Super gezellige sportieve BSO waar kinderen onder begeleiding van enthousiaste medewerkers sporten en spelen!

Jennemieke Jennemieke
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Kegelbal, midgetgolf en de ontdekking van een natuurspeeltuin in week 20-2022

Dat ons een hete week te wachten stond, hadden we op het weerbericht al kunnen zien. Maandag trapten we de week af met kegelbal; vanaf een afstandje moest je proberen zoveel mogelijk kegels omver te gooien of te trappen. Best wel lastig, want de kegels zijn zware pionnen dus je moet ze hard raken. Gelukkig waren we goed uitgerust na het weekend want de ene na de andere pion ging ondersteboven.

 

Op dinsdag had een van onze BSO-kinderen een hele gave zoektocht gemaakt, waarbij we via allerlei opdrachten op zoek moesten naar het eindpunt. Ondertussen moesten we bijvoorbeeld 10x springen, een rekensom oplossen of werden we op een dwaalspoor gebracht dankzij een neppe hint. Goed opletten dus! Het was nog steeds super warm dus smeerden we onszelf goed in en aten we een lekker ijsje op het mooie terras van onze BSO.

Woensdagmiddag zijn we altijd extra lang open, omdat sommige basisscholen al om 12.30 uur uit zijn. We hebben dan dus extra veel tijd om een leuke activiteit te doen en soms gaan we er dan op uit. Deze keer gingen we in Oisterwijk naar Piet Plezier om te midgetgolfen op hun prachtige natuurgolfbaan. Deze is helemaal mooi aangelegd met plantjes, waterpartijen en verschillende verdiepingen. Toen we alle achttien holes hadden doorlopen, hadden we het plan om even wat te drinken. Eenmaal het hoekje om ontdekten we een supergrote speeltuin vol met speeltoestellen, een luchtkussen en het mooiste was… je kon er zelfs zwemmen! Nu hadden we geen zwembroeken bij, maar hier gaan we zeker nog eens heen met mooi weer.

 

Op donderdag sloeg het weer nogal om, ineens was er een flinke storm. Gelukkig kunnen we op de BSO van Sportstuif ook gewoon binnen spelen. We hebben de grote kantine van Oirschot Vooruit tot onze beschikking en hebben allerlei soorten speelgoed dus ook bij slecht weer is het hartstikke leuk op opvang. Deze keer hebben we spelletjes gespeeld en een super groot bouwwerk van Kapla gemaakt. Gelukkig brak het zonnetje aan het eind van de dag toch nog door en konden we even de sportvelden op.
Vind je het leuk om ons te volgen? Dat kan via onze socials! We zijn zowel op Facebook als Instagram actief dus klik vooral eens op de link om te zien wat er allemaal te beleven valt op onze sport-BSO!



Ons team

Rudi Muller
Rudi Muller Vestigingsmanager
Brian van Riel
Brian van Riel
Fleur Slaats
Fleur Slaats
Femke van Gestel
Femke van Gestel
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches