Super leuke sport BSO.
Top begeleiders en leuke activiteiten.

Milli Milli
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Lasergamen, archery tag en Koningsdag tijdens de jubileumweek week 17-2023

Maandag

Precies één jaar bestaat onze sportieve BSO in Oirschot deze week. Tijd dus voor een feestje! Natuurlijk was het ook nog meivakantie en waren we dus hele dagen op Sportpark Jumbo Moorland te vinden. Normaal vinden we het tijdens de vakanties altijd leuk om uitstapjes te maken, maar in verband met de feestweek bleven we op onze eigen locatie. Zo konden ook andere kinderen en hun ouders eens langskomen om mee te doen aan de activiteiten en een beeld te krijgen van wat we zoal doen op een dag bij Sportstuif. Vandaag werden de spullen opgehaald in Asten, waar we naast een hoofdkantoor ook nog een grote loods met allerlei toffe sportattributen hebben. Vandaag testten we de laserguns.

 

Dinsdag

Waar we gisteren vooral de spullen hadden uitgeprobeerd, was het vandaag tijd om ze écht te gaan gebruiken. We maakten een tof parcours om achter te schuilen en twee teams die tegen elkaar gingen lasergamen. We hebben voor onze buitenschoolse opvang allerlei toffe materialen, waaronder dus verschillende soorten laserpistolen. Een aantal kinderen van buiten de BSO had zich via Samen bij Sportstuif ingeschreven om mee te doen aan de activiteit, super leuk! Via deze website communiceren we vaker activiteiten die vaak gratis en vrijblijvend te bezoeken zijn door kinderen uit Oirschot, Spoordonk en de Beerzen. Hou deze site dus zeker in de gaten, net als onze socials: Facebook en Instagram.

 

Woensdag

De schotten waarachter we gisteren nog schuilden, doen vandaag dienst als mikpunt. We gingen namelijk aan de slag met archery tag, een soort boogschieten maar dan veilig. Nadat we eerst probeerden om zo ver mogelijk te schieten, probeerden we de roos te raken. Aan het eind van de dag maakten we een heus slagveld en zetten we de helm op, zodat we het tegen elkaar op konden nemen. Over en weer vlogen de pijlen maar echt raak schieten, dat was een zeldzaamheid. Na de activiteit aten we nog lekker een stukje cake met slagroom, het was tenslotte nog steeds de jubileumweek en het hoogtepunt van deze week moest nog komen…

Donderdag

Al rond kwart over acht stonden we op de Markt, wat waren we blij dat het zonnetje scheen. Tientallen kleedjes vol oud speelgoed waren al uitgestald, er werd overal volop opgebouwd en om half elf kwamen de dansers van FRIZ! dance & fit voor de openingsdans van deze feestelijke dag. Er werd naar hartenlust gewinkeld bij elkaar, geschminkt, gesprongen en geklommen op het springkussen en er werden spelletjes gespeeld. Voor de uitreiking van de prijzen van de kleurplatenwedstrijd kwam zelf de jeugdburgemeester naar de Markt, waar inmiddels honderden mensen zich hadden verzameld. Wat fijn dat verschillende Oirschotse ondernemers zo gul waren om de prijzen ter beschikking te stellen. De dag werd afgesloten met het Oirschots Kampioenschap Slowbiking. Deze eerste editie werd gewonnen door Guus, die maar liefst 1,45 minuut op de fiets kon blijven zitten zonder de grond aan te raken. Aan het eind van de dag hadden we een zeer voldaan gevoel, wederom een geslaagde editie van Koningsdag die we samen met onze partners van het Oranjecomité mogelijk hebben gemaakt.

Vrijdag

De eerste week van de vakantie zat er op voor ons; nagenieten! We zijn erg trots dat we ons binnen een jaar dusdanig als nieuwe BSO in Oirschot hebben kunnen laten zien, dat we dit soort gave evenementen mee organiseren en dat we steeds maar blijven groeien. Het Oirschots Weekjournaal besteedde naast de voorpagina een prachtige middenpagina aan Koningsdag. Zelf hebben we wel wat foto’s in de blog staan, maar op Facebook en Instagram staan er nog veel meer. Neem dus gauw een kijkje!



Ons team

Rudi Muller
Rudi Muller Vestigingsmanager
Brian van Riel
Brian van Riel
Fleur Slaats
Fleur Slaats
Femke van Gestel
Femke van Gestel
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches