Joep Joep
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Auto’s wassen, buikschuiven en boksen tijdens de Roefeldag in week 25-2023

Maandag 13 juni 2023

Natuurlijk zorgen we dat de auto’s waarmee we de kinderen ophalen van alle scholen in Oirschot, Spoordonk en de Beerzen er netjes uitzien. Meestal doen we dat door ze even door de wasstraat te rijden, maar bij lekker weer is er nog een optie: samen met de kinderen wassen! Niet alleen is dit heel leuk om te doen, het is ook verfrissend! Natuurlijk hebben we niet alleen maar gewerkt deze middag, er was ook tijd om te spelen. Nadat we over een parcours hadden gerend, onder de sproeiers door, kwamen we uiteindelijk bij de bottleflip challenge. Pas wanneer deze gelukt was, konden we terug rennen naar onze teamgenoten. Een estafette dus!

 

Dinsdag 14 juni 2023

Eindelijk hebben we op onze BSO gevonden waar we al lange tijd naar op zoek waren: een echte lange buikschuifbaan. Maar liefst 15 meter lang! Zouden er kinderen zijn die op hun buik of knieën helemaal naar de overkant kunnen glijden? We probeerden het vandaag en dat viel zeker niet tegen; zelfs op een grote zwemband lukte het om over de baan te roetsjen. Natuurlijk maakten we het iets spectaculairder dan alleen maar over de baan heen glijden, we hadden een hoop spullen die naar de overkant moesten worden gebracht door middel van samenwerken. Door goed naar elkaar te luisteren en op te letten, lukte het de kinderen om de samen de oversteek te maken en niet in de ‘lava’ te stappen.

Woensdag 15 juni 2023

Een benauwde dag zo halverwege de week. Voor wat afkoeling speelden we met waterpistolen. Wist je dat we op onze BSO ook beschikken over een ruime zandbak? Daar werden vandaag weer flink wat taarten gebakken en zandkastelen gebouwd. Naast de activiteiten die we aanbieden, vinden we genoeg tijd en ruimte voor vrij spel ook belangrijk bij Sportstuif Oirschot. Binnen, maar ook buiten op de velden of in de bossen rondom het terrein, hebben de kinderen op onze BSO voldoende mogelijkheden om zich te vermaken.

Donderdag 16 juni 2023

Een smetje op deze week was het crashen van de Sportstuif telefoon, waardoor we een hele hoop foto’s zijn kwijtgeraakt. Heel jammer, want ondanks de buien hadden we ook vandaag een toffe activiteit op de planning staan. Buiten deden we een simpel tikspelletje, om toch even de benen te strekken. Daarna snel afdrogen en naar binnen, waar we in tweetallen gingen boksen. De spullen van de aanstaande Roefeldag waren immers toch al in huis. Wist je dat we bij Sportstuif werken met een grote loods vol gave sport- en spelmaterialen om te lenen? Zo kunnen we naast de gebruikelijke spelletjes op elke locatie ook wat meer spectaculaire activiteiten aanbieden. Boksen is hier een voorbeeld van, maar ook lasergamen of bijvoorbeeld archery tag komt regelmatig voorbij.

Vrijdag 17 juni 2023

Een dagje stilte voor de storm want deze week komen er ook in het weekend kinderen langs op onze BSO-locatie op Sportpark Jumbo Moorland. De komende periode zullen we nog aanwezig zijn op de Zomeravondmarkten, waarna we zes weken lang zomervakantie gaan vieren met de kids. Dat worden lange maar vooral heel gezellige, sportieve en avontuurrijke dagen op onze mooie BSO. Wil je ons nou volgen? Dat kan via Facebook en Instagram. De inschrijvingen voor activiteiten lopen via Samen bij Sportstuif. Hou deze pagina’s dus zeker in de gaten en wellicht zien we elkaar tijdens onze volgende sportieve activiteit.

Zaterdag 18 juni 2023

De jaarlijkse Roefeldag stond op het programma; een dag waarbij kinderen in het hele land bij bedrijven langs gaan om een kijkje achter de schermen te nemen. Bij onze BSO kwamen ze natuurlijk langs voor een sportieve activiteit: boksen! Nadat we eerst in groepjes de verschillende stoten en trappen hadden geoefend, was het tijd voor het echte werk. In een echte boksring duelleerden de kids met elkaar tot er een finale overbleef. Wie was het sterkst en kreeg zijn tegenstander uit de ring of naar de grond? Nadat we hadden afgesloten met een lekkere wafel en wat drinken, was het voor de kinderen alweer tijd om naar de volgende plek te gaan en begon bij ons het liedje van voor af aan omdat er weer een nieuwe groep voor de deur stond. Een super leuke dag waaraan we volgend jaar zeker weer mee gaan doen!



Ons team

Rudi Muller
Rudi Muller Vestigingsmanager
Brian van Riel
Brian van Riel
Fleur Slaats
Fleur Slaats
Femke van Gestel
Femke van Gestel
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches