Hele fijne buitenschoolse opvang
Mijn zoon gaat er heel graag heen
Veel activiteiten
Doen egt heel veel met de kinderen
En super communicatie
Personeel ook allemaal heel leuk en betrokken met de kinderen
Zeker een aanrader

Linda Linda
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Last man standing, het verspring bordspel en het jubileum zeskamp in week 14-2024

Dinsdag 2 april 2024

Na een heerlijk lang weekend in verband met Pasen starten we de week met een studiedag bij ons op de BSO. De gehele ochtend zijn alle kinderen heerlijk zelfstandig bezig geweest. Er werd druk gespeeld in de hut, gevoetbald op het veld en heerlijk binnen geknutseld. Vervolgens was het tijd om de boterhammen te gaan eten waarna in de middag de andere kinderen opgehaald werden. We begonnen met iedereen tikkertje, bij dit spel is iedereen de tikker. Word je getikt dan ga je zitten en ben je vrij zodra jouw tikker getikt word. Vervolgens werd de groep opgesplitst. De ene groep begon met het spel last man standing. Bij dit spel heb je een sloot met spelers erin en buiten deze sloot staan 2 spelers. De spelers buiten de sloot moeten proberen de spelers binnen de sloot af te gooien. Lukt het om een speler af te gooien? Dan komt deze speler mee helpen buiten de sloot. Uiteindelijk blijft er een speler over in de sloot die wint. De andere groep begon met een geluks estafette. Bij dit spel heb je twee teams met een parcours waarna er 6 hoedjes liggen. Steeds rent er een speler. Zodra deze speler het parcours heeft afgelegd komt hij/zij bij de dobbelsteen aan. De dobbelsteen moet vervolgens gegooid worden en het nummer waar deze dobbelsteen op valt is het hoedje dat je om moet draaien. Het team dat als eerste alle hoedjes op de kop heeft wint. We zijn vandaag weer heerlijk bezig geweest.  

 

Woensdag 3 april 2024

Wat was het vandaag weer heerlijk weer. We begonnen de dag met de boterhammen waarna we lekker vrij mochten spelen terwijl de andere kinderen opgehaald werden. Eenmaal compleet bij ons op de BSO zijn we fruit gaan eten waarna we het veld op gingen. We begonnen met poort tikkertje waarna we door gingen met kamelenrace. Vanaf een punt moest er met een pittenzakje door een hoepel heen gegooid worden. Gooi je het pitten door de hoepel heen dan mag de pion een stapje naar voren. Het team dat hun pion het verst heeft staan wint. Vervolgens gingen we door met het verspring bord spel. Bij dit spel had je een bordspel met pionnen. Ieder team was een pion. Om de beurt mocht er steeds een kindje springen. Het hoedje waar ze terecht komen dat zijn het aantal stappen dat ze moeten zetten. Het team dat als eerste zijn/haar pion het eerst binnen had op het speelbord wint. Vervolgens was het tijd om langzamerhand naar huis te gaan.

  

Donderdag 4 april 2024

Vandaag begon het als een wat regenachtige dag maar gelukkig werd het in de middag droog. In de middag zijn we heerlijk bezig geweest met verschillende spelletjes. We begonnen met knakworst tikkertje waarna we de groep opsplitsten. De kinderen die wilden gingen met Brian een trefbal wedstrijd spelen terwijl de andere kinderen een vis estafette deden. Per team mocht er steeds een speler het parcours aflopen om vervolgens met een stok een hoedje op te vissen. Vervolgens begon het helaas erg hard te waaien en te regenen waardoor we binnen de dag afsloten met een film. Het was een geslaagde dag!

 

Vrijdag 5 april 2024

Vandaag was het tijd voor een feestje want Sportstuif Oirschot bestaat deze week twee jaar en dit vierden we vandaag tijdens het jubileum zeskamp. Om 10 uur waren we al druk bezig op het sportpark met alle voorbereidingen en om 15:30 was het dan zover. Samen met 80 kinderen uit Oirschot en omgeving zijn we de gehele middag bezig geweest met allerlei sportieve spelletjes. Van een stormbaan tot aan een buikschuif estafette. Er werden vandaag zes spelletjes gespeeld in zes rondes. Na drie rondes hadden we een pauze. Tijdens de pauze hadden we zelfs een super leuke special guest waar we mee op de foto konden. Vervolgens werden er nog 3 rondes gespeeld waarna we afsloten met een prijzenuitreiking. Vervolgens was het tijd om naar huis te gaan en om te gaan genieten van het weekend. We hebben het tweejarig bestaan goed gevierd en zullen dit jaarlijks gaan herhalen!

  



Ons team

Rudi Muller
Rudi Muller Vestigingsmanager
Brian van Riel
Brian van Riel
Fleur Slaats
Fleur Slaats
Femke van Gestel
Femke van Gestel
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches