En weer even een heel groot compliment voor Sportstuif Meerhoven!
Zelfs al ik last minute extra opvang nodig heb kan ik gebruik maken van mijn ruiluren!

Ben echt super tevreden over deze opvang. Mijn boys (9 en 7) gaan hier heel graag naartoe! Leuk & jong team! Altijd leuke activiteiten, ook in de vakanties! Super flexibel! Meedenkend! Echte aanrader!

Als ik aan het werken ben krijg ik tussendoor vaak leuke foto's en filmpjes doorgestuurd en zie ik dat de kids lekker aan het spelen en sporten zijn! Ook dat is super! Je ziet dan zelf dat ze zich op en top vermaken! 

Mocht je overwegen om je kids naar deze opvang te sturen.... niet twijfelen.. gewoon doen!! 

Nathalie van Riel Nathalie van Riel
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Bowie Swinkels

''Mijn passie en enthousiasme voor sport elke dag overbrengen aan alle Sportstuif kinderen''

Hallo allemaal,

Mijn naam is Bowie Swinkels en ik ben medewerker bij Sportstuif. Aantal jaren geleden heb ik mijn diploma Sport en Bewegen behaald op het CIOS in Nijmegen. Mijn passie is om basisschoolkinderen zowel op sociaal vlak als op motorisch vlak beter te maken en zich verder te ontwikkelen. Hier hebben ze dan voor hun hele leven profijt van en dan zijn mijn doelen bereikt. 

Sport is een heel belangrijk middel voor kinderen, hier kunnen ze namelijk hun energie en hun emoties in kwijt. Ze leren nieuwe dingen ontdekken en dat stimuleert hun in hun eigen ontwikkeling. Daarbij leren ze wat winnen en verliezen inhoudt en hoe je daar het beste mee om kunt gaan. Hierin wil ik mijn enthousiasme voor sport en spel over gaan brengen naar de kinderen iedere dag. Verder sport ik zelf ook veel, hierbij doe ik zaalvoetbal, padel, bodycamp en darten. Van alles en nog wat maar ik vind het allemaal leuk om te doen en het is allemaal te combineren en niet verplicht. 

Hopelijk zie ik jullie allemaal snel bij Sportstuif.

Ons team

Yvonne Swinkels
Yvonne Swinkels
Bart Loomans
Bart Loomans
Maureen Herremans
Maureen Herremans
Stijn Gielen
Stijn Gielen
Nick Verwei
Nick Verwei
Bowie Swinkels
Bowie Swinkels
Rachelle Scheepers pedagogisch coach
Rachelle Scheepers pedagogisch coach

Contact

Sportstuif Meerhoven DBS
Het Schaapsdijk 109
5657 AW Eindhoven

T 06-33102558
E info@sportstuif.nl