Wauw, wat een geweldige opvang!

Mijn kinderen gingen voor het eerst naar de opvang ( mama is 8 jaar thuis geweest ) .. wat was dat spannend... Ik denk voor mama nog iets meer dan voor de kinderen..

Maar jeetje, wat hebben ze het geweldig daar! Ze doen super leuke dingen, als het weer het toelaat lekker buiten.
De communicatie is super goed, ze helpen en denken met je mee ..

Soms zou ik willen dat ik ze eerder naar die opvang had gedaan...

Toppers zijn het!

Aukje Aukje
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Honkbal, Speelbos de Kemmer en een nieuw kalfje in week 24-2022

Op onze sportieve BSO proberen we regelmatig nieuwe sporten uit. Deze week was honkbal zo’n sport die je niet elke week speelt. Met een racket sloegen de kinderen de bal zo ver mogelijk weg, helemaal naar de andere kant van het voetbalveld. Daarna renden we zo snel mogelijk door de van hoepels gemaakte honken. Als je het rondje helemaal afmaakte, kreeg jouw team een punt. Fanatiek werden er zoveel mogelijk punten verzameld. Soms was het wel een beetje moeilijk, maar dan probeerden we het gewoon nog eens opnieuw.

De locatie waar we zitten, op de velden van Jumbo Sportpark Moorland, is natuurlijk op zich al super mooi. Maar waar we óók heel blij mee zijn, is de omgeving rondom de BSO. Rondom ligt namelijk heel veel groen en op een steenworp afstand vinden we Speelbos de Kemmer. Dit is niet alleen een prachtig bos om hutten te bouwen en doorheen te wandelen, er is ook een hele route aangelegd met allerlei sportieve klim- en klautertoestellen. Zo kun je er ringzwaaien, over balken heen springen en jezelf optrekken aan de rekstok. Dit is een plek waar we met de opvang regelmatig komen, zowel in de zomer als de winter is het voor kinderen super leuk om een middagje in het bos te kunnen spelen. Bijkomend voordeel deze dinsdag was dat het onder de bomen een flink stuk koeler was!

 

Woensdagmiddag is een langere dag dan de rest van de dagen op onze opvang. Met de kinderen die geen continurooster hebben, eten we dan eerst boterhammen. Daarna zijn we deze week naar de uitkijktoren op de Landschotse Heide in Beers geweest. In de verschillende meertjes konden we een beetje afkoelen, speelden we met waterpistolen en hebben we zelfs een paar kikkervisjes gevangen. Daarna zijn we nog even naar Hoeve de Nachtegaal in Wintelre gegaan, hier is namelijk een hele leuke speeltuin! We kwamen precies op het goede moment want er was net een kalfje geboren. Na een uurtje op de kabelbaan, het springkussen en in de draaimolen was het tijd voor een ijsje. Het ijs op deze speelboerderij wordt gemaakt van melk van hun eigen koeien, dat maakt het éxtra lekker!



Donderdag was het zo warm dat we de sproeier uit de kast hebben gehaald. Sportiviteit vinden we op onze buitenschoolse opvang erg belangrijk, maar met zulk heet weer kiezen we toch echt voor afkoeling. Gelukkig kunnen we onder de waterstralen ook lekker een potje beachtennis of voetbal spelen, al was het deze dag ook wel fijn om soms even te luieren.

Vind je het leuk om ons te volgen? Dat kan via onze socials! We zijn zowel op Facebook als Instagram actief dus klik vooral eens op de link om te zien wat er allemaal te beleven valt op onze sport-BSO!



Ons team

Rudi Muller
Rudi Muller Vestigingsmanager
Brian van Riel
Brian van Riel
Fleur Slaats
Fleur Slaats
Femke van Gestel
Femke van Gestel
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches