Een fijne sportieve plek waar kinderen op hun eigen niveau met bewegen bezig kunnen zijn. De enthousiaste medewerkers zorgen dat alle kinderen de aandacht krijgen die ze verdienen.

Dennis Dennis
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Jumpen, naar de dierentuin en de boer helpen in week 18-2023

Maandag

Mei vervangt april en brengt meteen de zon met zich mee. We begonnen deze week lekker met wat buiten spelen en knutselden allerlei kunstwerken in elkaar. Na de lunch gingen we er lekker op uit richting Speelbos de Kemmer. Hier aangekomen begonnen de kinderen direct met het bouwen van een prachtige hut, waarbij de grotere kinderen de kleintjes hielpen en ze de hut echt als groep hadden gemaakt. Dit soort samenwerking vinden we bij Sportstuif mooi om te zien, elkaar helpen proberen we op onze BSO te stimuleren. Na al dat bouwen maakten we ook nog een ronde over het parcours; we maakten kikkersprongen en balanceerden over boomstammen. Wat fijn is het dat onze opvanglocatie in Oirschot zo dicht bij dit bos ligt en dat we altijd de mogelijkheid hebben om naast onze eigen prachtige locatie gebruik te maken van al het buitengebied dat Oirschot rijk is. We sloten af met een korte picknick en waren het er allemaal over eens dat het een fijne dag was geweest.

 

Dinsdag

Zoals gewoonlijk tijdens de vakantiedagen bij Sportstuif, aten we lekker wat fruit in de ochtend. Omdat het een wat minder warme dag was, besloten we dat de activiteit vandaag best wel binnen mocht zijn en dus sprongen we na de lunch in de auto om naar Jumpsquare te rijden! Salto’s werden geoefend en we sprongen op de supertrampoline. Natuurlijk genoten we ook van wat lekkers en keerden we na anderhalf uur springen moe maar voldaan terug naar de BSO. Uitstapjes tijdens dit soort lange dagen vinden we tof om te doen; de kinderen zijn blij en het breekt lekker de dag. Daarna was er nog tijd om vrij te spelen, maar al gauw werd iedereen ook weer opgehaald.

 

Woensdag

Wat is nou leuk om te doen wanneer de groep niet zo groot is? Naar de dierentuin leek ons wel wat en dus gingen we naar Bestzoo voor een speurtocht door deze dierentuin. We moesten proberen te achterhalen welke verhaaltjes bij welke dieren hoorden. Daarna aten we onze boterhammen, dus moesten we goed opletten dat de andere aapjes ze niet af konden pakken.

 

Donderdag

Wat een heerlijk weer, echt zoals het hoort in de meivakantie! Wij hadden een flinke groep kinderen verzameld en samen gingen we naar Speelboerderij de Steenuil waar we eerst lekker vrij konden spelen op het terrein waar zowel binnen als buiten allerlei dingen te doen zijn. We hadden een lekkere tosti op tussen de middag dus met het energielevel zat het wel goed. Het mooiste van de Steenuil zijn natuurlijk alle lieve dieren, zoals de konijntjes en kittens waar volop mee geknuffeld werd. We mochten de boer zelfs helpen met verzorgen. Zo gingen we een koe melken, voerden we kalfjes en gaven we wortels aan de stier en de konijnen. Ook zetten we een echte kip op ons hoofd!

Vrijdag

Het weekend komt in zicht, voor ons een perfecte gelegenheid om terug te kijken op twee prachtige weken vol met super toffe activiteiten; een zeer geslaagde jubileum week en Koningsdag met prachtig weer in week één en een boel leuke uitstapjes in week twee.
Ook blikken we vooruit met aankomende week weer een peutergym op woensdag 12 Mei, en nieuwe toffe activiteiten die weer bekend worden gemaakt. Hou hiervoor goed onze socials op Facebook en Instagram in de gaten en natuurlijk Samen bij Sportstuif.



Ons team

Rudi Muller
Rudi Muller Vestigingsmanager
Brian van Riel
Brian van Riel
Fleur Slaats
Fleur Slaats
Femke van Gestel
Femke van Gestel
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches