Wauw, wat een geweldige opvang!

Mijn kinderen gingen voor het eerst naar de opvang ( mama is 8 jaar thuis geweest ) .. wat was dat spannend... Ik denk voor mama nog iets meer dan voor de kinderen..

Maar jeetje, wat hebben ze het geweldig daar! Ze doen super leuke dingen, als het weer het toelaat lekker buiten.
De communicatie is super goed, ze helpen en denken met je mee ..

Soms zou ik willen dat ik ze eerder naar die opvang had gedaan...

Toppers zijn het!

Aukje Aukje
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Nieuwe gezichten tijdens de Sint-activiteiten en bingo in week 48-2022

Maandag

De week begon enorm chaotisch in het normaal zo rustige Oirschot. Niemand minder dan Rommelpiet had namelijk een bezoekje gebracht aan de BSO en dus lag alles om toen we terugkwamen van het ophalen van de kinderen. Overal blokken, stiften op de grond en verschillende krukken waren omver gevallen. Maar er lagen ook pepernoten én een aanwijzing van Piet. We moesten onze zelf geknutselde schoentjes zoeken en daar zat me toch een hoop lekkers in. We vergaten direct dat Piet zo’n rotzooi had gemaakt en gingen over tot de orde van de dag, met leuke spelletjes zoals de geheime pepernoot. Dachten we, want plots vond één van de kinderen een aanwijzing: Piet gaf ons opdrachten om nog meer te vinden…

 

Dinsdag

Ook vandaag werden er weer schoentjes gezocht. Op dinsdag zijn er namelijk weer andere kinderen dan op maandag, waardoor Piet moet zorgen dat hij elke dag van de week langs komt. De kinderen op onze buitenschoolse opvang zijn natuurlijk allemáál lief geweest, dus wordt er geen een overgeslagen door onze vriend uit Spanje. De kans bestaat dat hij het volgend jaar nog drukker krijgt, want wat hebben wij buiten de Sint-perikelen om een toffe week gehad. Elke dag kwamen er nieuwe kinderen met hun ouders een kijkje nemen en dat is ook volgende week weer het geval. Sportstuif Oirschot is dus absoluut aan het groeien en dat vinden we natuurlijk super gezellig!

Woensdag

Inmiddels had Sint zijn Pieten niet alleen geïnstrueerd om snoepgoed te strooien, hij had ook cadeautjes achter gelaten. Voordat we deze konden uitpakken, moesten we ze naar de veilige overkant brengen door samen te werken. Op gekruiste stokken brachten we de pakketjes zo snel mogelijk naar de overkant. Op onze sportieve BSO proberen we dit soort samenwerkingsactiviteiten, die de sociale vaardigheden van de kids vergroten, op allerlei manieren te implementeren in het dagprogramma. In dit geval doen we dat binnen het thema Sinterklaas, maar gedurende heel het jaar proberen we hen hier op een speelse manier bewust van te maken.

 

Donderdag

Nog meer cadeautjes, maar dit keer kregen we ze niet zomaar. Via een spannende speurtocht, waarbij we onderweg allerlei leuke en sportieve opdrachten tegen zijn gekomen, kwamen we uiteindelijk uit in het materialenhok van Oirschot Vooruit. Daar lagen de cadeautjes verstopt, wat een feest! Sportstuif grijpt het Sinterklaasfeest aan om de bezem te halen door het speelgoed assortiment en weer eens wat nieuws aan te schaffen voor op de groep. Dat doen we heel het jaar door, maar het is natuurlijk leuker als de Sint het brengt dan dat we het zomaar kopen. Daarnaast zorgen we tijdens verjaardagen voor een klein presentje voor de jarige.

 

Vrijdag

De laatste dag van de week is bij Sportstuif Oirschot vooralsnog ook de rustigste en dus sloten we aan bij onze vrienden van Sportstuif Best voor een middagje sportieve gezelligheid op de accommodatie van Best Vooruit. Daar speelden we bingo en deden we een afgooispel met de bal.

Er is veel reactie gekomen op onze aankondiging om peutergym in Oirschot te gaan organiseren. Wanneer dit precies gaat plaatsvinden, zullen we communiceren via onze socials: Facebook en Instagram. Daarnaast hebben we een pagina speciaal voor dit soort activiteiten namelijk Samen bij Sportstuif. Hou deze pagina’s dus zeker in de gaten en wellicht zien we elkaar tijdens onze volgende sportieve activiteit!
De peutergym zal in het voorjaar zijn, zeer waarschijnlijk in maart 2023.



Ons team

Rudi Muller
Rudi Muller Vestigingsmanager
Brian van Riel
Brian van Riel
Fleur Slaats
Fleur Slaats
Femke van Gestel
Femke van Gestel
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches