Wauw, wat een geweldige opvang!

Mijn kinderen gingen voor het eerst naar de opvang ( mama is 8 jaar thuis geweest ) .. wat was dat spannend... Ik denk voor mama nog iets meer dan voor de kinderen..

Maar jeetje, wat hebben ze het geweldig daar! Ze doen super leuke dingen, als het weer het toelaat lekker buiten.
De communicatie is super goed, ze helpen en denken met je mee ..

Soms zou ik willen dat ik ze eerder naar die opvang had gedaan...

Toppers zijn het!

Aukje Aukje
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Georganiseerde chaos, gooien en mikken en glibberen op de ijsbaan in week 51-2022

Maandag

Nadat we bijgekomen waren van school met wat drinken en fruit, was het tijd om de benen te strekken. Vandaag speelden we georganiseerde chaos en stonden er twee 0spellen op de planning. We zijn begonnen met chaostikkertje. In het begin is er één kind tikker. Als je wordt getikt ben je niet af maar mag je meetikken. Dit zorgt nog weleens voor wat verrassingen, want als je niet door hebt dat er meerdere tikkers zijn dan ben je voordat je het weet zelf óók getikt.

Hierna was het tijd voor chaosbal! Alle ballen die we op de BSO in de materiaalkast hebben liggen, kwamen voor dag. Er werden twee teams gemaakt en elk team moet proberen de grote bal bij de tegenstanders te krijgen. Dit kunnen ze doen door er verschillende ballen tegenaan te gooien. Nadat het gooien wat moeilijk ging door de wind, zijn we maar gaan schoppen tegen de bal. En dat ging een stuk beter!

Dinsdag

Vandaag was het een regenachtig dagje. Sommige kinderen waren al om 12.00 uur klaar wegens kerstviering ‘s avonds op school. We hebben gezellig gekleurd en boterhammen gegeten. Een paar bikkels zijn op het veld gaan voetballen, de jongere kinderen hebben het geprobeerd maar al die druppels op de neus waren toch niet zo fijn. Gelukkig hebben we veel ruimte in de kantine van Oirschot Vooruit, waar wij ook genoeg plek hebben om activiteiten te doen als het buiten wat minder lekker weer is.

Zo hebben we wat pionnen op tafel gezet, de hoepels erin geklikt en daarna gekeken of we de pittenzakjes er doorheen konden gooien. Als dat gelukt was dan mocht je naar de volgende hoepel. Elke keer als het gelukt was dan mocht je door naar de volgende kleinere hoepel om te kijken of het daar lukte. Op een gegeven moment ging het zo goed dat we zelfs een paar stappen naar achter konden doen.

Woensdag

Nadat we alle kinderen opgehaald hadden op school zijn we lekker fruit gaan eten. Even energie opdoen want we gingen schaatsen bij het Oirschots Winterparadijs. De skibroeken werden er zelfs voor aangedaan. Waar er eerst nog stevig vastgehouden werd aan de oranje zeehond, konden alle kinderen aan het einde zelf schaatsen zonder iets vast te houden. Wow wat stoer, want dat was toch wel even spannend in het begin. De grote glimlach op de gezichtjes is het uiteindelijk allemaal waard. Rondjes draaien, glijden, vallen en opstaan en weer doorgaan: het was super gezellig! Daarna terug naar de BSO om lekker te genieten van warme chocomel met slagroom. Dat hadden we wel verdiend.

 

Donderdag

Het was weer een dag met heel veel regen vandaag, het koude weer van vorige week met zon was toch wel iets fijner. De grotere kinderen lieten zich weer niet tegenhouden en speelden buiten een potje voetbal. Wegens de kerstviering werden veel kinderen wat eerder opgehaald. Met de kerst in het vooruitzicht was het tijd om eens te kijken of de kinderen op onze buitenschoolse opvang ook een beetje kunnen knutselen.  Iedereen heeft deze week goed zijn best gedaan om een glitterkerstbal te versieren met een mooie foto van zichzelf erop.  

Vrijdag

De laatste dag van de week is bij Sportstuif Oirschot nog eventjes de rustig. In het nieuwe jaar komen er elke dag nieuwe kinderen bij, ook op vrijdag. Zeer waarschijnlijk duurt het dus niet lang meer voordat we alle dagen een volwaardig BSO-programma hebben op onze eigen locatie in Oirschot.

Via Facebook en Instagram kun je volgen wat we nog meer doen gedurende de week. Daarnaast hebben we een pagina speciaal voor onze activiteiten namelijk Samen bij Sportstuif. Hou deze pagina’s dus zeker in de gaten en wellicht zien we elkaar tijdens onze volgende sportieve activiteit!



Ons team

Rudi Muller
Rudi Muller Vestigingsmanager
Brian van Riel
Brian van Riel
Fleur Slaats
Fleur Slaats
Femke van Gestel
Femke van Gestel
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches