Mijn dochter heeft er een fijne leerzamen ervaring aan overgehouden.
Een sportieve kinderopvang was precies wat ik zocht voor haar,om haar energie kwijt te kunnen.
Ze is heel trots dat ze heeft leren skateboarden en andere sportspellen.
Bij iedere leiding kon daylee zichzelf zijn en was daarom erg op hen gesteld!
Jullie worden een groot gemis voor haar.

Whitney Whitney
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Herfstvakantie: kogels zoeken op de hei, Jump XL en naar de paarden in week 43-2022

Het voordeel van slecht weer en wind is dat je lekker kunt vliegeren! Dat deden we dan ook en dat ging heel goed, de harde wind trok onze vlieger hoog de lucht in. Wat ook hoog de lucht in ging deze week, was de drone die beelden maakte van Sportpark Jumbo Moorland van bovenaf. Binnenkort komt er namelijk een coole voorstelvideo uit, waarin we alles laten zien wat er op onze sportieve BSO gebeurt.



Zoals jullie misschien weten, ligt onze buitenschoolse opvang erg dicht bij de Oirschotse heide. Gedeeltelijk wordt dit gebied gebruikt als militair oefenterrein en dus liggen er heel veel kogels. Bewapend met een metaaldetector en een schep, trokken we er op uit om deze te vinden. Niet elke keer was het raak, soms stuitten we op een blikje of ander afval als het apparaat begon te piepen. Maar vaak was het wel een kogel, aan het eind van de dag hadden we een flinke buit verzameld!

 

Ook maakten we deze week ons eigen insectenhotel, wat erg druk bezocht werd. In de herfst zijn er natuurlijk veel beestjes die beschutting zoeken; rupsen, wormen, kevers en zelfs een slak woonden deze middag bij ons. Natuurlijk lieten we ze ook weer vrij in de natuur toen we naar huis gingen.

Een vakantieweek bij Sportstuif zonder trampoline is nog niet voorgekomen en ook deze week trokken we naar Jump XL in Eersel om lekker te springen en salto’s te maken. Niet alleen de kinderen vermaakten zich, ook onze eigen Dafne ging flink tekeer en liet zien dat nog steeds goed is in turnen.
Tenslotte brachten we nog een bezoekje aan Stoeterij de Breidablik om te helpen voeren en de paarden te poetsen. Op deze stoeterij vindt volgend jaar zomer een heus WK plaats voor IJslandse paarden en die waren er dan ook erg veel. Natuurlijk mochten we ook nog een ritje maken op een van de paarden, super leuk!

 

Zo vloog de herfstvakantie voorbij en gaan we vanaf deze week weer over tot de orde van de dag, met alleen BSO in de middag maar vanaf deze week wél een nieuwe school erbij om kinderen op te halen namelijk BS de Beerze in Middelbeers. Zo blijft onze sportieve buitenschoolse opvang in Oirschot, maar dus ook in de Beerzen en Spoordonk groeien!

Wil jij nou volgen wat we allemaal nog meer doen? Volg ons dan op Facebook en Instagram en blijf op de hoogte van alles rondom onze sport-BSO! Kijk vooral ook eens op Samen bij Sportstuif, waar we plaatsen wat we naast onze activiteit op de BSO allemaal nog meer doen in Oirschot, Spoordonk en de Beerzen!



Ons team

Rudi Muller
Rudi Muller Vestigingsmanager
Brian van Riel
Brian van Riel
Fleur Slaats
Fleur Slaats
Femke van Gestel
Femke van Gestel
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches