Top opvang goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk de kids vinden het geweldig 👍👍
 

Bas Bas
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Naar de kermis, Kubb en nieuw materiaal in week 39-2022

Het laatste weekend van september en echte Oirschottenaren weten wat dat betekent: kermis! Daar moesten we met de kinderen van de BSO natuurlijk naartoe. Samen maakten we een rondje door de cakewalk en kwamen we er achter dat de meeste kinderen dit al veel beter kunnen dan de medewerkers van Sportstuif. In sneltreinvaart vlogen ze over de lopende band, hopten ze over de wiebelbruggen en draaiden ze rondjes in het grote looprad. Ook gingen we in de rups en de echte waaghalzen durfden zelfs in de achtbaan met de grote drakenkop voorop! Daarna was het tijd voor wat lekkers en om weer naar Sportpark Jumbo Moorland, waar onze BSO gevestigd zit, te gaan.

 

We gingen natuurlijk niet elke dag naar de kermis, maar deden wel elke dag leuke dingen. Zo speelden we Kubb, een spel waarbij je met houten stokken moet proberen om de blokjes van de tegenstander omver te werpen. Moeilijk hoor, maar wel heel erg cool om te doen. We houden er bij Sportstuif van om zoveel mogelijk verschillende dingen te proberen zodat we kunnen ontdekken wat we écht leuk vinden en ons op zoveel mogelijk gebieden kunnen ontwikkelen.

 

Deze week hadden we voor het eerst een lesje peutergym gepland. Samen met vijftien enthousiaste peuters speelden we met de parachute, deden we dansjes en gooiden we pittenzakjes door de hoepels op Peuterspeelboerderij de Hummelhoef. Dat was leuk zeg, en zeker voor herhaling vatbaar. Zelf gaan we op termijn ook peutergym organiseren op de BSO, uiteraard voordat de kinderen uit zijn van school, en daarvoor hebben we allerlei mooie nieuwe materialen in huis gehaald.

Deze moesten uiteraard uitgetest worden en dus maakten we met de BSO-kids een parcours zoals ze dat maken voor paarden. We sprongen over hindernissen heen en kropen er onderdoor, aan het eind moesten we ons zelfs door de hoepels heen proberen te wurmen.

 

Zo was het weer een volle week bij BSO Sportstuif Oirschot, waar we ook kinderen op scholen in Spoordonk en de Beerzen ophalen. Wil jij nou volgen wat we allemaal nog meer doen? Volg ons dan op Facebook en Instagram en blijf op de hoogte van alles rondom onze sport-BSO! Ook hebben we naast onze socials en de website een speciale site waar je onze activiteiten kunt vinden. We zijn namelijk regelmatig buiten de BSO om zichtbaar binnen de gemeente Oirschot en vinden het ook leuk om tijdens studiedagen iets extra’s te organiseren. Neem maar eens een kijkje op Samen bij Sportstuif en schrijf je in voor een van onze gratis activiteiten!



Ons team

Rudi Muller
Rudi Muller Vestigingsmanager
Brian van Riel
Brian van Riel
Fleur Slaats
Fleur Slaats
Femke van Gestel
Femke van Gestel
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches