Een sportieve BSO waar de kinderen hun energie kwijt kunnen. Iedere dag worden er buiten sporten en spellen verzorgd maar kunnen ze daarnaast ook binnen creatief bezig zijn met onder andere knutselen!

Judy Judy
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Super mario trefbal, waterestafette en Chinese muur in week 25 - 2023

Maandag 19 juni
Op maandag hebben we dingen voorbereid voor de BSO. Na de zomervakantie zullen er meer kinderen starten en is het wel leuk als er al veel uitgewerkte spellen liggen. Denk hierbij aan vlaggenverovertje, levend stratego, mastermind of het postbussenspel. Daarnaast antwoorden we op mail en appjes, kijken we wat er allemaal nog moet gebeuren op de locatie en overleggen we over belangrijke dingen. Op maandag zijn er nu dus nog geen kinderen, maar na de vakantie wel. Wist je dat wij op alle dagen nog plek hebben, er is dus géén wachtlijst! Mocht je meer informatie willen of eens komen kijken, bel of app dan gerust! We zijn te bereiken via mail (horst@sportstuif.nl) en via telefoon (06-26358467)

  

Dinsdag 20 juni
Vandaag hadden we een kleine primeur. We moesten 8 kinderen ophalen, dat past natuurlijk niet meer in één auto. Dus haalden we vandaag de kinderen op met twee auto’s! Ook kwamen er twee kinderen proefdraaien. Nadat we met z’n allen wat fruit op hadden en goed gedronken hadden, gingen de kinderen zich omkleden want we gingen natuurlijk met water spelen. Vandaag hadden we waterestafette, fopbal en Chinese muur. De waterestafette was uitgezet met een evenwichtsbalk, hoepels om in te springen en hekjes om overheen te springen. Je kon kiezen of je een spons pakte of een beker water. Uiteindelijk werd er gekeken welk team het meeste water had verzameld. Wat bleek…. er zat precies evenveel water in. Allemaal gewonnen dus! Na de estafette speelden we fopbal en Chinese muur in de schaduw want het was heel erg warm. Later op de middag speelden de kinderen binnen met play maïs en maakte allerlei mooie tekeningen. In plaats van een koekje kregen we een waterijsje. Dat was natuurlijk feest!

  

Woensdag 21 juni         
In de ochtend hadden we peutergym. Dit was alweer de derde les. De overige lessen zijn allemaal al vol, daar zijn we natuurlijk heel erg blij mee. Vandaag stond in het teken van plantjes later groeien. Kinderen moesten blokjes halen en een plantje bouwen, maar ook de grond aanstampen en water geven. Hierna was er tijd voor een hinkelbaan waar iedereen op zijn/haar manier overheen kon gaan. ’S Middags was het alweer tijd voor de WMA vandaag. Dit was een zomerspeurtocht. In het bos hingen allerlei kaartjes met een letter een plaatje. De letters vormden uiteindelijk een zin. Bij terugkomst werd er de tekst gelezen ‘tijd voor verkoeling’. Dit hebben we dan ook maar gedaan want iedereen kreeg een ijsje. Iedereen heeft zich goed vermaakt. Wil je ook een keer naar de WMA komen, kijk dan eens op samenbijsportstuif.nl

  

Donderdag 22 juni
De kinderen werden met de bekende blauwe auto opgehaald vanuit school. Nu worden kinderen opgehaald in Horst en Melderslo maar binnenkort kunnen we ook kinderen ophalen in de Meterik bij onder de Wieken. Dus zoekt u nog opvang voor uw zoon/dochter dan kunt u altijd contact opnemen. Vandaag hadden we een leuk groepje kinderen waar we verschillende activiteiten mee hebben gedaan. Zo speelden we Super Mario trefbal en parachute. Trefbal vinden kinderen altijd leuk maar bij dit spel kun je levens verdienen. Of een extra leven of je kan afweren of je kan niet af. Ook worden er dan lintjes uitgedeeld als je zelf al en extra leven hebt. Zo heeft iedereen wat en kan het spel langer doorgaan. Hierna speelden we nog met de parachute. De bal probeerden we op het doek te houden. Ook maakten we veel wind en gingen we om en om onder de parachute zitten.

  

Vrijdag 23 juni
Vandaag hadden de kinderen geluk want we gingen er weer op uit. Soms gaan we naar een speeltuin of Jump XL, maar vandaag gingen we naar een andere Sportstuif vestiging, namelijk naar Sportstuif MHCV. Hier waren veel kinderen dus het was voor onze kinderen leuk om eens met andere te spelen. Hier speelden we schipper mag ik overvaren. Op verschillende manieren gingen de kinderen naar de overkant. Rennen, kruipen en voor en achteruit. Hoefde je geen centje te betalen dan mocht je rennen maar kon je natuurlijk wel getikt worden. Het was een leuke middag en een leuke afsluiting van deze week.

  



Ons team

Laura Hoogers
Laura Hoogers Vestigingsmanager
Rick van de Kerkhof
Rick van de Kerkhof
Ard Simons
Ard Simons
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches