Janneke Janneke
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Alles wat aandacht krijgt groeit in week 11-2022

Stapje voor stapje begint de BSO op Sportpark Jumbo Moorland meer en meer vorm te krijgen. Iets wat nieuw is, moet natuurlijk onder de aandacht worden gebracht en dat is dan ook waar we druk mee bezig zijn. In verschillende wijken is afgelopen week onze flyer op de deurmat gevallen en ook hebben verschillende jeugdteams van sportclubs in Oirschot deze ontvangen. Daarnaast zijn we erg actief op Instagram en Facebook, volg dus zeker onze pagina’s voor de laatste nieuwtjes over onze kinderopvang.

Afgelopen week werden we ondersteund door stagiair Jasper van het Kempenhorst College. Naast dat we het bij Sportstuif altijd leuk vinden als men interesse toont in wat we doen, vinden we het ook belangrijk om eventuele toekomstige collega’s kennis te laten maken met het werken binnen de kinderopvang en hen te laten zien hoe leuk het is om het werk op een buitenschoolse opvang te combineren met sportactiviteiten. Dat is zeker gelukt, samen hebben we er een hele toffe week van gemaakt!

Zo gingen we op bezoek in Veldhoven bij voetbalvereniging Rood-Wit. Hier speelden we dieventikkertje, waarbij we moesten proberen om zoveel mogelijk ballen uit de kluizen van de andere teams mee te nemen. Zonder getikt te worden natuurlijk, dus moesten we niet alleen hard rennen maar ook nog tactisch spelen. In Best waren we ook te gast; hier werd een sportieve variant van vier op een rij gespeeld. Met een dobbelsteen moesten we hoge getallen gooien en als dat lukte mochten we een steen van onze kleur in het bord stoppen.

Het was heerlijk weer! De lente is echt in aantocht en na afgelopen week weten we al bijna niet meer hoe het er binnen uit ziet. Heerlijk om zoveel buiten te kunnen spelen!

Om vanuit school op de BSO te komen, moeten we natuurlijk vervoer hebben. Zodoende hebben we deze week onze supergave Sportstuif Taxi opgehaald, natuurlijk in onze herkenbare blauwe kleur. Daarmee halen we op alle scholen in Oirschot, Spoordonk en de Beerzen kinderen op, waarna we er samen een sportieve en bovenal leuke, gezellige middag van maken.

Wij hebben alweer zin in volgende week, waarin we samen met de kinderen weer volop avonturen gaan beleven, lol gaan maken en natuurlijk sportief bezig zullen zijn. Wil je nou ook eens ervaren hoe het er aan toe gaat bij Sportstuif? Je bent van harte welkom om vrijblijvend een kijkje te komen nemen. Tot snel!



Ons team

Rudi Muller
Rudi Muller Vestigingsmanager
Brian van Riel
Brian van Riel
Fleur Slaats
Fleur Slaats
Femke van Gestel
Femke van Gestel
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches