Super leuke actieve BSO, wordt veel sport en spel aangeboden, lekker voor de kinderen om zich uit te leven!

Linde Linde
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Eindelijk open op Sportpark Jumbo Moorland in week 14-2022

Er komt best wel wat kijken bij het opstarten van een nieuwe BSO. Op onze locatie Jumbo Sportpark Moorland was alles wel geregeld maar de kinderen, papa’s en mama’s van Oirschot moeten natuurlijk ook weten dat er een nieuwe sport-BSO is. Daarom hebben we de afgelopen weken zoveel mogelijk reclame gemaakt op bijvoorbeeld de scholen en bij sportverenigingen. Met succes, want afgelopen week mochten we de eerste kinderen op gaan halen op basisschool AvontuurRijk!

Lekker weer was het helaas niet maar tussen de buien door zijn we toch naar buiten gegaan. Op het sportveld maakten we een kegelbaan van pionnen en gooiden of schopten we er van een afstandje zoveel mogelijk om. Na wat tikspelletjes was het tijd om naar huis te gaan en keken we samen terug op een geslaagde eerste dag!

Op donderdag gingen we op visite bij Sportstuif vestiging in Veldhoven, bij voetbalclub Rood-Wit. Daar hadden de kinderen zelf een leuke activiteit bedacht. Op de grond werden plastic bekertjes neergezet en in al die bekertjes zaten opdrachten. Als het je lukte om er met een pingpong balletje een om te gooien, mocht jouw team de opdracht doen die in het omgegooide bekertje zat. Zo werden er push-ups gedaan, rondjes gerend en gehinkeld. Ook was er een jongen  met een Rubik’s cube die hij supersnel kon oplossen, heel knap!

Sportstuif Oirschot mag dan nieuw zijn in het dorp, we zetten ons dit jaar direct in om samen met Visit Oirschot en de plaatselijke horeca Koningsdag voor kinderen op de Markt te organiseren. Wat we precies gaan doen, is nog een verrassing maar in ieder geval komen ook onze vrienden van Vakantie Jeugdzorg een handje helpen. Hou ons goed in de gaten op Instagram en Facebook voor de laatste nieuwtjes rondom dit evenement, maar kijk zeker ook eens op de officiële website van Koningsdag Oirschot!

 



Ons team

Rudi Muller
Rudi Muller Vestigingsmanager
Brian van Riel
Brian van Riel
Fleur Slaats
Fleur Slaats
Femke van Gestel
Femke van Gestel
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches