Wij zijn erg blij met Sportstuif Meerhoven. Deze BSO biedt de kinderen een goede veilige opvang met heel veel sportieve buiten-activiteiten. Naast pedagogische medewerkers hebben zij ook sportdocenten als groepsleiding. Deze combinatie maakt dat de kinderen gestimuleerd worden in een brede (motorische) ontwikkeling. Ze zijn gehuisvest op het sportpark van DBS, dus volop ruimte en faciliteiten voor heerlijk spelen én sporten!

Hanneke Hilferink Hanneke Hilferink
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Lisanne Megens

Hi allemaal!

Mijn naam is Lisanne en woonachtig in het mooie Veldhoven. Sinds augustus 2022 ben ik werkzaam bij Sportstuif en ik zal van maandag tot en met vrijdag aanwezig zijn bij Sportstuif Meerhoven DBS.  Voordat ik hier kwam werken heb ik twee opleidingen afgerond, namelijk: MBO Sport en bewegen en HBO Sportkunde. In mijn studietijd heb ik veel projecten mogen draaien en opzetten om Nederland weer een stukje gezonder/sportiever te maken. Daarbij heb ik met veel verschillende doelgroepen gewerkt. 

In mijn vrije tijd doe ik niets liever dan dansen. Dit doe ik dan ook al sinds dat ik vier jaar ben en dat doe ik nog steeds, ongeveer 12 uur per week. In de weekenden dans ik af en toe competities zowel nationaal als bijvoorbeeld de Belgisch kampioenschappen.

Dit was ik in het kort en ik hoop dat ik jullie allemaal snel mag ontmoeten bij Sportstuif. We gaan er samen met de collega's en kinderen een leuke tijd van maken!

Ons team

Bart Loomans
Bart Loomans
Maureen Herremans
Maureen Herremans
Lisanne Megens
Lisanne Megens
Stan van Litsenburg
Stan van Litsenburg
Linde van Grunsven
Linde van Grunsven
Brian van Seccelen
Brian van Seccelen
Rachelle Scheepers pedagogisch coach
Rachelle Scheepers pedagogisch coach