Een sportieve BSO waar de kinderen hun energie kwijt kunnen. Iedere dag worden er buiten sporten en spellen verzorgd maar kunnen ze daarnaast ook binnen creatief bezig zijn met onder andere knutselen!

Judy Judy
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Blogs

10 tellen in de rimboe, Obstakel run, Kamelenrace en Mierentikkertje in week 24-2024

Een nieuwe week bij Sportstuif Horst is aangebroken. In week 24 hebben we allemaal leuke activiteiten gedaan zoals: 10 tellen in de rimboe, Obstakel run, Kamelenrace en Mierentikkertje.

Ben je benieuwd en wil je meer weten, lees dan snel verder!

Lees verder...

Bootcamp, Kabelbaan maken, Krabbenvoetbal en het Beukenhofje in week 23-2024

Een nieuwe week bij Sportstuif Horst is aangebroken. In week 23 hebben we allemaal leuke activiteiten gedaan zoals: Bootcamp, Kabelbaan maken, Krabbenvoetbal en het Beukenhofje.

Ben je benieuwd en wil je meer weten, lees dan snel verder!

Lees verder...

Slagbal, Voetgolf, Zakkenlopen en Blokjes voetbal in week 22-2024

Een nieuwe week bij Sportstuif Horst is aangebroken. In week 22 hebben we allemaal leuke activiteiten gedaan zoals: Slagbal, Voetgolf, Zakkenlopen en Blokjes voetbal.

Ben je benieuwd en wil je meer weten, lees dan snel verder!

Lees verder...

Opendag! Lasergamen, Buitenkeuken beitsen en Vlaggenverovertje in week 21-2024

Een nieuwe week bij Sportstuif Horst is aangebroken. In week 21 hebben we allemaal leuke activiteiten gedaan zoals: Opendag! Lasergamen, Buitenkeuken beitsen en Vlaggenverovertje.

Ben je benieuwd en wil je meer weten, lees dan snel verder!

Lees verder...

Waterspellen, Buitenkeuken, Ballorig, Mastermind en Kasteelse Bossen in week 20-2024

Een nieuwe week bij Sportstuif Horst is aangebroken. In week 20 hebben we allemaal leuke activiteiten gedaan zoals: de buitenkeuken schuren, waterspellen, Ballorig en Mastermind.

Ben je benieuwd en wil je meer weten, lees dan snel verder!

Lees verder...

Knotshockey, Knutselen, Kanjam, Speeltuin in de mei vakantie week 19-2024

Een nieuwe week bij Sportstuif Horst is aangebroken in week 19. In de meivakantie hebben we de volgende activiteiten gedaan:
Knotshockey, Knutselen, Kanjam en de speeltuin!

Ben je benieuwd en wil je meer weten, lees dan verder!

Lees verder...

Mastermind, Bowlen, Roeffen Mart, Knutselen en Bakken in week 18-2024

Een nieuwe week bij Sportstuif Horst is aangebroken. In week 18 hebben we erg leuke activiteiten gedaan namelijk: Mastermind, Bowlen, Roeffen Mart, Knutselen en Bakken!

Ben je benieuwd en wil je meer weten, lees dan snel verder!

Lees verder...

Oranje Festijn, Bingo, Makers en de krakers en Ren je Rot in week 17-2024

Een nieuwe week bij Sportstuif Horst is aangebroken. Week 17 stond weer vol met allemaal leuke activiteiten zoals: het Oranje Festijn, Bingo, Makers en de krakers en Ren je Rot!
Ben je benieuwd en wil je meer weten, lees dan snel verder!

Lees verder...

Rundje um ut hundje, Dierentuintikkertje, Clinic, Doelentrefbal in week 16-2024

Een nieuw week bij Sportstuif Horst is aangebroken. In week 16 hebben we allemaal leuke activiteiten gedaan zoals: Rundje um ut hundje, Dierentuintikkertje, Doelentrefbal en het Ik hou van Holland spel! Ben jij benieuwd en wil je meer weten, lees dan snel verder!

Lees verder...

Vlaggen verovertje, yogaballen, Clinic, Mijnenveger en Roeffen Mart in week 15-2024

Een nieuw week bij Sportstuif Horst is aangebroken. In week 15 hebben we allemaal leuke activiteiten en clinics gedaan namelijk: Vlaggen verovertje, yogaballen, Clinic bij Rundje um ut hundje, Mijnenveger en Roeffen Mart
Ben je benieuwd geworden? Lees dan snel verder!

Lees verder...

Paasspeurtocht, Apenkooi, Postbussen spel en Hoepelpong in week 14-2024

Hallo allemaal, hopelijk hebben jullie allemaal een fijn Pasen gehad en genoeg paaseitjes gevonden. In week 14 hebben wij allemaal leuke activiteiten gedaan namelijk: Paasspeurtocht, Apenkooi, Postbussen spel en Hoepelpong
Ben je benieuwd geworden? Lees dan snel verder!

Lees verder...

Super Mario Trefbal, Mierentikkertje, Boegafun, Kat en Muistikkertje in week 13-2024

Hallo lieve kinderen en ouders in Horst. In deze nieuwe weekblog nemen wij jullie mee en blikken we terug op de activiteiten van de afgelopen week. In week 13 hebben wij de volgende activiteiten gedaan: Super Mario Trefbal, Mierentikkertje, Boegafun, Kat en muis tikkertje en een wandeling in de Kasteelse Bossen. Ben je benieuwd? Lees dan snel verder!

Lees verder...

Levend Stratego, Rups Trefbal, Museumspel, Speedstack en Oneindig Tikkertje in week 12 - 2024

Er is weer een nieuwe week aangebroken bij Sportstuif Horst. Een week vol leuke activiteiten en gezelligheid en onze eerste vergadering met de oudercommissie. Ben je benieuwd? Lees dan snel onze nieuwste blog!

Lees verder...

Jubileum Week, Springkussen, Archery Tag, Boxclinic en Nerf Guns in week 11 - 2024

Sportstuif Horst is jarig! 1 jaar geleden opende Sportstuif Horst zijn deuren voor alle kinderen om actief bezig te kunnen zijn bij onze sportieve BSO! Dit hebben wij deze week gevierd met een jubileum week waarbij alle vriendjes en vriendinnetjes mee mochten komen en er extra leuke activiteiten werden georganiseerd. Benieuwd naar welke activiteiten? Lees dan verder!

Lees verder...

Figuur zoeken, de grote oversteek, stoeien en Speeltuin Roeffen Mart in week 10 - 2024

Er is weer een nieuwe week aangebroken bij Sportstuif Horst. Een week vol leuke activiteiten en gezelligheid! Ben je benieuwd naar deze activiteiten? Lees dan snel onze nieuwste blog!

Lees verder...

James Bond, Acrogym, Crazy 88 en een uitstapje naar Ortolanda! in week 9 - 2024

Deze week stond weer vol sportieve maar ook leerzame activiteiten. Zo hebben we acrobaat gespeeld met de Acrogym, gekke opdrachten gedaan in de Kasteelse Bossen met Crazy 88 en een leerzaam uitstapje naar Ortolanda om te zien hoe radijsje worden gekweekt en geoogst. Ben je ook benieuwd en wil je meer weten? Lees dan onze nieuwste blog!

Lees verder...

Vlaggen verovertje, kamelenrace en iemand is hem niemand is hem - week 8 - 2024

Afgelopen week hebben wij weer een heerlijke week gehad op de BSO. Ben je benieuwd wat wij doen? Lees dan snel verder!

Lees verder...

Optocht, Carnavalsbingo en paardrijden in week 7 - 2024

De carnavalsvakantie was een groot succes! We keken bij de optocht, speelden bij andere vestigingen en hadden toffe activiteiten op locatie en daarbuiten! Benieuwd? Lees dan snel verder!

Lees verder...

De vloer is lava, Chinese muur en speeltuin hoppen in week 6 - 2024

De week voor de carnavalsvakantie hebben wij al een beetje carnaval gevierd, maar we speelden ook lekker veel buiten. Benieuwd wat we allemaal gedaan hebben? Lees dan snel verder!
Ook via deze weg willen we iedereen een fijne carnavalsvakantie wensen! Tot in of na de vakantie!

Lees verder...

Lekkerland-viesland, rond de tafel en het postbussenspel in week 5 - 2024

Wij hadden een hele fijne week op de BSO! Het was lekker weer dus we konden lekker veel naar buiten. We speelden verschillende sport- en spelactiviteiten. Benieuwd hoe onze week eruit zag? Lees dan snel verder!

Lees verder...

Jachtseizoen, speurtocht en Jump XL in week 4 - 2024

Wij speelden deze week veel het jachtseizoen. Zowel in het dorp als rond de BSO. Alle kinderen gingen er vol voor, maar we speelden ook andere leuke activiteiten. Benieuwd? Lees snel verder!

Lees verder...

Voetbalcircuit, speeltuin en lasergamen in week 3 - 2024

Wij hadden weer een toffe week met activiteiten zowel op locatie als daarbuiten. Benieuwd? Lees snel verder!

Lees verder...

Vlaggenveroveren, superbal en levend memorie in week 2 - 2024

De eerste week na de vakantie, het 'normale' leven is weer begonnen. Benieuwd wat we allemaal gedaan hebben? Lees dan maar snel verder! 

Lees verder...

Kerstvakantie tweede week 1 - 2024

De eerste week van de vakantie vloog voorbij. Met kerst en de dagen bij Sportstuif stond oud en nieuw alweer voor de deur. Na oud en nieuw waren we blij om de kinderen weer te ontvangen en hebben we veel leuke activiteiten ondernomen. Benieuwd wat we precies gedaan hebben in de tweede week van de kerstvakantie? Lees dan gauw verder!

Lees verder...

Kerstvakantie week 1 - 2023

De eerste week van de kerstvakantie. We hebben verschillende uitstapjes, genieten van de natuurlijk omgeving en bakken erop los! Ben je benieuwd? Lees dan snel verder!

Lees verder...

Hockey, trefbal en minute to win it in week 51 - 2023

Het is kerstvakantie! Dus alle tijd om de blog te lezen en te zien wat we allemaal gedaan hebben in de week voor de kerstvakantie! Wij wensen jullie alle hele fijne feestdagen en alvast een gezond, gelukkig en sportief 2024!

Lees verder...

XL-games, mens erger je niet, minute to win it in week 50 - 2023

Een nieuwe week met nieuwe activiteiten van XL-games tot Mens erger je niet. Lees snel verder om te zien wat we allemaal gedaan hebben!

Lees verder...

Pepernotenrace, 5 december middag en olifantenjagers in week 49 - 2023

Het was eindelijk zo ver! De week waarin het 5 december was. Een leuke week met natuurlijk pakjes, pepernoten maar ook veel andere activiteiten. 

Lees verder...

Sinterklaasspellen, steen-papier-schaar estafette en pepernotenstoelendans in week 48 - 2023

Deze week stond in het thema van Sinterklaas. We speelden Sinterklaasspellen, knutselde verschillende schoenen en nog veel meer.... lees snel verder om te zien wat we allemaal gedaan hebben!

Lees verder...

Pietenpret, stand in de mand en estafette in week 47 - 2023

Wij hadden een bijzondere week; activiteiten op locatie, in het bos maar ook een Pietenpret in de gymzaal. Benieuwd hoe dit allemaal gegaan is? Lees dan snel verder!

Lees verder...

Card challenge, stand in de mand en naar de kinderboerderij in week 46 - 2023

De week voor de aankomst van Sinterklaas is altijd spannend! Wij maakten samen een verlanglijstje maar gingen ook lekker veel naar buiten. Lees snel verder om de zien wat we allemaal gedaan hebben!

Lees verder...

Lasergamen, iemand is hem niemand is hem en een tennis clinic in week 45 - 2023

Deze week was anders dan normaal met een verzorgde clinic, een studiedag en we mochten lasergamen. Het was een extra speciale week dus. Lees snel verder wat we precies gedaan hebben!

Lees verder...

Halloweenbingo, pompoenen uithollen en een heksenrace in week 44 - 2023

Wij hadden deze week een themaweek namelijk; Halloween! In deze week hadden we allerlei spannende activiteiten georganiseerd. Benieuwd hoe eng het was, kijk dan snel verder!

Lees verder...

Doeljagerbal, politie en boefje en eierenrace in week 43 - 2023

Deze week begon er een nieuwe medewerkerster bij Sportstuif Horst. Benieuwd wat zij en alle kinderen gedaan hebben deze week? Lees dan snel verder!

Lees verder...

Boegafun, Hollandse vampiers en een herfstspeurtocht in week 42 - 2023

De herfstvakantie was een groot succes! Met verschillende activiteiten binnen buiten hebben de kinderen zich erg goed vermaakt. Benieuwd hoe zo'n vakantie er bij Sportstuif Horst uitzag? Lees dan snel verder!

Lees verder...

Springkussen, water, vuur, spons en dobbel estafette! Week 41 2023

We hebben een gevarieerde week gehad bij Sportstuif Horst. Het was mooi weer en minder mooi weer. Maar ook bij minder mooi weer vervelen wij ons niet! Benieuwd hoe wij omgaan met de weersomstandigehden? Lees dan snel verder!

Lees verder...

Postbussenspel, mierentikkertje en boksen in week 40 - 2023

Wij hadden een toffe week met sport en spel op locatie en om de locatie heen. Wat zouden we dan gedaan hebben? Dat staat allemaal omschreven in de blog. Lees gauw verder!

Lees verder...

Paardrijden, trefbal en ABC-spel in week 39 - 2023

Wij hadden een week met veel gevarieerde activiteiten. Van paarijden tot knotshockey. Benieuwd waarom we dat doen en wat we nog meer gedaan hebben? Lees dan verder!

Lees verder...

Sociaalbal, opblaasbare pannakooi en de kermis in week 38 - 2023

Wij hebben hele gezellige middagen op de BSO. Van lekker kletsen naar bewegen tot een uitstapje naar de kermis! Ben je benieuwd wat wij deze week allemaal gedaan hebben? Lees dan snel de blog want dit wil je zeker niet missen!

Lees verder...

Archery tag, waterspellen en tikspelen in week 37 - 2023

Een van de mooie laatste weken in dit jaar. Daar hebben we goed gebruik van gemaakt. Ook zijn we volop bezig met het organiseren van de woensdagmiddagactiviteiten. Neem een kijkje op https://samenbijsportstuif.nl/horst om te zien wat we allemaal gaan doen!

Lees verder...

Buikschuiven, fruit happen en flessenvoetbal in week 36 - 2023

Een warme week met heel veel waterspellen! Lekker veel buiten en natte kleren. Benieuwd hoe dat komt? Lees dan gauw verder!

Lees verder...

Hoepeldans, bowlen en Chinese muur in week 35 - 2023

De zomervakantie is weer voorbij. De kinderen gaan weer naar school en dus ook naar Sportstuif! De eerste week hadden we ook weer een heleboel kinderen die gingen starten bij Sportstuif. Genoeg om bij te lezen dus...

Lees verder...

Zomervakantie week 4, 5 en 6 2023

De laatste weken van de vakantie zijn voorbij gevlogen. Benieuwd wat we allemaal gedaan hebben? Lees gauw verder!

Lees verder...

Zomervakantie blog week 1, 2 en 3! 2023

De zomervakantie is in volle gang! Wij deden allemaal toffe spellen, uitstapjes en we waren creatief! Benieuwd naar onze verhalen? Lees dan snel verder!

Lees verder...

Water-spons-vuur, buikschuiven en Jump XL in week 28 - 2023

De laatste week voor de zomervakantie. Wij hebben de puntjes op de i gezet voor de aankomende zes weken en hadden ook een hele toffe week met leuke activiteiten. Benieuwd? Lees gauw verder!

Lees verder...

Levend kwartet, kleuren verplaatsen en fopbal in week 27 - 2023

Een nieuwe week met nieuwe activiteiten. We zijn bijna bij de zomervakantie aangekomen. Houdt ook tijdens de zomervakantie goed in de gaten om te zien wat wij allemaal doen tijdens de vakanties!

Lees verder...

Blotevoetenpad, bunkertrefbal en kat en muis in week 26 - 2023

Een nieuwe week met allerlei activiteiten op locatie, maar met een uitje! Benieuwd wat we gedaan hebben? Scroll dan vlug naar beneden!

Lees verder...

Super mario trefbal, waterestafette en Chinese muur in week 25 - 2023

Een nieuwe week met activiteiten op locatie, peutergym en een uitstapje naar een andere vestiging. Benieuwd wat we bij Sportstuif allemaal nog meer doen? Kijk eens op samenbijsportstuif.nl 

Lees verder...

Buikschuiven, vlaggenverovertje en het postbussenspel in week 24 - 2023

We gleden deze week letterlijk in en uit..... benieuwd hoe we dit deden? Lees gauw verder!

Lees verder...

Watergevecht, waterslagbal en het postbodespel in week 23 - 2023

We hadden een hele leuke week met allerlei wateractiviteiten en meer. Maar wij van Sportstuif organiseren nog veel meer activiteiten. Op https://samenbijsportstuif.nl/horst kun je zien wat voor activiteiten we allemaal aanbieden. Deze activiteiten zijn voor alle kinderen van 4-12 jaar uit de gemeente Horst aan de Maas. Kijk vooral of er iets voor je bij zit en meld je aan!

Lees verder...

Nerfbattle, vlaggenverovertje en slagbal in week 22 - 2023

Wat was dit een fijne week in het mooie weer! De kinderen en medewerkers hebben zich goed kunnen vermaken met de verschillende activiteiten. Lees snel verder om te zien wat we precies gedaan hebben!

Lees verder...

Voetgolf, waterspelen en lekkerland-viesland in week 21 - 2023

Het was een warme week. Hierdoor konden we lekker veel buiten spelen. Benieuwd naar wat we gedaan hebben? Lees dan snel verder!

Lees verder...

Aardbeienland, speurtocht en knakworsttikkertje in week 20 - 2023

Het was een warme week met ook een studiedag en een extra activiteit.... benieuwd? Lees gauw verder!

Lees verder...

Kermis, apenkooien en lacrosse in week 19 - 2023

Een week vol activiteiten met daarin een bezoekje aan de kermis. Ook waren we bezig met het opzetten van peutergym.
Benieuwd wat het is? Neem eens een kijkje op samenbijsportstuif.nl daar vindt u alle informatie!
Voor vragen kunt u terecht bij ons via horst@sportstuif.nl of telefoon 06-26358467

Lees verder...

Jeu de boules, verstoppertje in het bos en XL-games in week 18 - 2023

De tweede week van de vakantie met verschillende locaties en activiteiten. Zo hielpen we in Asten en startten we met de eerste vakantiedag voor Sportstuif Horst. Heel fijn dat we begonnen zijn!
Benieuwd wat we allemaal gedaan hebben? Lees maar gauw verder!

Lees verder...

Koningsdag, Rundje um ut hundje en springkussens in week 17 - 2023

Wij hadden een te gekke week waarin we ons suf sprongen op het springkussen én de verjaardag van de Koning vierden. Lees snel verder om te zien wat we allemaal gedaan hebben!

Lees verder...

Rundje um ut hundje, apenkooi en leeuwenspel in week 16 - 2023

Wij hadden een hele leuke week met allerlei activiteiten en we hielpen een handje bij de Peelrunners. Benieuwd? Lees dan snel verder!

Lees verder...

Bean bag, verstoppertje en Chinese muur in week 15 - 2023

Een week met zon en regen en leuke activiteiten op de planning. Lees snel verder om te zien wat we gedaan hebben!

Lees verder...

Boksen, Jump XL en lasergamen in week 14 - 2023

Een productieve week met een proefmiddag en de woensdagmiddagactiviteit. Benieuwd naar wat we gedaan hebben? Lees dan snel verder!

Lees verder...

Nerf battle, jeu de boules en verstoppertje in het bos! Week 13 - 2023

Het was een week waarin we lekker hebben bewogen bij Sporstuif Horst! We hebben verschillende spellen gedaan in de kasteelse bossen, holpen mee bij Deurne Aventurijn en hadden een woensdag middag activiteit. Ben je benieuwd naar de details? Lees dan snel de blog van Sporstuif Horst!

 

Lees verder...

Levend stratego, archery tag en een voetbal clinic! Week 12 - 2023

Lekker voetballen, trefballen, hockeyen of bijvoorbeeld meedoen aan een stormbaanrace onder begeleiding van vakdocenten lichamelijke opvoeding en pedagogisch professionals, dat kan bij Sportstuif. We bieden iedere dag sportieve activiteiten aan die aansluiten bij de leeftijd en interesses van uw zoon of dochter. Kinderen zijn dol op dingen uitproberen. Daar bieden wij dan ook alle ruimte voor én we stimuleren kinderen hun talenten te ontwikkelen.

Ben jij benieuwd hoe een week er bij Sportstuif uitziet? Lees dan de blog!

Lees verder...

Flyeren, Open dag en basketbal! Week 11 - 2023

Lekker voetballen, trefballen, hockeyen of bijvoorbeeld meedoen aan een stormbaanrace onder begeleiding van vakdocenten lichamelijke opvoeding en pedagogisch professionals, dat kan bij Sportstuif. We bieden iedere dag sportieve activiteiten aan die aansluiten bij de leeftijd en interesses van uw zoon of dochter. Kinderen zijn dol op dingen uitproberen. Daar bieden wij dan ook alle ruimte voor én we stimuleren kinderen hun talenten te ontwikkelen.

Ben jij benieuwd hoe een week er bij Sportstuif uitziet? Lees dan de blog!

Lees verder...

Flyeren, BSO versieren, Honkbal en armbandjes maken! Week 10-2023

In onze wekelijkse blog, houden we jullie op de hoogte van alles wat er gebeurt bij Sportstuif Horst. Zo blikken we terug op afgelopen week en delen we de activiteiten die we hebben gedaan. De foto’s bij de blog geven een indruk van hoe het is bij Sportstuif Horst.

Neem eens een kijkje!

Lees verder...

Open dag 15 maart Sportstuif Horst

De open dag is bekend! 15 maart gaan de deuren open van Sportstuif Horst!

Ben je benieuwd wat we gaan doen? Lees dan snel verder!

Lees verder...

Voorbereidingen Sportstuif Horst!

Sportstuif Horst wordt langzaam steeds bekender! Benieuwd naar onze voorbereidingen? Lees snel verder! 

Lees verder...

Een kijkje achter de schermen....

Lees verder...

De zomervakantie is in volle gang! Wij zijn de hele dag geopend om toffe acitivteiten te doen met de kinderen zoals uitstapjes, knutselen en natuurlijk lekker buiten bewegen! Benieuw naar onze verhalen? Lees dan snel verder!

Week 1

Woehoee de zomervakantie is eindelijk begonnen! Wij kijken hier erg naar uit omdat we met de kinderen toffe activiteiten gepland hebben!

We beginnen de week met een tof uitstapje, namelijk midgetgolf! Bij Sportstuif plannen we regelmatig uitjes. De golfballen gaan alle kanten op! Door de looping, over heuvels en soms ook naast de baan. Maar dat maakt niks uit want van proberen kun je leren!

Met dit lekker weer spelen we ook waterspellen! Een paar kinderen rennen met een lintje naar de andere kant van het speelveld. De andere kinderen mogen de kinderen met lintje proberen nat te spuiten met het waterpistool! Als je geraakt met door het waterpistool leg je het lintje in de rode hoepel. Ben je aan de overkant gekomen zonder nat te worden? Dan leg je het lintje in blauwe hoepel. Welk team heeft de meeste lintjes verzameld?

De week gaat verder met verschillende XL games! We spelen XL Twister, XL mikado, XL Jenga en XL 4 op een rij! We begonnen met XL Twister om de spieren even lekker op te warmen. De kinderen deden goed hun best! Hierna hebben we onze hersenen aan het werk gezet met een potje 4 op een rij. Je moest goed opletten! Want voor je het weet had het andere team gewonnen.

We sluiten de week af met een creatief activiteit. Bij Sportstuif spelen wij niet alleen maar buiten! We knutselen ook graag met de kinderen. We maakten een insectenhotel van een blikje. We kleuren en plakken stickers op het blikje en vullen het blikje met takjes, blaadjes, dennenappels en gras. Zo hebben de insecten die je in de natuur vindt een knus huisje!

  

Week 2

Er is een nieuwe week aangebroken bomvol activiteiten!

Op het begin van de week gaan we naar Sportstuif MHCV om samen te spelen met de kinderen van Venray. De ochtend begint sportief met een potje trefbal! De kinderen doen hun best om de ballen te ontwijken en ze zo hard mogelijk te gooien op het andere team. De dag gaat verder met het bouwen van de lego. De jongens hebben hun eigen tollen gemaakt. Hier kunnen ze de hele dag mee draaien, de tol die het langste draait is de sterkste.

Het is tijd voor de zomerbingo! Over het hele terrein van Sportstuif Horst hangen kaartjes waarop zomers afbeeldingen staan. De kinderen moeten het kaartje zoeken en mogen hem dan doorkruisen op de bingo kaart! De kinderen zijn druk aan het zoeken over het terrein tot dat ze eindelijk BINGO! kunnen roepen. De kinderen hebben behoeften aan nog een rondje bingo maar dan willen ze het extra lastig! De jongste kinderen helpen met de kaartjes verstoppen en de oudere kinderen gaan de kaartjes zoeken. De ‘extreme bingo’ was erg leuk! In de middag hebben we de knutselspullen uit de kast gehaald. We maken vlinders van pasta! De kinderen mogen de past verven. Als je hierna de voelsprieten erbij tekent lijkt het net een echte vlinder! Wat een mooie creaties!

Wat een weertje deze week…. Regen, regen en nog eens regen. Bij Sportstuif vervelen we ons zeker niet als het regent! Wij gaan erop uit vandaag. We gaan in de ochtend naar Monkytown!! We klimmen, klauteren, glijden en bouwen erop los. We maken nieuwe vrienden en vallen door de elastieken naar beneden. Wat hebben wij een coole trucjes gedaan. Sommige kinderen overwinnen zelfs hun angst! Super knap van de kinderen. In de middag rusten we even uit en chillen we op de zitzakken. Iedereen was moe van de drukke ochtend bij Monkytown.

Op het einde van de week gaan we in de ochtend weer gezellig spelen bij Sportstuif Venray MHCV. Gelukkig bleef het vandaag droog. We hebben buiten super Mario trefbal gespeeld. Toen we de boterhammen op hadden zijn we terug gegaan naar Sportstuif Horst. Hier hebben we ons insectenhotel afgemaakt. We hebben spullen uit het bos zoals taken, bladeren en dennenappels in ons insectenhotel gestopt, zodat de insecten een lekker warm huisje hebben 😊. Op het einde van de dag bouwen we de allerhoogste toren! Hij moest net hoog worden als het plafond. Maar dat is niet helemaal gelukt….

     

Week 3

Een nieuwe week is aangebroken! Vanaf 7:30 zijn de kinderen welkom. Sommige kinderen nemen een boterham mee vanuit thuis en eten deze in de ochtend op. Toen iedereen er was hebben de kinderen een voetbaltafel toernooi gehouden! Hierna hebben we buiten hoepelpong gespeeld. De hoepels liggen bij de spel in een driehoek. Als iemand een pittenzakje in de hoepel gooit, mag de hoepel weg. Het team dat als eerste in alle hoepels een pittenzak heeft gegooid wint. Van al dat bewegen krijg je wel honger. Dus is het tijd om de buikjes te vullen met fruit! We eten kiwi, appel, peer en banaan met een glaasje ranja. Vandaag kregen we na het fruit beschuit met muisjes omdat Feis een zusje heeft gekregen! En dat moet zeker gevierd worden! Veel kinderen die er waren hadden nog geen insectenhotel gemaakt. Ze zag ze hangen van de andere kinderen en die wouden ze ook wel maken! Dus de blikjes, wiebelogen, kralen en touw werd uit de kast gehaald! De ochtend vloog voorbij want hierna was het tijd om boterhammen te eten.

Na de boterhammen was het buiten eindelijk droog! Hier hadden wij goed gebruik van gemaakt er was een hele grote waterplas bij ons terrein! Wat is het allerleukste om hier mee te doen? Juist! In de modderplassen springen! De kinderen hadden heel veel plezier en kwamen eruit als varkentjes. Toen de varkens schoon waren hebben we fruit gegeten. Als kers op de taart hebben we op het einde nog cup cakes gebakken! Wat boffen wij in de vakantie!

Onze BSO ligt zowat in de kasteelse bossen dus hier maken wij regelmatig gebruik van. We spelen verstoppertje, vlaggen verovertje en Annemaria koekoek. Als we brood over hebben van de dag ervoor verwennen we de kippen ook nog! Er zijn ook lieve geitjes in de dierenweide. Die zijn lekker zacht en zijn dol op gras! Maar in het bos is nog veel meer te beleven. We vinden een geheime hut! Fanatiek bouwen we met zijn alle verder. Een half uurtje later is hij perfect om lekker in te spelen!

  

De tijd vliegt en we zijn al op de helft van de zomervakantie! Iedereen die nog vakantie heeft wensen wij veel plezier en tot snel!

Ons team

Laura Hoogers
Laura Hoogers Vestigingsmanager
Rick van de Kerkhof
Rick van de Kerkhof
Ard Simons
Ard Simons
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches