Zoekende naar een Bso die de kinderen op de eerste plek zet, lekker actief met ze aan de slag gaat, ze uitdaagt en begrijpt dat ouders op de hoogte gehouden wil worden en hun kind veilig kan achter laten.
Zo kwamen we uit bij de Sportstuif. Wij zijn vanaf het eerste moment enorm tevreden, een team wat dedicated is, begaan met de kinderen en ze thuis laat voelen. Onze jongens (5 en 8jaar) zijn elke week weer enthousiast over wat ze hebben kunnen en mogen ontdekken. En hoe tof! Alle sporten lijken mogelijk, hele middagen buiten en ruimte zat! En ook de begeleiders lijken geen moment stil te zitten en altijd in voor een partijtje voetbal, tikkertje, hockey....
En voor ons? Wij zijn ook zeer tevreden, als er iets is dan denkt het team mee in oplossingen, ze zijn altijd enthousiast. Een heerlijk sportief en bruisend team! Keep up the good work

Familie van Beugen Familie van Beugen
5 /5
bij Google reviews

Harry Bakx

Hallo allemaal,

Ik ben Harry Bakx. Ik vind het ontzettend leuk om met kinderen te werken en ben dan ook blij dat ik bij Sportstuif aan de slag kan. Sinds augustus ben ik werkzaam bij de BSO in Meerhoven. Naast het werk bij de BSO verzorg ik de gymlessen op verschillende scholen in Deurne.

Naast mijn werk bij Sportstuif, ben ik in september ook begonnen met de pabo om uiteindelijk naast gymleraar ook groepsleerkracht te kunnen worden.

In mijn vrije tijd ga ik natuurlijk maar al te graag sporten. Zelf heb ik altijd gevoetbald, maar tegenwoordig ga ik vaker hardlopen of een stuk fietsen. Daarnaast vind ik het in de winter ook heel leuk om op ski’s of snowboard de bergen af te gaan.

Hopelijk tot snel in Meerhoven en dan maken we een leuke middag van!

Ons team

Yvonne Swinkels
Yvonne Swinkels
Laura Withaar
Laura Withaar
Harry Bakx
Harry Bakx
Roos van Boxtel
Roos van Boxtel
Tiago da Silva
Tiago da Silva
Wesley van den Boomen
Wesley van den Boomen
Lex Adriaans
Lex Adriaans
Rachelle Scheepers pedagogisch coach
Rachelle Scheepers pedagogisch coach

Contact

Sportstuif Meerhoven
Het Schaapsdijk 109
5657 AW Eindhoven

T 06-33102558
E info@sportstuif.nl