Onze kinderen gaan naar Sportstuif Eindhoven Strijp.
We zijn erg blij met de positieve en proactieve instelling van de begeleiding.
Buiten zijn en bewegen staan voorop bij deze Sportstuif. Altijd.
Voor ons bewijst Maartje (+team) iedere keer dat BSO plezier en energie oplevert als je het met passie doet.
Ga zo door!
Maarten en Femke

Maarten van Beugen Maarten van Beugen
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Hartelijk welkom op de website van Sportstuif!

       

Sportstuif biedt Meerhoven Strijp dé primeur op het gebied van sportieve naschoolse kinderopvang

Sportstuif is een organisatie die zich richt op het aanbieden van sportieve naschoolse kinderopvang. Het gaat om de opvang van kinderen die onderwijs genieten op een basisschool in Meerhoven en omstreken. Hoewel er in de gemeente Eindhoven al een aantal organisaties zijn die naschoolse kinderopvang verzorgen, is er nog geen enkele organisatie die zich specifiek richt op het aanbieden van sportactiviteiten. Het concept van sportieve naschoolse activiteiten is daarom vernieuwend. De locatie van de opvang is bij EHV, de Eindhovense handbalvereniging aan de Rijstenweg. 

In de maatschappelijke discussie blijkt dat de Nederlandse jeugd te weinig beweegt en sport. Juist voor basisschoolkinderen is de aanraking met voldoende sport van zeer groot belang! Bewezen is dat kinderen die op de basisschool voldoende sporten dit later ook zo door zullen zetten. Ze gaan zichzelf eerder zien als sporter en hebben sport hoger in het vaandel staan dan anderen die niet voldoende hebben gesport in hun basisschoolperiode. Door opvang en sport samen te voegen in een sportieve naschoolse kinderopvang wordt de jeugd op een leuke manier in aanraking gebracht met sport en spel.

Samen een spelletje spelen, televisie kijken of slechts jezelf bezig houden zijn traditionele activiteiten in de huidige naschoolse kinderopvang en bieden kinderen vaak niet de kans om zich uit te leven na school. Bewegen, strijden voor een overwinning in een potje voetbal en met elkaar sportief bezig zijn, biedt kinderen deze mogelijkheid wel. Door deze vorm van kinderopvang is het kind op een professionele manier en in een veilige omgeving sportief bezig.

 

Ons team

Maartje Andonyadis
Maartje Andonyadis
Rudy Wolters
Rudy Wolters
Ray Ruiter
Ray Ruiter
Rachelle Scheepers pedagogisch coach
Rachelle Scheepers pedagogisch coach