Wauw, wat een geweldige opvang!

Mijn kinderen gingen voor het eerst naar de opvang ( mama is 8 jaar thuis geweest ) .. wat was dat spannend... Ik denk voor mama nog iets meer dan voor de kinderen..

Maar jeetje, wat hebben ze het geweldig daar! Ze doen super leuke dingen, als het weer het toelaat lekker buiten.
De communicatie is super goed, ze helpen en denken met je mee ..

Soms zou ik willen dat ik ze eerder naar die opvang had gedaan...

Toppers zijn het!

Aukje Aukje
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Minute to win it, mastermind en cupcakes bakken in week 9-2024

Maandag 26 februari 2024

Wat was het vandaag toch slecht weer waardoor we vandaag niet naar buiten konden. Ondanks het weer organiseerden we toch verschillende activiteiten binnen. Vandaag kregen alle kinderen de keus om te kiezen met welke activiteit ze mee wilden doen. De opties waren samen met juffrouw Fleur en Femke te gaan knutselen of om met meester Brian Minute to win it te spelen. Zo splitste de groep zich op en zijn we lekker aan de slag gegaan. Bij Brian waren er verschillende opdrachten die ze zo goed of zo vaak mogelijk binnen een bepaalde tijd uit moesten voeren. Bij Fleur en Femke werd er een rups geknutseld van papier. Ondanks het weer zijn we allemaal alsnog heerlijk bezig geweest en hebben we ons niet verveeld!

 

Dinsdag 27 februari 2024

In tegenstelling tot gisteren was het vandaag heerlijk weer, het was droog en de zon die scheen! Doordat het heerlijk weer was zijn we de gehele middag lekker buiten geweest. Voor het fruit eten werd er fanatiek gevoetbald op het veld en speelden een hoop kinderen in de hut. Na het fruit eten zijn we snel naar buiten gegaan want van dit weer wil je gebruik maken. We begonnen met een gezamenlijk tik spel genaamd WC tikkertje. Na dit tik spel werd de groep opgesplitst. De oudere kinderen gingen samen met Brian trefbal spelen. We werkten met een drie is teveel systeem waardoor niemand lang stil stond. De jongere kinderen speelden vandaag mastermind. Bij dit  spel gingen we eens kijken hoe goed de kinderen kunnen samenwerken en dingen onthouden. Het is namelijk de bedoeling om zo snel mogelijk de juiste kleurcode te kraken. Steeds mocht er een speler het parcours afleggen en roepen op welk nummer het gekleurde hoedje moest liggen. Was het nummer goed mocht het hoedje blijven liggen maar was die fout dan moest het hoedje mee terug en mocht een ander teamlid het proberen. Na de activiteit zijn we een lekker koekje gaan eten en speelden een aantal kinderen nog lekker buiten. Het was vandaag weer een heerlijke dag bij ons op de BSO!

 

Woensdag 28 februari 2024

Vandaag was het helaas alweer de laatste les van deze peutergym reeks. Samen met een groep van 20 peuters en hun ouders en/of begeleiders sloten we deze les gezamenlijk af met een peutergym diploma. Voor nu zitten de peutergym lessen erop maar vanaf april keren deze weer wekelijks terug! Rond 12:00 waren de eerste scholen alweer uit waar we een aantal kinderen op moesten halen. Eenmaal op de BSO terug aangekomen zijn we gezamenlijk boterhammen gaan eten waarna er de rest van de middag buiten gespeeld werd. Na het fruit moment zijn we buiten begonnen met de activiteit van vandaag genaamd jachtseizoen. Bij dit spel worden er twee teams gemaakt. Het ene team moet zich verstoppen en het andere team moet deze spelers gaan zoeken. Word een speler gevonden dan moet deze speler eerst getikt worden door het zoekende team. Vandaag hebben we ook onze jaarlijkse GGD controle gehad. Een keer per jaar komt de GGD langs om te controleren of wij ons aan de richtlijnen en regels houden. Met trots kunnen wij zeggen dat we een goede beoordeling hebben gehad en dat er geen punten waren die verbeterd moesten worden. Na de activiteit buiten zijn we binnen nog eventjes wezen knutselen waarna het alweer tijd was om langzamerhand naar huis te gaan!

  

Donderdag 29 februari 2024

Vandaag was helaas het weer een stuk minder, heel de dag heeft het gemiezerd. Ondanks het weer zijn we toch naar buiten gegaan. Sportstuif is een sportieve BSO waar we zo veel mogelijk  buiten spelen dus een beetje regen hield ons niet tegen. Nadat we onze buik gevuld hadden met fruit zijn we naar buiten gegaan. Buiten begonnen we met een gezamenlijk tik spel waarna we de groep op splitsten in twee groepen. De oudere jongens gingen samen met Brian handballen en de jongere kinderen en alle meiden speelden met Femke en Fleur een vis estafette. Tijdens het handballen werden er eerst een aantal regels verteld waarna er een wedstrijdje gespeeld werd. Bij de vis estafette werden er meerdere teams gemaakt met minder spelers per team zodat de kinderen niet zo lang stil staan in de regen. Nadat we een tijd buiten bezig zijn geweest zijn we naar binnen toe gegaan om af te sluiten met een koekje. Ondanks het weer zijn we toch nog lekker buiten bezig geweest en was het weer een geslaagde donderdag!

  

Vrijdag 1 maart 2024

Vandaag is het alweer de eerste dag van maart, februari is voorbij gevlogen! Vandaag was het een rustige maar feestelijke dag bij ons op de BSO in Oirschot. Vandaag zijn Brian en Fleur precies een jaar in dienst op onze prachtige Sportstuif locatie in Oirschot. Om dit te vieren gingen we vandaag zelf cupcakes bakken waarna we deze mochten versieren. Natuurlijk aten we deze cup cakes later op de dag heerlijk op! De rest van de dag was er vooral veel ruimte om heerlijk zelf te spelen. De een was binnen heerlijk aan het knutselen en de ander speelde buiten in de speeltuin. Het was een relaxte dag bij ons op de BSO waarbij iedereen heerlijk bezig is geweest!  



Ons team

Rudi Muller
Rudi Muller Vestigingsmanager
Brian van Riel
Brian van Riel
Fleur Slaats
Fleur Slaats
Femke van Gestel
Femke van Gestel
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches