Een fijne sportieve plek waar kinderen op hun eigen niveau met bewegen bezig kunnen zijn. De enthousiaste medewerkers zorgen dat alle kinderen de aandacht krijgen die ze verdienen.

Dennis Dennis
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

"Door middel van sporten en bewegen kinderen sociaal helpen ontwikkelen is mijn passie!"

Hallo allemaal,

Hierbij wil ik mijzelf graag even aan jullie voorstellen.

Ik ben Stijn Ruijssenaars, wonend in Helmond samen met mijn vriendin. Zelf sport ik regelmatig, ook vind ik het leuk om samen met mijn vriendin naar de bioscoop te gaan. 

Vanaf april 2023 ben gestart als nieuwe assistent manager bij Sportstuif Helmond de Braak. Ik ben al een aantal jaar werkzaam in de kinderopvang, waar ik voornamelijk op de groep gewerkt heb. Ik vind het geweldig leuk om kinderen te ondersteunen bij hun ontwikkeling en ik ben van mening dat een BSO hier een groot onderdeel van uit kan maken. De reden dat ik voor deze nieuwe uitdaging gekozen heb heeft te maken met het feit dat ik zelf veel passie heb voor sporten en daardoor ook kinderen graag met veel verschillende manieren van bewegen wil laten kennismaken.

Ik kijk er enorm naar uit om samen met mijn nieuwe collega’s leuke en uitdagende activiteiten te organiseren, de kinderen een leuke middag/dag te bieden en met elkaar veel plezier te maken.

Tot snel op de BSO!

Met vriendelijke groet,

Stijn Ruijssenaars

 

Ons team

Desiree Bogers
Desiree Bogers Vestigingsmanager

Stijn Ruijssenaars
Bram Witlox
Bram Witlox
Stijn Gielen
Stijn Gielen
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches