Onze kinderen gaan naar Sportstuif Eindhoven Strijp.
We zijn erg blij met de positieve en proactieve instelling van de begeleiding.
Buiten zijn en bewegen staan voorop bij deze Sportstuif. Altijd.
Voor ons bewijst Maartje (+team) iedere keer dat BSO plezier en energie oplevert als je het met passie doet.
Ga zo door!
Maarten en Femke

Maarten van Beugen Maarten van Beugen
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Blogs

Spelletjes, knutselen, voetballen, tafeltennis en het pizzaspel in week 2-2022

Welkom bij de blog van Sportstuif Meerhoven Strijp! Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. In week 2 van maandag 10 januari tot en met vrijdag 14 januari waren we blij dat we iedereen weer mochten zien! We zijn gaan voetballen, tafelvoetballen en tafeltennissen. Ook speelden we het pizzaspel en was er veel ruimte om vrij te spelen in de gymzaal! Lees je mee?

Lees verder...

Kerstvakantie bij Sportstuif Meerhoven Strijp - week 52-1-2021/2022

Welkom bij de blog van Sportstuif Meerhoven Strijp! Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. In de kerstvakantie waren we vanwege de noodopvang 2 dagen open, maar zoals je van ons gewend bent, hebben we van deze dagen een feestje gemaakt! We zijn op bezoek geweest bij Sportstuif Deurne en samen met Sportstuif Valkenswaard zijn we gaan lasergamen. Lees je mee?

Lees verder...

Het schoolplein van EigenWijs, tien tellen in de Rimboe en de Hazenwinkel in week 51-2021

Welkom bij de blog van Sportstuif Meerhoven Strijp! Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. In week 51 van maandag 20 december tot en met vrijdag 24 december gingen we naar het schoolplein van EigenWijs en naar de Hazenwinkel, we speelden tien tellen in de Rimboe en we hebben Kerstmannen verstopt in de wijk! Lees je mee?

Lees verder...

Speelbos de Kemmer, voetbal, hockey, F1 en parcourtjes in week 50-2021

Welkom bij de blog van Sportstuif Meerhoven Strijp! Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. In week 50 van maandag 13 december tot en met vrijdag 17 december gingen we naar speelbos de Kemmer, we speelden voetbal en hockey, deden de Formule 1 na en we hebben er ook een paar parcourtjes opzitten. Lees je mee?

Lees verder...

Ballorig, de speeltuin, boter-kaas-en-eieren, kwartet, frisbee en twisterXL in week 49-2021

Welkom bij de blog van Sportstuif Meerhoven Strijp! Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. In week 49 van maandag 6 december tot en met vrijdag 10 december gingen we naar ballorig, de speeltuin en de gymzaal en speelden we boter-kaas-en-eieren, een kwartetspel, een frisbee spel, twister XL en leerden we een beetje keyboard spelen!

Lees verder...

Pietenmutsen maken, pepernoten bakken, Sinterklaasquiz en pietengym in week 48-2021

Welkom bij de blog van Sportstuif Meerhoven Strijp! Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. In week 48 van maandag 29 november tot en met vrijdag 3 december gingen we pietenmutsen maken, pepernoten bakken, onze Sinterklaaskennis testen en we hadden een superleuke pietengym met echte Pieten! Oftewel: alles stond in het teken van Sinterklaas. Lees je mee?

Lees verder...

De speeltuin, ballorig, de gymzaal, stoepranden, superbal en XL-spellen in week 47-2021

Welkom bij de blog van Sportstuif Meerhoven Strijp! Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. In week 47 van maandag 22 november tot en met vrijdag 26 november gingen we naar de speeltuin, ballorig en de gymzaal en speelden we stoepranden, superbal en verschillende XL-spellen Lees je mee?

Lees verder...

Week 46 - Pesten, estafette, knotshockey en basketballen

Welkom bij de blog van Sportstuif Meerhoven Strijp! Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. In week 46 van maandag 15 november tot en met vrijdag 20 november waren er de volgende activiteiten: pesten, estafette, knotshockey en basketbal. Lees je mee?

Lees verder...

Week 45 - samen is het altijd feest!

Welkom bij de blog van Meerhoven Strijp! Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. In week 45 van maandag 8 november tot en met vrijdag 12 november waren er de volgende activiteiten: De stopdans, XL Jenga, parcours en voetbal. Lees je mee?

Lees verder...

Week 44 - Heerlijk herfstzonnetje en leuke spelen

Welkom bij de blog van Sportstuif Meerhoven Strijp! De herfstvakantie is voor de meeste kinderen alweer voorbij en november is begonnen. Wat we allemaal gedaan hebben, kun je hieronder lezen:

Lees verder...

week 43 - Genieten van de herfstvakantie!

Welkom bij de blog van Sportstuif Meerhoven Strijp! Het is alweer tijd voor de blog over de herfstvakantie. Twee maanden na de opening van onze locatie hadden we toch al een aantal kinderen die ook in de herfstvakantie gezellig kwamen bewegen. Wat we allemaal gedaan hebben, kun je hieronder lezen:

Lees verder...

Week 42 - klimmen, klauteren en rennen met Sportstuif

Welkom allemaal bij de blog van locatie Meerhoven Strijp. Hier kun je lezen wat we gedaan hebben de week voor de herfstvakantie!

Lees verder...

Week 41 - klimmen en klauteren in de speeltuin

Welkom allemaal bij de blog van locatie Meerhoven Strijp. Hier kun je lezen wat we de afgelopen week gedaan hebben. De speeltuin was een grote ontdekking, dus daar hebben we veel tijd doorgebracht! Lees er meer over in het blog!

Lees verder...

Week 40 - Balspelen, hockey en de dag van de leraar

Welkom allemaal bij de blog van locatie Meerhoven Strijp. Deze week was het weer gelukkig wat beter dan vorige week, dus we zijn weer lekker buiten geweest. Wat we allemaal gedaan hebben, lees je hieronder. 

Veel leesplezier!

Lees verder...

Week 39 - binnen spelen, Meerhoven en vriendjesdag

Welkom allemaal bij de blog van locatie Meerhoven Strijp. Het herfstweer is deze week begonnen. Daardoor konden we niet altijd buitenspelen, maar gelukkig is er binnen ook genoeg te doen! Wat we allemaal gedaan hebben, lees je hieronder. 

Veel leesplezier!

Lees verder...

Week 38 - Hoe meer zielen, hoe meer vreugd

Welkom allemaal bij de derde blog van locatie Meerhoven Strijp. Deze week vloog voorbij, wat we allemaal gedaan hebben, lees je hieronder. 

Veel leesplezier!

Lees verder...

Week 37 - Op bezoek bij Meerhoven, hut bouwen, tafeltennis en meer

Welkom allemaal bij alweer de tweede blog van locatie Meerhoven Strijp. Deze week vloog voorbij, wat we allemaal gedaan hebben, lees je hieronder. 

Veel leesplezier!

Lees verder...

Week 36 – Eerste week Sportstuif Meerhoven Strijp

Welkom allemaal bij de allereerste blog van deze locatie. Op 1 september mocht ik de sleutel in ontvangst nemen en 6 september zijn we officieel ook voor de kinderen geopend. Wat een top weer deze eerste week! Wat we elke dag gedaan hebben kun je hieronder lezen en zien, veel leesplezier!

 

Lees verder...
 

Ons team

Maartje Andonyadis
Maartje Andonyadis
Bowie Swinkels
Bowie Swinkels
Nick Verwei
Nick Verwei
Rachelle Scheepers pedagogisch coach
Rachelle Scheepers pedagogisch coach

Contact

Sportstuif Meerhoven Strijp
Rijstenweg 7
5652 CG Eindhoven

T 06-19247523
E info@sportstuif.nl