Professionele opvang door super enthousiaste medewerkers, waarbij sport en spel voorop staat. Onze dochter gaat er graag naar toe, ze houdt erg van bewegen, buiten zijn en op z'n tijd rustige activiteiten, dit is er allemaal.
Erg flexibel in inzet van uren, ruilen, extra komen. Heel laagdrempelig.
Kortom: erg tevreden en beveel Sportstuif zeker aan als bso!

Ingrid Korsten Ingrid Korsten
5 /5
bij Google reviews

Nieuws

Een overzicht van de activiteiten in week 3-2021

Hallo lieve kinderen en ouders in Meerhoven! Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. In week 3, de week van 18 januari tot en met 22 januari, stonden de volgende activiteiten op het programma: werpen en vangen parcours, Pokémon tikkertje, spelen in de bossen, steen-papier-schaar estafette en spelen in het sportspeeltuintje. Een fijne week met leuke activiteiten!

Lees verder...

Een overzicht van de activiteiten in week 2-2021

Hallo lieve kinderen en ouders in Meerhoven! Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. In week 2, de week van 11 januari tot en met 15 januari, stonden de volgende activiteiten op het programma: spelen in het sportspeeltuintje, tikspelen, voetballen, kleien en een estafette. Het was een leuke week!

Lees verder...

Een overzicht van de activiteiten in week 1-2021

Hallo lieve kinderen en ouders in Meerhoven! Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. In week 1, de week van 4 januari tot en met 8 januari, stonden de volgende activiteiten op het programma: Honkenloopspel, Chinese muur, overlooptikkertje, Raten en Raven tikspelen en voetballen in de pannakooi. Het was een leuke week!

Lees verder...

Sportstuif Meerhoven is flexibel!

FLEXIBILITEIT bij Sportstuif Meerhoven! Elke dag staan wij klaar voor de kinderen op ze een plezierige, sportieve middag te zorgen, vol met sport- en beweegspelletjes! Lees snel verder over onze flexibiliteit!

Lees verder...

Een overzicht van de activiteiten in week 52,53 - 2020.

Hallo lieve kinderen en ouders in Meerhoven! Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. Deze twee weken stonden in het teken van de noodopvang in de kerstvakantie. Het was een rustige week, maar er stonden leuke activiteiten op het programma. Lees snel verder!

Lees verder...

Een overzicht van de activiteiten in week 51-2020.

Een overzicht van de activiteiten in week 51-2020.

Hallo lieve kinderen en ouders in Meerhoven! Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. Week 51 was een gekke week: vanaf woensdag 16 december moesten we onze deuren sluiten vanwege het COVID-19 virus en vanaf die dag zijn we open gegaan voor de noodopvang. Bij Sportstuif verzorgen we weer geheel gratis noodopvang voor kinderen van wie één of beide ouders werken in een cruciale beroepsgroep en voor kinderen voor wie vanwege bijzondere problematiek of een moeilijke thuissituatie maatwerk nodig is.

Lees verder...

Een overzicht van de activiteiten in week 50-2020

Een overzicht van de activiteiten in week 50-2020.

Hallo lieve kinderen en ouders in Meerhoven! Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. In week 50, van maandag 7 december tot en met vrijdag 11 december stonden de volgende activiteiten op het programma: Levend memory, een mikken en vangen circuit, springen op het springkussen en slagbal, Kerstbomen versieren en standbeelden tikkertje. Wat een diverse week!

Lees verder...

Een overzicht van de activiteiten in week 49-2020.

Een overzicht van de activiteiten in week 49-2020.

Hallo lieve kinderen en ouders in Meerhoven! Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. In week 49, van maandag 30 november tot en met vrijdag 4 december stonden de activiteiten in het teken van Sinterklaas: een Sinterklaas speurtocht, een Pietentalentenjacht, Pietengym en nog veel meer! Wat hebben we toch weer een fijne week gehad bij Sportstuif Meerhoven!

Lees verder...

Woensdagmiddagactiviteit bij Sportstuif

Het was een leuke woensdagmiddagactiviteit bij Sportstuif Meerhoven!

Lees verder...

Herfstvakantie bij Sportstuif!

Wat hebben we leuke activiteiten gedaan in de herfstvakantie!

Lees verder...

Open dag bij Sportstuif!

Op woensdag 30 september was het open dag bij Sportstuif Meerhoven!

Lees verder...

Samen bij Sportstuif

We hebben iets nieuws bij Sportstuif: de activiteitenpagina van Sportstuif genaamd Samen bij Sportstuif. 

Lees verder...

Het nieuwe schooljaar is weer begonnen!

Welkom lieve kinderen! Het nieuwe schooljaar is weer begonnen! Vanaf de eerste schooldag stond Sportstuif Meerhoven met veel enthousiasme weer klaar om alle kinderen te verwelkomen!

Lees verder...

Klaar voor de zomervakantie!

Sportstuif Meerhoven is weer klaar voor een zomervakantie vol plezier en bewegen!

 

Lees verder...

Sportstuif weer open vanaf 11 mei!

Welkom lieve kinderen!

Vanaf 11 mei 2020 mogen we weer open voor de kinderen van de basisscholen in Meerhoven! Wat zijn we blij!

 

Lees verder...

Wij missen de kinderen!

Wat zijn het rare weken zonder kinderen op de BSO. Door het Corona-virus zijn we gesloten en kunnen we niet met de kinderen spelen naar schooltijd. We missen het ophalen van de kinderen uit school, het kletsen over van alles, het spelen van spelletjes en bovenal de gezelligheid van iedereen!

Lees verder...

Flexibiliteit bij Sportstuif Meerhoven!

Wist u dat Sportstuif Meerhoven een grote mate van flexibiliteit heeft als het gaat om ruiluren-inzet? Elke dag zijn er voldoende plekken vrij voor kinderen om lekker te komen sporten en spelen!

Lees verder...

Carnavalsvakantie bij Sportstuif Meerhoven!

Weer een super gave week met veel sport, bewegen en spelletjes!

Lees verder...

Vuurwerkshow en Nieuwjaarsborrel bij Sportstuif Meerhoven

Het waren twee activiteiten met volop plezier, sportiviteit en gezelligheid!

Lees verder...

Sinterklaas bij Sportstuif Meerhoven

Wat was het een ontzettend gave Sinterklaas-week bij buitenschoolse sportieve opvang Sportstuif Meerhoven!!
Wat zijn de kinderen van Sportstuif verwend met allemaal leuke cadeautjes!

Lees verder...

Sportstuif Sportdag

Maandag 18 oktober was het zover; de eerste Sportstuif sportdag. Sportstuif biedt elke dag sportieve activiteiten aan en vindt het belangrijk dat kinderen na school lekker kunnen sporten en bewegen. Vanuit dit speerpunt is het idee gekomen om een sportdag te organiseren met alle vijf de vestigingen van Sportstuif.

Lees verder...

Week van de opvoeding

Het doel van buitenschoolse opvang Sportstuif is onder andere om kinderen sportieve naschoolse opvang aan te bieden, waarin kinderen leren samen te spelen, leren omgaan met winst en verlies, leren omgaan met andere kinderen (in competitief verband), leren omgaan met emoties en leren om te gaan met materiaal.

Lees verder...
 

Ons team

Yvonne Swinkels
Yvonne Swinkels
Laura Withaar
Laura Withaar
Harry Bakx
Harry Bakx
Roos van Boxtel
Roos van Boxtel
Tiago da Silva
Tiago da Silva
Wesley van den Boomen
Wesley van den Boomen
Lex Adriaans
Lex Adriaans
Rachelle Scheepers pedagogisch coach
Rachelle Scheepers pedagogisch coach

Contact

Sportstuif Meerhoven
Het Schaapsdijk 109
5657 AW Eindhoven

T 06-33102558
E info@sportstuif.nl