Leuke, positieve en enthousiaste begeleiders en een sportieve omgeving. Geweldige plek voor kinderen! Een BSO waar kinderen sportles krijgen en veel met andere kinderen socialiseren en samenwerken. Sportstuif is the place to be!

Tiago Tiago
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Naar de dierentuin, PSV en creatief rondom de velden in week 30-2022

De zomervakantie, voor veel kinderen toch wel de mooiste tijd van het jaar. Zes weken geen school en zoveel mogelijk leuke dingen doen. Daar doen we op de BSO graag aan mee! We proberen sowieso van elke dag wel een feestje te maken, maar tijdens de lange vakantiedagen zetten we net een stapje extra.

Zo maakten we deze week een uitstapje naar Best Zoo, de dierentuin in Best. Wat een prachtige vogels hebben ze daar en zelfs een pauw die zijn veren liet zien. Verder zagen we een jaguar en was er een stukje kinderboerderij, waar we de geitjes konden aaien. Tussen de slingerapen zagen we een pasgeboren baby-aapje, schattig! Tussendoor aten we onze boterhammen in het speelgedeelte, waar we ook nog even op de trampolines speelden. Wat een leuk begin van deze vakantieweek!

 

Op onze sportieve opvang zijn we zelf veel met sporten bezig, maar soms is het ook weleens leuk om te kijken hoe anderen sporten. Daarom gingen we naar de training van PSV kijken op Campus de Herdgang aan de Eindhovensedijk. Super gaaf om al die grote spelers eens van dichtbij te kunnen zien; Madueke, de Jong, Simons en trainer Ruud van Nistelrooij; ze waren er allemaal. Zoals jullie afgelopen zaterdag hebben gemerkt, hebben we ze erg goed aangemoedigd!

 

Op Sportpark Jumbo Moorland, waar we met onze buitenschoolse opvang gevestigd zitten, spelen we vooral op de sportvelden. Toch komen we er meer en meer achter dat ook rondom de velden veel te beleven valt. Dat gedeelte is namelijk helemaal aangeplant met bosjes waar de kinderen heerlijk kunnen spelen, hutten kunnen bouwen en in bomen kunnen klimmen. Deze keer gingen we op zoek naar spulletjes uit de natuur om daar vervolgens iets moois van te maken. Van takjes, veren en bloemetjes maakten we de mooiste kunstwerken. Oja, we hebben ook nog lekker pannenkoeken gegeten als lunch!

Vind je het leuk om ons te volgen? Dat kan via onze socials! We zijn zowel op Facebook als Instagram actief dus klik vooral eens op de link om te zien wat er allemaal te beleven valt op onze sport-BSO!



Ons team

Rudi Muller
Rudi Muller Vestigingsmanager
Brian van Riel
Brian van Riel
Fleur Slaats
Fleur Slaats
Femke van Gestel
Femke van Gestel
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches