst een hoedje moest worden aangetikt voordat je door de hoepels mocht kruipen. Tenslotte renden we zo snel mogelijk met een bal rondom de pionnen. Eigenlijk een soort obstacle run dus, wist je trouwens dat we bezig zijn om die een te organiseren? Vlak na de zomervakantie zullen we in Speelbos de Kemmer een veel groter parcours uitzetten! Zorg dus dat je daar bij bent en schrijf je tegen die tijd in via Samen bij Sportstuif.



Dinsdag 4 juli 2023

Wat begon met een partijtje pionnenvoetbal, mondde uit in één groot watergevecht. Geen enkel probleem natuurlijk, want als de kinderen blij zijn op onze BSO dan zijn wij het ook. Ons uitgangspunt is dat zij een leuke vrije middag hebben en aan het eind van de dag met een lach op hun gezicht naar huis gaan. Soms bereiken we dat met onze activiteiten, soms zijn de eigen ingevingen van de kinderen nog veel beter. En dus kwamen er water-ballonnen, -pistolen en zelfs hele emmers water aan te pas op deze zonnige dag bij Sportstuif.

 

Woensdag 5 juli 2023

Onze BSO is gevestigd op Sportpark Jumbo Moorland, een groot terrein dus ruimte genoeg voor een speurtocht. Samen met de wat oudere kinderen verzonnen we allerlei opdrachten die de rest onderweg moest uitvoeren. Natuurlijk moesten er dingen worden gezocht, maar ook bepaalde sportieve stappen worden gezet en was er uiteindelijk iets lekkers aan het einde te vinden. Het coolste gedeelte van de speurtocht? De uitleg van de dames aan de rest van de groep. Als volleerde juffen legden zij de kleintjes uit wat er van hen werd verwacht. Super leuk om te zien natuurlijk!

Donderdag 6 juli 2023

De drukste dag van de week, een mooi moment voor wat nieuws: Crazy 33. We verdeelden de kids in drie groepen met allen een begeleider. Zij kregen een opdrachtenblad met daarop maar liefst 33 opdrachten die ze in willekeurige volgorde moesten voltooien. Van latje trap tot een ballon laten klappen en van een menselijke toren bouwen tot zo lang mogelijk je mond dicht houden. Welke groep zou er aan het eind van de dag de meeste af hebben gevinkt? Het was in ieder geval een heerlijke dag, wat zijn we toch trots als we zo’n veld vol kinderen zien genieten en denken aan een jaar geleden toen er nog niemand op onze snel groeiende BSO te bekennen was. Voor alle dagen zijn momenteel nog plekken vrij, maar met name de dinsdag en de donderdag zijn wel steeds drukker aan het worden. Weer er dus snel bij!

 

Vrijdag 7 juli 2023

De laatste dag van de week, een nog altijd rustige vrijdag bij Sportstuif Oirschot. Nog één week en dan is het zomervakantie. We merken dat de kinderen er aan toe zijn. Wij hebben er vooral heel veel zin in omdat we dan éxtra veel tijd hebben voor leuke, sportieve en creatieve activiteiten. Eerst nog een drukke week; niet alleen is onze opvang volgende week gewoon open, we gaan ook deelnemen aan een Color Run én staan op de gezellige Zomeravondmarkt. Zien we je daar? Of wil je ons volgen? Dat kan via Facebook en Instagram. De inschrijvingen voor activiteiten lopen via Samen bij Sportstuif. Hou deze pagina’s dus zeker in de gaten en wellicht zien we elkaar tijdens onze volgende sportieve activiteit.



Ons team

Rudi Muller
Rudi Muller Vestigingsmanager
Brian van Riel
Brian van Riel
Fleur Slaats
Fleur Slaats
Femke van Gestel
Femke van Gestel
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches