Naschoolse opvang met zeer betrokken medewerkers die ook nog eens een leuk en gevarieerd sportaanbod verzorgen!

Roos Roos
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Carnavalsvakantie 2024

Maandag 12 februari 2024

We starten de week wat rustiger met een relaxt dagje bij ons op de BSO. Het carnavalsweekend is weer achter de rug en de meeste kinderen hebben dit goed gevierd. De een was mee naar de tent met zijn/haar ouders of begeleiders en de ander liep mee met de optocht. Al met al hebben alle kinderen een heerlijk weekend gehad. Vandaag op de BSO was er in de ochtend tijd om heerlijk vrij te spelen. Alle kinderen speelden lekker samen en maakten een super toffe hut bij ons in de kantine. Nadat we fruit hadden gegeten was het tijd voor een bingo. Alle kinderen kregen een kaartje en daar mochten ze zelf negen nummers op schrijven. De oudere kinderen hielpen de jongere kinderen goed mee bij het bedenken van deze nummers en hielpen tijdens de bingo zelf goed mee. We speelden verschillende rondes waardoor iedereen uiteindelijk een prijs won. Na de bingo was het alweer tijd om de boterhammen te gaan eten. De middag verliep verder erg rustig. We toverden al ons knutselmateriaal uit de kast waar alle kinderen vervolgens enorm fanatiek mee aan de slag gingen. Al het materiaal werd creatief gebruikt en zo werden er super leuke creaties gemaakt. Vervolgens werden alle kinderen langzamerhand opgehaald en zat de eerste vakantie dag er al weer op!

  

 Dinsdag 13 februari 2024

De tweede dag van de carnavalsvakantie starten we met een redelijk grote groep. Vandaag hadden we namelijk welgeteld 22 kinderen. In het begin van de ochtend speelde iedereen zelf heerlijk waarna er na het fruit moment een super leuke workshop op de planning stond. Deze workshop werd verzorgd door drie dames van the hand mates. De workshop van vandaag was het maken van armbandjes, kettingen en sleutelhangers. Iedereen mochten zelf kiezen welke ze wilden maken en of ze er maar eentje maakten of dat ze alle drie de dingen maakten. Heel de ochtend zijn we druk bezig geweest met deze workshop waarna het tijd was om boterhammen te gaan eten. Na het eten van de boterhammen is iedereen heerlijk naar buiten gegaan om zelf eventjes te spelen terwijl de volgende activiteit voorbereid werd. Vanmiddag speelden we namelijk de Crazy 22. 22 opdrachten waarbij ze voor iedere opdracht een x aantal punten kunnen verdienen. Iedere opdracht moest gezamenlijk uitgevoerd worden om de punten te verdienen. De opdrachten verschillen van het knuffelen van 15 bomen binnen 3 minuten tot het wikkelen van een speler in wc papier. Iedereen deed erg fanatiek mee aan deze opdracht wat het extra leuk maakte. We hadden vandaag ook echt enorm veel geluk met het weer, het zonnetje scheen en het was droog. We zijn dan ook de gehele middag bezig geweest met de opdrachten waarna er afgesloten werd met een stukje appeltaart met slagroom. Vervolgens was het alweer tijd om lekker naar huis te gaan. Het was weer een top dag waarbij we heerlijk bezig zijn geweest!

 

Woensdag 14 februari 2024

Vandaag hadden we zelf maar een klein clubje kinderen en daarom kwamen onze Sportstuif vrienden uit Strijp ons vergezellen. Super leuk al die nieuwe kinderen waardoor er toch weer meer kinderen waren om mee te spelen. De gehele ochtend heeft iedereen heerlijk vrij gespeeld. Nadat we de boterhammen op hadden was het tijd om eventjes lekker naar buiten te gaan. De een speelde in de zandbak en de ander was op het veld aan het voetballen. Iedereen speelde heerlijk met elkaar waarna het vervolgens helaas begon te regenen en we snel naar binnen gingen. Gelukkig hadden we vanmiddag ook nog iets leuks op de planning staan. We gingen namelijk zelf wafels bakken. Omdat het vandaag Valentijnsdag is passen wij onze wafels hier op aan. Zo maakte we vandaag Roze wafels in de vorm van een hartje. Nadat alle wafels gebakken waren was het tijd om deze lekker op te eten. Iedereen kreeg een super lekkere wafel waar voor de liefhebbers slagroom bij kon. Vervolgens gingen de kinderen van Strijp weer terug naar de BSO waarna alle kinderen langzamerhand weer opgehaald werden. Het was weer een leuke dag bij ons op de buitenschoolse opvang!

Donderdag 15 februari 2024

Wat was het vandaag toch weer lekker weer. Dit betekent dat we vandaag dan ook veel buiten zijn geweest. In de ochtend was er vooral ruimte om lekker vrij te spelen waarna we na het fruit moment een activiteit op de planning hadden staan. Na het fruit eten zijn we gezamenlijk naar het voetbal veld gegaan en speelden we hier een heerlijk potje levend memory. In tweetallen mocht er een move bedacht worden. Twee kinderen moesten het veld eventjes verlaten zodat ze niet zien wie de tweetallen zijn. Vervolgens mogen er steeds twee kinderen aangewezen worden om hun move te laten zien. Hoe snel lukt het de twee om alle tweetallen aan elkaar te koppelen? Vervolgens Was het alweer tijd voor de boterhammen. Na de boterhammen was het tijd voor een Kahoot quiz. Deze quiz werd buiten gespeeld waarbij alle kinderen naar het juiste antwoord moesten rennen. Na deze quiz gingen de jongens die wilden voetballen en speelden de overige kinderen de stoelendans. Het was een heerlijke dag waarbij we vooral gebruik hebben gemaakt van het weer en de mogelijkheid om veel buiten te spelen. Op naar nog een laatste vakantie dag voordat we weer naar school mogen!

 

 Vrijdag 16 januari 2024

Vandaag was het dan de laatste dag van de vakantie. Deze dag hadden we een wat rustiger programma waar er wat meer vrijheid was. In de ochtend speelden we buiten heerlijk Anne-Maria koekkoek. Iedereen deed hier bloedfanatiek aan mee en iedereen wilde een keer de roeper zijn. Helaas begon het vervolgens te regenen waardoor we verder binnen moesten spelen. De kinderen kwamen zelf met het idee om schooltje te spelen. Iedereen is heerlijk bezig geweest waarna het alweer tijd was om boterhammen te gaan eten. Na het eten van de boterhammen is iedereen nog eventjes vrij gaan spelen terwijl de Sportstuif bioscoop tevoorschijn kwam. Het scherm kwam naar beneden en de matten werden klaar gelegd. Tijdens deze regenachtige vrijdag hebben we gezamenlijk Verschrikkelijke Ikke 3 gekeken. Tijdens een film hoort natuurlijk ook iets lekkers en daarom kreeg iedereen een zakje chips. Het was een heerlijk relaxte vrijdag en een mooie afsluiter van de week. Iedereen werd langzamerhand opgehaald waarna het tijd was om van het weekend te gaan genieten want maandag mogen we weer naar school. Het was weer een top vakantie gevuld met allerlei leuke activiteiten!   



Ons team

Rudi Muller
Rudi Muller Vestigingsmanager
Brian van Riel
Brian van Riel
Fleur Slaats
Fleur Slaats
Femke van Gestel
Femke van Gestel
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches