Zoekende naar een Bso die de kinderen op de eerste plek zet, lekker actief met ze aan de slag gaat, ze uitdaagt en begrijpt dat ouders op de hoogte gehouden wil worden en hun kind veilig kan achter laten.
Zo kwamen we uit bij de Sportstuif. Wij zijn vanaf het eerste moment enorm tevreden, een team wat dedicated is, begaan met de kinderen en ze thuis laat voelen. Onze jongens (5 en 8jaar) zijn elke week weer enthousiast over wat ze hebben kunnen en mogen ontdekken. En hoe tof! Alle sporten lijken mogelijk, hele middagen buiten en ruimte zat! En ook de begeleiders lijken geen moment stil te zitten en altijd in voor een partijtje voetbal, tikkertje, hockey....
En voor ons? Wij zijn ook zeer tevreden, als er iets is dan denkt het team mee in oplossingen, ze zijn altijd enthousiast. Een heerlijk sportief en bruisend team! Keep up the good work

Familie van Beugen Familie van Beugen
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Blogs

Zomervakantie bij Sportstuif Meerhoven week 30 t/m 35

Hallo lieve kinderen en ouders in Meerhoven! De zomervakantie is voorbij en het nieuwe schooljaar staat weer voor de deur! In de zomervakantie hebben we ontzettend veel leuke dingen gedaan, zoals uitstapjes naar speeltuinen, kinderboerderij, bowlen en springen bij het trampolinepark Ook hadden we veel leuke sportactiviteiten op onze sportieve opvang. Lezen jullie mee?  

Lees verder...

Een mooie afsluiting van het schooljaar bij Sportstuif in week 29-2021

Hallo lieve kinderen en ouders in Meerhoven! Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. In week 29 van maandag 19 juli tot en met vrijdag 23 juli, speelden we de volgende activiteiten: spelen in het sportspeeltuintje, waterspelletjes, leeuwenkooi, bommetje, springkussen en lasergamen! Lees je mee?

 

Lees verder...

Stoeispelen, chinees voetbal, tikspelen en voetballen bij Sportstuif Meerhoven in week 27-2021

Hallo lieve kinderen en ouders in Meerhoven! Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. In week 27 van maandag 5 juli tot en met vrijdag 9 juli speelden we de volgende activiteiten: honkloopspelen, stoeispelen, chinees voetbal, tikspelen en voetballen. Lees je mee?

Lees verder...

Estafette, fopbal, trefbal, tikspelen, knutselen en slagbal bij Sportstuif Meerhoven in week 26-2021

Hallo lieve kinderen en ouders in Meerhoven! Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. In week 26 van maandag 25 juni tot en met vrijdag 2 juli stonden de volgende activiteiten op het programma: geluksestafette, fopbal, trefbalspelen, tikspelen, slagbal en lasergamen. Lees je mee?

Lees verder...

Sportweek van de Fontys bij Sportstuif in week 25-2021

Hallo lieve kinderen en ouders in Meerhoven! Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. In week 25 van maandag 21 juni tot en met vrijdag 25 juni kwamen vier Fontys Sporthogeschool studenten naar onze sport-bso om verschillende spelletjes met ons te spelen. Het thema was Olympische Spelen. Lees je mee?

Lees verder...

Waterspellen en genieten van het weer in week 24-2021

Hallo lieve kinderen en ouders in Meerhoven! Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. In week 24 van maandag 14 juni tot en met vrijdag 18 juni hadden we de volgende activiteiten gedaan: uitstapje naar de Zoo, waterspellen, voetballen, uitstapje naar de Hazewinkel, uitstapje naar de Heiberg en nog meer waterspellen. 

Lees verder...

Trefbalvormen, estafettespellen, bingo en meer in week 22-2021

Hallo lieve kinderen en ouders in Meerhoven! Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. In week 22 van maandag 31 mei tot en met vrijdag 4 juni speelden we de volgende spellen: tikspelen, trefballen, estafetten, bingo, memory en vissen! Lees je mee?

Lees verder...

Boksen, Harry Potter tikkertje, estafette vormen en stratego in week 20-2021

Hallo lieve kinderen en ouders in Meerhoven! Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. In week 20 van maandag 17 mei tot en met vrijdag 21 mei speelden we de volgende spelletjes: boksen, steen-papier-schaar estafette, Harry Potter tikkertje, trefbal, een estafette spel en levend stratego. Lees je mee?

Lees verder...

Meivakantie bij Sportstuif Meerhoven - week 18- 19-2021

Hallo lieve kinderen en ouders in Meerhoven! Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. In week 18 en 19, van maandag 3 mei tot en met vrijdag 14 mei hebben we verschillende sporten en spellen gedaan. Lezen jullie mee?

Lees verder...

Een mooie fotocollage over week 17-2021

Hallo lieve kinderen en ouders in Meerhoven! Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. In week 16 van maandag 26 april tot en met vrijdag 30 april deden we de volgende activiteiten: Stand in de mand, vissen, skippybal tikkertje, Chinese muur, rennen en ballonnentrappen. Veel verschillende spellen voor ieder wat wils. Kijk je mee naar alle foto's?

Lees verder...

Opening BSO met veel plezier en buiten spelen! Week 16-2021

Hallo lieve kinderen en ouders in Meerhoven! Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. In week 16 van maandag 19 april tot en met vrijdag 23 april deden we de volgende activiteiten: tikspelen,superbal, honkspelen, hoepelpong, voorwerpen zoektocht en iemand 'm niemand is 'm. Veel verschillende spellen voor ieder wat wils. Lees je mee?

Lees verder...

Bootcamp, piratentikkertje, kreeftenbal en hoepeldans in week 15-2021

Hallo lieve kinderen en ouders in Meerhoven! Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. In week 15 van maandag 12 april tot en met vrijdag 16 april deden we de volgende activiteiten:bootcamp, piratentikkertje, kreeftenbal, stand in de mand, hoepeldans en carrébal. Veel verschillende spellen voor ieder wat wils. Lees je mee?

Lees verder...

Drie is teveel, voetballen, raak-en-haal en hockey in week 14-2021

Hallo lieve kinderen en ouders in Meerhoven! Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. In week 14 van dinsdag 6 april tot en met vrijdag 9 april speelden we de volgende spelletjes: drie is teveel, overloopspel, raak-en-haal, voetballen en hockey. Veel verschillende spellen voor ieder wat wils. Lees je mee?

Lees verder...

Hoepelpong, trefbal, sportspeeltuintje en meer in week 13-2021

Hallo lieve kinderen en ouders in Meerhoven! Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. In week 13 van maandag 29 maart tot en met vrijdag 2 april hebben we de volgende activiteiten gedaan: hoepelpong, trefbal, spelen in het sportspeeltuintje, kikkertikkertje en acrogym. Lees snel verder over al onze activiteiten van afgelopen week. 

Lees verder...

Speurtocht, basketbal en voetballen in week 12-2021

Hallo lieve kinderen en ouders in Meerhoven! Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. In week 12 van maandag 22 maart tot en met vrijdag 26 maart hebben we de volgende activiteiten gedaan: kat en muis tikkertje, opdrachten van de speurtocht, wolventikkertje, basketbal, makers of krakers en voetballen. Lees snel verder over al onze activiteiten van afgelopen week. 

Lees verder...

Een week met buitenspelen en verschillende tikspelen in week 11-2021

Hallo lieve kinderen en ouders in Meerhoven! Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. In week 11 van maandag 15 maart tot en maandag 19 maart hebben we de volgende beweegactiviteiten gedaan: verschillende tikspelen, superbal en spelen in het sportspeeltuintje. 

Lees verder...

Tikspelen, sportbingo, estafette en meer in week 10-2021

Hallo lieve kinderen en ouders in Meerhoven! Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. In week 10 van maandag 8 maart tot en met vrijdag 12 maart hadden we de volgende activiteiten op het programma: Stand in de mand, wolventikspel, sportbingo, steen-papier-schaar-estafette en de stopdans. Lees snel verder!

Lees verder...

Acrogym, voetbalclinic en meer bij onze kinderopvang in Meerhoven in week 9-2021

Hallo lieve kinderen en ouders in Meerhoven! Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. In week 9 van maandag 1 maart tot en met vrijdag 5 maart stonden de volgende activiteiten op het programma: Vakjagerbal, acrogym, voetbalclinic, pokémontikkertje, mens erger je niet en een afgooispel! Lees snel verder!

Lees verder...

Veel buiten spelen bij Sportstuif in week 8-2021

Hallo lieve kinderen en ouders in Meerhoven! Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. In week 8 van maandag 22 februari tot en met 26 februari stonden de volgende acitiviteiten op het programma: spelen op de speelweide, chinese muur, hockey, lasergamen, spelen in het sportspeeltuintje, voetballen en kreeftentikkertje. Lees snel verder! 

Lees verder...

Carnavalsvakantie bij Sportstuif Meerhoven in week 7-2021

Hallo lieve kinderen en ouders in Meerhoven! Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. In week 7 de carnavalsvakantie, van maandag 15 februari tot en met vrijdag 19 februari stonden de volgende activiteiten op het programma: superbingo, so you think you can dance, film kijken, tikspelen, trefbal, voetballen, verstopbingo en picco! Lees snel verder hoe onze vakantieweek eruit zag.

Lees verder...

Sneeuw, tikspelen en iglo's en sneeuwengelen maken in week 6-2021

Hallo lieve kinderen en ouders in Meerhoven! Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. In week 6 van maandag 8 februari tot en met vrijdag 12 februari stonden de volgende activiteiten op het programma: spelen in de sneeuw, sneeuwengelen maken, tikspelen, kinderen-tegen-juffen/meesters sneeuwballengevecht, iglo's bouwen en superbal!

Lees verder...

Een overzicht van de activiteiten in week 5-2021

Hallo lieve kinderen en ouders in Meerhoven! Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. In week 5, de week van 1 februari tot en met 5 februari stonden de volgende activiteiten op het programma: Archery-tag, conditiecircuit, voetballen, verstoppertje, tikspelen en de het tikspel de Chinese muur! 

Lees verder...

Een overzicht van de activiteiten in week 4-2021

Hallo lieve kinderen en ouders in Meerhoven! Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. In week 4, de week van 25 januari tot en met 29 januari stonden de volgende activiteiten op het programma: de speurtocht in Meerhoven doen, supertrefbal, verstoppertje en vrij spelen. 

Lees verder...

Een overzicht van de activiteiten in week 3-2021

Hallo lieve kinderen en ouders in Meerhoven! Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. In week 3, de week van 18 januari tot en met 22 januari, stonden de volgende activiteiten op het programma: werpen en vangen parcours, Pokémon tikkertje, spelen in de bossen, steen-papier-schaar estafette en spelen in het sportspeeltuintje. Een fijne week met leuke activiteiten!

Lees verder...

Een overzicht van de activiteiten in week 2-2021

Hallo lieve kinderen en ouders in Meerhoven! Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. In week 2, de week van 11 januari tot en met 15 januari, stonden de volgende activiteiten op het programma: spelen in het sportspeeltuintje, tikspelen, voetballen, kleien en een estafette. Het was een leuke week!

Lees verder...

Een overzicht van de activiteiten in week 1-2021

Hallo lieve kinderen en ouders in Meerhoven! Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. In week 1, de week van 4 januari tot en met 8 januari, stonden de volgende activiteiten op het programma: Honkenloopspel, Chinese muur, overlooptikkertje, Raten en Raven tikspelen en voetballen in de pannakooi. Het was een leuke week!

Lees verder...

Sportstuif Meerhoven is flexibel!

FLEXIBILITEIT bij Sportstuif Meerhoven! Elke dag staan wij klaar voor de kinderen op ze een plezierige, sportieve middag te zorgen, vol met sport- en beweegspelletjes! Lees snel verder over onze flexibiliteit!

Lees verder...

Een overzicht van de activiteiten in week 52,53 - 2020.

Hallo lieve kinderen en ouders in Meerhoven! Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. Deze twee weken stonden in het teken van de noodopvang in de kerstvakantie. Het was een rustige week, maar er stonden leuke activiteiten op het programma. Lees snel verder!

Lees verder...

Een overzicht van de activiteiten in week 51-2020.

Een overzicht van de activiteiten in week 51-2020.

Hallo lieve kinderen en ouders in Meerhoven! Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. Week 51 was een gekke week: vanaf woensdag 16 december moesten we onze deuren sluiten vanwege het COVID-19 virus en vanaf die dag zijn we open gegaan voor de noodopvang. Bij Sportstuif verzorgen we weer geheel gratis noodopvang voor kinderen van wie één of beide ouders werken in een cruciale beroepsgroep en voor kinderen voor wie vanwege bijzondere problematiek of een moeilijke thuissituatie maatwerk nodig is.

Lees verder...

Een overzicht van de activiteiten in week 50-2020

Een overzicht van de activiteiten in week 50-2020.

Hallo lieve kinderen en ouders in Meerhoven! Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. In week 50, van maandag 7 december tot en met vrijdag 11 december stonden de volgende activiteiten op het programma: Levend memory, een mikken en vangen circuit, springen op het springkussen en slagbal, Kerstbomen versieren en standbeelden tikkertje. Wat een diverse week!

Lees verder...

Een overzicht van de activiteiten in week 49-2020.

Een overzicht van de activiteiten in week 49-2020.

Hallo lieve kinderen en ouders in Meerhoven! Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. In week 49, van maandag 30 november tot en met vrijdag 4 december stonden de activiteiten in het teken van Sinterklaas: een Sinterklaas speurtocht, een Pietentalentenjacht, Pietengym en nog veel meer! Wat hebben we toch weer een fijne week gehad bij Sportstuif Meerhoven!

Lees verder...

Woensdagmiddagactiviteit bij Sportstuif

Het was een leuke woensdagmiddagactiviteit bij Sportstuif Meerhoven!

Lees verder...

Herfstvakantie bij Sportstuif!

Wat hebben we leuke activiteiten gedaan in de herfstvakantie!

Lees verder...

Open dag bij Sportstuif!

Op woensdag 30 september was het open dag bij Sportstuif Meerhoven!

Lees verder...

Samen bij Sportstuif

We hebben iets nieuws bij Sportstuif: de activiteitenpagina van Sportstuif genaamd Samen bij Sportstuif. 

Lees verder...

Het nieuwe schooljaar is weer begonnen!

Welkom lieve kinderen! Het nieuwe schooljaar is weer begonnen! Vanaf de eerste schooldag stond Sportstuif Meerhoven met veel enthousiasme weer klaar om alle kinderen te verwelkomen!

Lees verder...

Klaar voor de zomervakantie!

Sportstuif Meerhoven is weer klaar voor een zomervakantie vol plezier en bewegen!

 

Lees verder...

Sportstuif weer open vanaf 11 mei!

Welkom lieve kinderen!

Vanaf 11 mei 2020 mogen we weer open voor de kinderen van de basisscholen in Meerhoven! Wat zijn we blij!

 

Lees verder...

Wij missen de kinderen!

Wat zijn het rare weken zonder kinderen op de BSO. Door het Corona-virus zijn we gesloten en kunnen we niet met de kinderen spelen naar schooltijd. We missen het ophalen van de kinderen uit school, het kletsen over van alles, het spelen van spelletjes en bovenal de gezelligheid van iedereen!

Lees verder...

Flexibiliteit bij Sportstuif Meerhoven!

Wist u dat Sportstuif Meerhoven een grote mate van flexibiliteit heeft als het gaat om ruiluren-inzet? Elke dag zijn er voldoende plekken vrij voor kinderen om lekker te komen sporten en spelen!

Lees verder...

Carnavalsvakantie bij Sportstuif Meerhoven!

Weer een super gave week met veel sport, bewegen en spelletjes!

Lees verder...

Vuurwerkshow en Nieuwjaarsborrel bij Sportstuif Meerhoven

Het waren twee activiteiten met volop plezier, sportiviteit en gezelligheid!

Lees verder...

Sinterklaas bij Sportstuif Meerhoven

Wat was het een ontzettend gave Sinterklaas-week bij buitenschoolse sportieve opvang Sportstuif Meerhoven!!
Wat zijn de kinderen van Sportstuif verwend met allemaal leuke cadeautjes!

Lees verder...

Sportstuif Sportdag

Maandag 18 oktober was het zover; de eerste Sportstuif sportdag. Sportstuif biedt elke dag sportieve activiteiten aan en vindt het belangrijk dat kinderen na school lekker kunnen sporten en bewegen. Vanuit dit speerpunt is het idee gekomen om een sportdag te organiseren met alle vijf de vestigingen van Sportstuif.

Lees verder...

Week van de opvoeding

Het doel van buitenschoolse opvang Sportstuif is onder andere om kinderen sportieve naschoolse opvang aan te bieden, waarin kinderen leren samen te spelen, leren omgaan met winst en verlies, leren omgaan met andere kinderen (in competitief verband), leren omgaan met emoties en leren om te gaan met materiaal.

Lees verder...
 

Ons team

Yvonne Swinkels
Yvonne Swinkels
Bart Loomans
Bart Loomans
Maureen Herremans
Maureen Herremans
Tiago da Silva
Tiago da Silva
Lex Adriaans
Lex Adriaans
Rachelle Scheepers pedagogisch coach
Rachelle Scheepers pedagogisch coach

Contact

Sportstuif Meerhoven
Het Schaapsdijk 109
5657 AW Eindhoven

T 06-33102558
E info@sportstuif.nl