Mijn dochter heeft er een fijne leerzamen ervaring aan overgehouden.
Een sportieve kinderopvang was precies wat ik zocht voor haar,om haar energie kwijt te kunnen.
Ze is heel trots dat ze heeft leren skateboarden en andere sportspellen.
Bij iedere leiding kon daylee zichzelf zijn en was daarom erg op hen gesteld!
Jullie worden een groot gemis voor haar.

Whitney Whitney
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Doorgooi race, lacrosse en koning van het veld in week 12-2024

Maandag 18 maart 2024

Wat starten we de week toch met heerlijk weer! Nu het mooiere weer er langzamerhand aan komt betekend dit dat we steeds meer tijd buiten bij ons op de BSO door zullen brengen. Nadat alle kinderen opgehaald waren van school hebben we eerst nog eventjes buiten gespeeld waarna we op het terras buiten fruit gingen eten. Na het fruit eet moment zijn we snel naar het veld gegaan. We begonnen vandaag met WC tikkertje waarna we doorgingen met het safari spel. Bij dit spel gingen we kijken welk dier er als laatste over blijft zonder getikt te worden door de jagers. Vervolgens sloten we af met een doorgooi race. Bij deze versie staan er allemaal hoedjes in een lange rij. Een speler gaat bij het eerste hoedje staan en de andere spelers gaan achter de witte lijn staan. Er word een bal naar jou toe gegooid waarna je vervolgens bij het volgende hoedje moet gaan staan. Er komt dus uiteindelijk een lange rij waarbij de bal steeds naar het volgende kindje in de rij gegooid moet worden. Het team dat als eerste de bal bij het laatste hoedje heeft wint het spelletje. Na de activiteit was er nog wat ruimte om lekker vrij te spelen waarna de eerste kinderen alweer opgehaald werden.

  

Dinsdag 19 maart 2024

Ook vandaag was het weer prachtig wat betekent dat we de gehele dag weer buiten te vinden waren op onze BSO. Eerst hebben we buiten op het terras heerlijk wat fruit gegeten waarna we het veld op gingen. Zoals altijd starten we de activiteit met een klein tik spelletje zodat we een beetje warm worden. Na het tik spel splitsten we de groep op. De ene groep begon bij de lacrosse estafette en de andere groep begon met het spel stand in de mand. Bij de lacrosse estafette is het de bedoeling dat je het parcours zo snel mogelijk met je team aflegt zonder dat de bal uit de lacrosse stick valt. Valt de bal eruit? Dan begin je weer opnieuw. Bij stand in de mand heb je een persoon met de bal in de handen en de andere spelers staan eromheen in een cirkel. De persoon in het midden heeft de bal vast en roept “stand in de mand en de bal is voor”, vervolgens roept hij/zij een naam van een speler en gooit de bal de lucht in. De speler van wie zijn/haar naar geroepen word moet zo snel mogelijk de bal pakken en stop roepen. De spelers die wegrennen van de bal stoppen zodra er stop geroepen word. De speler met de bal moet proberen om vanaf zijn/haar plek de bal tussen de benen van een van de andere spelers te gooien. Lukt het om de bal tussen de benen door te rollen dan mag deze speler in het midden. We sloten de dag af met een koekje waarna er nog even tijd was om vrij te spelen waarna we langzamerhand weer naar huis gingen.

 

Woensdag 20 maart 2024

Wat hebben we toch een geluk met het mooie weer deze week. De gehele middag deden we alles buiten. We begonnen met het eten van onze boterhammen waarna we heerlijk vrij gingen spelen. De een speelde in de zandbak en de ander was op het voetbal veld aan het voetballen. Later was het tijd om wat fruit te gaan eten. We zaten heerlijk buiten op het terras in het zonnetje met de rijkgevulde fruit bordjes. Nadat we klaar waren met eten zijn we gauw naar het veld toe gegaan. We speelden vandaag verschillende spelletjes. We begonnen met een tik spel waarbij we gingen kijken welke speler er de meeste  kinderen binnen 1,5 minuut kon tikken. Na een aantal rondes gespeeld te hebben gingen we door met koning van het veld. Bij dit spel zijn er verschillende veldjes uitgezet. Op ieder veld stonden twee teams die tegen elkaar gingen handballen. Na een aantal minuten keken we wie er gewonnen had. Win je dan schuif je een veld op naar links en verlies je dan schuif je een veldje op naar rechts. Op het eind heb je dus een team die de winnaar is van het spel. Na de activiteit is iedereen nog eventjes heerlijk met elkaar gaan spelen waarna de dag er alweer op zat!

 

Donderdag 21 maart 2024

Volgens de weer app is het vandaag de laatste dag met het mooie weer dus daar maken we dan nog maar eventjes goed gebruik van. We hebben de gehele middag buiten gespeeld. eerst hebben we buiten op het terras wat fruit op waarna we het veld op gingen voor de activiteit. we begonnen met een tik spel waarna we de groep opsplitsten. De grotere kinderen speelden vandaag lacrosse. Twee teams op een veld die tegen elkaar strijden. Er moest goed samengewerkt worden om de bal aan de overkant van het veld te krijgen waar je kon scoren in het goal. Iedereen deed super leuk mee waardoor we lekker lang bezig zijn geweest. De lacrosse sticks komen uit de loods waar we meerdere materialen hebben liggen. Om het spelaanbod zo divers mogelijk te houden/maken proberen we met regelmaat materiaal uit deze loods te gebruiken. De kleinere kinderen speelden vandaag een ballenrace. Bij dit spel moesten de kinderen eerst door de hoepel heen stappen en een rondje om de pion draaien waarna ze de bal op mochten pakken en op het volgende hoedje moesten leggen. De rij met hoedjes was dit keer extra lang zodat de kinderen extra ver moesten rennen. Het team dat als eerste de bal op en neer heeft gelegd wint het potje. We sloten de dag af met een heerlijke traktatie van een kindje want trakteren mag bij ons op de BSO! Het was weer een heerlijke dag waarbij we druk bezig zijn geweest!

 

Vrijdag 22 maart 2024

Helaas was het weer vandaag erg slecht, best veel regen en een grijze lucht. Desondanks hebben we er alsnog een hele leuke dag van gemaakt! Pasen staat namelijk voor de deur en daarom maakten we vandaag onze eigen paas tekeningen/knutselwerkjes. We zijn heerlijk bezig geweest waarna we binnen gingen picknicken. Op onze zachte matjes hebben we heerlijk wat fruit gegeten waarna we voor de verandering een keer een filmpje op hebben gezet. Ondanks dat we een sport BSO zijn is er bij ons op de BSO ook wel eens wat ruimte om te ontspannen tijdens bijvoorbeeld een klein filmpje. Na de film was het alweer tijd om naar huis te gaan en om te gaan genieten van het weekend. Het was een wat rustigere maar leuke vrijdag!



Ons team

Rudi Muller
Rudi Muller Vestigingsmanager
Brian van Riel
Brian van Riel
Fleur Slaats
Fleur Slaats
Femke van Gestel
Femke van Gestel
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches