Super fijne BSO, ze staan altijd voor je klaar als je ze nodig hebt! Ook ondernemen ze veel sportieve dingen zoals de bossen, speeltuin, korfbal, waterspelletjes. Mijn zoontje heeft het daar geweldig naar zijn zin! Zeker een aanrader!

Daniëlle Daniëlle
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Een speurtocht, frisbeeën tegen de wind in en een potje tennis in week 19-2022

Te beginnen op maandag: wát een weertje, lang hoefden we niet na te denken om de flessen met water te vullen voor een lekker potje flessenvoetbal. Dat is niet alleen leuk, maar ook héél verfrissend. Proberen om de fles van je tegenstander om te schieten en zorgen dat de jouwe zo vol mogelijk blijft, maar niet stiekem het dopje erop laten zitten hoor. Gelukkig hebben we op onze opvang allemaal hele sportieve kinderen, die nóóit valsspelen 😉.

 

Op dinsdag liepen we een zelfgemaakte speurtocht op het grote sportpark van Oirschot Vooruit. Er hingen aanwijzingen op de doelpalen, in de dug-outs en zelfs eentje op de middenstip van het voetbalveld. Ondertussen moesten we ook nog moeilijke sommetjes maken om bij het winnende kaartje uit te komen. Spannend hoor en ook nog eens heel veel lopen, daarna hadden we natuurlijk een lekker koekje verdiend.

 

Op woensdag gingen we frisbeeën, tenminste dat probeerden we. Maar met die superharde wind was het wel een beetje lastig, we hadden beter een vlieger kunnen pakken. De frisbee vloog alle kanten op behalve de goeie, ook grappig hoor maar uiteindelijk zijn we toch maar gaan tennissen. Dat balletje is iets zwaarder dus dat ging een stuk beter met dit weer.

 

Donderdag speelden we ‘wie scoort die keept’, een spelletje waarvan de naam al een beetje verraadt hoe het werkt. Dit hebben de kinderen zelf gekozen, bij Sportstuif vinden we hun inbreng super belangrijk dus naast de activiteiten die wij aanbieden is er ook voldoende ruimte voor hun ideeën en creativiteit. Vind je het leuk om ons te volgen? Dat kan via onze socials! We zijn zowel op Facebook als Instagram actief dus klik vooral eens op de link om te zien wat er allemaal te beleven valt op onze sport-BSO!



Ons team

Rudi Muller
Rudi Muller Vestigingsmanager
Brian van Riel
Brian van Riel
Fleur Slaats
Fleur Slaats
Femke van Gestel
Femke van Gestel
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches