Top opvang goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk de kids vinden het geweldig 👍👍
 

Bas Bas
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Pakkertje, rugby en een blokje om in week 28-2022

Op onze sportieve buitenschoolse opvang is het niet alleen buiten op de sportvelden te doen, ook binnen in de kantine van Oirschot Vooruit wordt gespeeld! We hebben hier allerlei soorten speelgoed zoals bijvoorbeeld de Clics, waarmee je allerlei bouwwerken kunt maken. In dit geval werden er zwaarden gebouwd waarmee de vijand opgejaagd werd. Over de velden en rondom de BSO zaten de kinderen elkaar achterna.

 

Ook probeerden we deze week weer een nieuwe sport: rugby! Volgens de overleveringen is deze sport ontstaan toen William Webb Ellis de bal tijdens een voetbalwedstrijd in zijn handen nam en er mee naar de overkant van het veld rende. Dat kunnen wij ook, dachten we. Bij het rugby wat we op de televisie zien gaat het er misschien wat lomper aan toe, maar onze BSO-kids kunnen ook erg hard rennen!

We wisten natuurlijk al lang dat het terrein van Oirschot Vooruit, het nieuwe Sportpark Jumbo Moorland, waar we met onze BSO gevestigd zijn mooi is. De omgeving is echter ook de moeite waard! Zo hoeven we het hoekje maar om voor de kleine speeltuin van de Heistal. Ook wonen er ook allerlei dieren in die straat, het lijkt wel een kinderboerderij maar we zijn er nog niet helemaal over uit of het de bedoeling is dat we daar komen. Wordt vervolgd dus!

   

Vind je het leuk om ons te volgen? Dat kan via onze socials! We zijn zowel op Facebook als Instagram actief dus klik vooral eens op de link om te zien wat er allemaal te beleven valt op onze sport-BSO!



Ons team

Rudi Muller
Rudi Muller Vestigingsmanager
Brian van Riel
Brian van Riel
Fleur Slaats
Fleur Slaats
Femke van Gestel
Femke van Gestel
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches