Sportstuif Strijp is een leuke BSO op een unieke locatie. De vrouwelijke én mannelijke PM-ers organiseren steeds leuke extra activiteiten.

Joep Joep
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Maartje Andonyadis

''Een leven lang plezier in bewegen begint bij het kind.''

Mijn naam is Maartje Andonyadis, teamleider van Sportstuif Meerhoven Strijp. Ik ga hier elke dag met veel plezier aan de slag om de kinderen een leuke, actieve middag te bezorgen.

Ik heb Sportkunde gestudeerd en ben ontzettend blij dat ik mijn passie voor bewegen bij Sportstuif over kan dragen op de kinderen. Zelf voetbal ik al mijn hele leven, dat zal ik dus regelmatig spelen met de groep. Ook andere sport en spel activiteiten zullen zeker aan bod komen, zodat de kinderen zich op allerlei verschillende gebieden kunnen ontwikkelen. 

Het toffe aan deze sportieve kinderopvang is dat de kinderen in een relatief kleine groep op een sportlocatie zitten. Hierdoor komen veel kinderen juist tot bloei en komen ze zelfstandig tot spel. Ook kunnen we veel persoonlijke aandacht geven. Naast het zelfstandig spel organiseren wij elke dag weer een nieuwe activiteit waar de kinderen mee aan kunnen doen.

 

Tot snel bij sportstuif!

 

Ons team

Maartje Andonyadis
Maartje Andonyadis
Bowie Swinkels
Bowie Swinkels
Nick Verwei
Nick Verwei
Rachelle Scheepers pedagogisch coach
Rachelle Scheepers pedagogisch coach

Contact

Sportstuif Meerhoven Strijp
Rijstenweg 7
5652 CG Eindhoven

T 06-19247523
E info@sportstuif.nl