Super leuke sport BSO.
Top begeleiders en leuke activiteiten.

Milli Milli
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Boksen, schaatsen en Jumpsquare in week 51-2023

Maandag 18 december 2023

De laatste normale week van dit jaar is gestart en ook deze week hebben we weer allerlei leuke activiteiten gedaan. Nadat iedereen heerlijk fruit had gegeten gingen we door naar de activiteiten van vandaag. We splitsten de groep vandaag op in twee groepen. De ene groep begon met een bal estafette waarbij we gingen kijken wie er het snelst en behendigst waren. Het team dat de bal als eerste op het laatste hoedje had won. Het andere groep speelden vandaag jeu de boules. Bij dit spel werd er in groepjes onderling gestreden en keken we wie er het pittenzakje het dichtst bij de hoepel gegooid kreeg. Het was weer een heerlijke dag waarbij we lekker bezig zijn geweest.

Dinsdag 19 december 2023

Wat was het vandaag toch een droevig weer. Maar ondanks dat het weer slecht is maken we er toch een leuke dag van bij ons op de BSO. Doordat we super tof materiaal uit de loods hadden kregen de kinderen vandaag een keus. Er mocht gekozen worden of de kinderen mee wilden boksen of dat ze liever gingen knutselen. Een heel x aantal kinderen ging met Brian boksen. Ze begonnen met wat techniek waarna er onderling samen gebokst werd. De kinderen die niet wilden boksen gingen samen met juffrouw Femke knutselen. De kinderen hadden de vrije keus wat ze gingen maken. De een maakte een kerstboom en de ander een kerst taart. Ondanks het slechte weer hebben we er een super leuke dag van gemaakt!

 

Woensdag 20 december 2023

De kerstvakantie staat bijna voor de deur en daar passen wij onze activiteiten op aan. Deze middag gingen we met de kinderen van onze buitenschoolse opvang schaatsen op de schaatsbaan in Oirschot. Voor de een was het staan op schaatsen bekend terrein maar voor sommige was het de eerste keer. Bij Sportstuif laten we de kinderen ook kennis maken met nieuwe activiteiten en schaatsen was er een van. Iedereen hielp elkaar waar  nodig en zo heeft iedereen erg veel plezier gehad tijdens het schaatsen. Nadat we de gehele middag heerlijk geschaatst hebben sloten we deze top dag af met chocomelk en een koekje.

  

Donderdag 21 december 2023

Ook vandaag was het een regenachtige dag, maar ondanks dat hebben we toch buiten kunnen spelen. Doordat de vakantie steeds dichterbij komt merk je aan de kinderen dat ze meer energie hebben en een stuk drukker zijn. Tussen de buien door zijn we daarom ook  snel naar buiten gegaan om alle energie eruit te rennen. Omdat het weer hier in Nederland altijd lekker onvoorspelbaar is zijn we snel gestart met kerstboom tikkertje. Bij dit spel moet je zodra je getikt bent met je armen wijd gaan staan en zodra er iemand onder de armen door rent mag je weer  mee doen. Iedereen deed heerlijk mee en kon doormiddel van dit spel alle energie kwijt. We sloten vandaag af met een traktatie. Deze traktatie was van onze drie stagiaires want het was hun laatste dag.  Alle kinderen kregen een heerlijke traktatie van onze stagiaires waarna het tijd was om afscheid te nemen. Het was weer een heerlijke dag.

Vrijdag 22 december 2023

Vandaag was het de laatste dag voor de vakantie. Om de vakantie in te luiden bezochten we vandaag Jumpsquare in Eindhoven. Hier konden alle kinderen heerlijk springen, rennen en de gekste trucjes laten zien. Alle kinderen konden de gehele middag hun energie kwijt. Eenmaal terug op de  BSO mochten de kinderen nog eventjes vrij spelen waarna het dan eindelijk tijd was voor vakantie! Op naar een super leuke kerstvakantie met allerlei te gekke activiteiten.



Ons team

Rudi Muller
Rudi Muller Vestigingsmanager
Brian van Riel
Brian van Riel
Fleur Slaats
Fleur Slaats
Femke van Gestel
Femke van Gestel
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches