Super gezellige sportieve BSO waar kinderen onder begeleiding van enthousiaste medewerkers sporten en spelen!

Jennemieke Jennemieke
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Beachtennis, de buitenspeeldag in Spoordonk en flessenvoetbal in week 23-2022

Het was weer een korte week BSO, maar voorlopig wel de laatste. Op maandag waren we thuis in verband met Pinksteren dus begonnen we de week op dinsdag met beachtennis. Met houten rackets en een hard balletje zo vaak mogelijk over slaan ging hartstikke goed. Soms haalden we het om wel meer dan twintig keer over te slaan!

Afgelopen woensdag was het Nationale Buitenspeeldag, een initiatief van Jantje Beton om zoveel mogelijk kinderen buiten te laten spelen. Bij Sportstuif vinden we dat natuurlijk super belangrijk, we zijn niet voor niets een sportieve kinderopvang en spelen als het kan altijd buiten. Reden genoeg dus om een kijkje in Spoordonk te gaan nemen, waar ze dit jaar deze dag grootst hadden aangepakt. Helaas was er 1 probleem namelijk dat het heel de dag stortregende, zodoende werden de spelletjes naar binnen verplaats en konden we spelen in dorpshuis 't Hart van Spoordonk en de nieuwe gymzaal. Wat was er veel te doen! Aan de ene kant kon je kiezen uit allerlei oudhollandse spelletjes en aan de andere kant was Corné Boot, de sportcoach van Oirschot, bezig met een gaaf parcours. Natuurlijk kozen wij ervoor om op beide plekken mee te doen. Ondanks het week hebben we een super leuke dag gehad, goed gedaan organisatie!

 

We sloten de week af op ons eigen terrein; de velden van Sportpark Jumbo Moorland. Het weer was inmiddels flink verbeterd dus speelden we flessenvoetbal. De winnaar was zo blij dat hij gewonnen had, dat hij het vierde door de rest van het water over zichzelf heen te gooien. Erg grappig, maar toch ook wel een beetje koud.

Vind je het leuk om ons te volgen? Dat kan via onze socials! We zijn zowel op Facebook als Instagram actief dus klik vooral eens op de link om te zien wat er allemaal te beleven valt op onze sport-BSO!



Ons team

Rudi Muller
Rudi Muller Vestigingsmanager
Brian van Riel
Brian van Riel
Fleur Slaats
Fleur Slaats
Femke van Gestel
Femke van Gestel
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches