Our son goes to Sportstuif and we are. very happy to have chosen this. The BSO is situated in the DBS football campus and for a center that focuses on lot of sorts, this is a very good location with a lot of space.The staff here give a lot of attention to keep the kids involved and unlike some of the other BSOs, the emphasis is on playing a lot of outdoor games. When the weather does not permit, the kids play a lot of board games or table tennis indoor. The staff are very friendly and are always there to help. Right from the intake, we felt welcome at this center. Good job folks!

Shankar Shankar
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Een mooie afsluiting van het schooljaar bij Sportstuif in week 29-2021

Maandag 19 juli
Het begin van de laatste schoolweek voor alle kinderen en op vrijdag de start van de zomervakantie! Het was een speciale week bij onze sportieve kinderopvang. We hadden elke dag een lekkere verrassing voor de kinderen maar ook namen we afscheid van verschillende collega's. Op maandag begonnen we de week met heerlijk fruit en lekker spelen in het sportspeeltuintje. Het was een zonnige middag en besloten te gaan spelen in het speeltuintje. Hier speelden de kinderen op de sporttoestellen en gleden van de glijbaan. Ook gingen een aantal kinderen balanceren op de wibbelende balk, erg knap! De rest van de middag konden de kinderen lekker vrij spelen. We sloten de middag af met een lekkere koek met slagroom, jammie! 

Dinsdag 20 juli
Het was weer mooi, warm weer vandaag! We hadden een grote groep kinderen en iedereen had een fijne middag gehad! We speelden twee verschillende activiteiten: een waterspel en leeuwenkooi. Bij het waterspel hadden we waterpistooltjes en knijpballetjes vol met water! Lekker even afkoelen met het warme weer! Bij de leeuwenkooi waren de kinderen ontzettend fanatiek! Rennen, rennen en nog eens rennen. Meerdere keren werd het spel gespeeld! Na de spellen gingen we meteen even drinken met alle kinderen en kletsen we over de plannen van iedereen in de zomervakantie. Ook sloten we deze dag af met een koek en slagroom!

Woensdag 21 juli
Deze woensdag begonnen we de middag met een lunch. Gezellig even kletsen over de dag op school en over de middag bij Sportstuif. Veel kinderen wilden lekker buiten spelen en aangezien de zon weer volop scheen , gingen we waterspelletjes doen. We deden een estafette met water en het spel 'bommetje'. So wat waren de kinderen nat, heerlijk met het warme weer! De rest van de middag hebben we nog met de springtouwen gespeeld, gevoetbald, kaartspelletjes gedaan en met de lego gespeeld. Het was een fijne, beweeglijke middag! Als verrassing kwamen natuurlijk weer de koeken met slagroom op het eind van de dag!

Donderdag 22 juli
Vandaag was het een bijzondere dag. Vandaag namen pedagogisch medewerkers Laura en Harry afscheid van Sportstuif Meerhoven. Heel erg jammer, want zij waren toch ook de vaste gezichten bij onze BSO. Daarom wilde we ze vandaag een super gave middag bezorgen! En dat was gelukt! We hadden het springkussen opgezet en vele kinderen hadden een mooie tekening gemaakt voor Laura en Harry. Ook hadden ze een lekker ijsje meegenomen voor alle kinderen. We hadden deze middag ook nog gevoetbald, geknutseld en vooral ook lekker gepraat over alle leuke tijden met iedereen. Het was een topmiddag!
  

Vrijdag 23 juli
De laatste dag van het schooljaar! Wat waren de kinderen blij dat ze nu eindelijk vakantie hadden! We hadden dus ook een hele plezierige middag met veel lachende gezichtjes. We hadden de kinderen wat eerder dat normaal opgehaald van school en gingen lunchen met z'n allen. Na de lunch was het meteen feest: lasergamen en springkussen. Het was een groot feest! De kinderen renden snel heen en weer om niet geraakt te worden door de laserguns van het andere team. Ook gingen kinderen razend snel van het springkussen af om zo snel mogelijk nog een keer te gaan. Het was een genot om te zien! Ook vandaag kwam er weer de koek met slagroom, een hele lekkere afsluiting van een hele bijzondere week! 

Wij wensen iedereen een hele fijne zomervakantie en tot in september! 



Ons team

Bart Loomans
Bart Loomans Vestigingsmanager
Yvonne Hurkmans-Swinkels
Yvonne Hurkmans-Swinkels
Maureen Herremans
Maureen Herremans
Stan van Litsenburg
Stan van Litsenburg
Linde van Grunsven
Linde van Grunsven
Brian van Seccelen
Brian van Seccelen
Iris de Roos
Iris de Roos
Mark van Hulst
Mark van Hulst
Puk van Bussel
Puk van Bussel
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches