Naschoolse opvang met zeer betrokken medewerkers die ook nog eens een leuk en gevarieerd sportaanbod verzorgen!

Roos Roos
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Hoepelschieten, een nieuwe speeltuin en leuk nieuws in week 21-2022

Dat we deze week een dagje misten vanwege Hemelvaart, betekende zeker niet dat er niets gebeurde op onze BSO. Met touwtjes hingen we hoepels aan de lat van het doel, waarna we goed moesten mikken om er doorheen te schieten. Sommige kinderen probeerden de bal ook te gooien want het was soms best wel moeilijk, vooral als de hoepels hoog hingen. Toch werden er veel punten gescoord tijdens dit spelletje! Deze schreven we natuurlijk telkens netjes op om de score goed bij te kunnen houden.

 

Sportpark Jumbo Moorland ziet er na alle verbouwingen van de laatste jaren sowieso al gaaf uit maar is deze week wéér een beetje mooier geworden. Er is namelijk een toffe nieuwe speeltuin neergezet. Op dinsdag mochten we hier nog niet spelen, want het cement was nog niet hard, maar inmiddels kunnen we gebruik maken van de toestellen. De speeltuin staat ook nog eens in het zand, dus eigenlijk hebben we er ook nog een zandbak bij!

Omdat we zo’n leuke dag van Koningsdag hebben gemaakt, zijn we door het Land van Oirschot gevraagd om tijdens de zomeravondmarkten aanwezig te zijn en voor de kinderen iets leuks te organiseren op de Markt. Dat doen we natuurlijk graag!
7 juli en 1 september zijn we erbij en zorgen we voor een leuke activiteit tijdens dit shopfestijn van de ondernemersvereniging.
Tot dan!



Vind je het leuk om ons te volgen? Dat kan via onze socials! We zijn zowel op Facebook als Instagram actief dus klik vooral eens op de link om te zien wat er allemaal te beleven valt op onze sport-BSO!



Ons team

Rudi Muller
Rudi Muller Vestigingsmanager
Brian van Riel
Brian van Riel
Fleur Slaats
Fleur Slaats
Femke van Gestel
Femke van Gestel
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches