Super gezellige sportieve BSO waar kinderen onder begeleiding van enthousiaste medewerkers sporten en spelen!

Jennemieke Jennemieke
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Enkelbal, klittenbandvangen en nieuw speelgoed in week 22-2022

Sommige spelletjes gaan nooit vervelen en dat geldt zeker voor deze. Je kent ze vast wel, meestal zijn ze roze met groen en als je er een tennisbal tegenaan gooit blijft hij vanzelf plakken. Super leuk! Hiermee hebben we ons goed vermaakt want na een tijdje gewoon gooien, gingen we uitproberen hoe het nog meer zou lukken: heel hoog, heel hard en zelfs ondersteboven!

 

Een van de kinderen op de BSO had een goed verhaal, hij vertelde dat er voortaan strijkkralen zijn die vanzelf aan elkaar blijven zitten als je er water op spuit. Dat moesten we natuurlijk met eigen ogen zien en dus haalden we een doosje van deze Aquabeads. Ondanks dat we zoveel buiten spelen en met sport bezig zijn, bieden we bij Sportstuif namelijk zeker ook de mogelijkheid om creatief bezig te zijn.

Touwtje springen kan op verschillende manier en zelfs zonder het touw met je handen vast te houden. We maken gewoon een bal vast aan je enkel en springen maar. Moe wordt je er wel van, maar op de grasvelden van het sportpark kan daarna ook even lekker geluierd worden.

 

Vind je het leuk om ons te volgen? Dat kan via onze socials! We zijn zowel op Facebook als Instagram actief dus klik vooral eens op de link om te zien wat er allemaal te beleven valt op onze sport-BSO!



Ons team

Rudi Muller
Rudi Muller Vestigingsmanager
Brian van Riel
Brian van Riel
Fleur Slaats
Fleur Slaats
Femke van Gestel
Femke van Gestel
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches