Mijn dochter heeft er een fijne leerzamen ervaring aan overgehouden.
Een sportieve kinderopvang was precies wat ik zocht voor haar,om haar energie kwijt te kunnen.
Ze is heel trots dat ze heeft leren skateboarden en andere sportspellen.
Bij iedere leiding kon daylee zichzelf zijn en was daarom erg op hen gesteld!
Jullie worden een groot gemis voor haar.

Whitney Whitney
5 /5
bij Google reviews

Nieuws

Samen bij Sportstuif

We hebben iets nieuws bij Sportstuif: de activiteitenpagina van Sportstuif genaamd Samen bij Sportstuif. 

Lees verder...

Sportstuif Zomerdagen 2020

De 1e editie van de zomerdagen vond plaats in het weekend van 25 en 26 juli van 2020. Het was voor alle kinderen uit de regio!

De kinderen en ouders werden op zaterdag 25 juli om 09:00 uur ontvangen. De kinderen konden in het begin lekker vrij spelen. We hadden een luchtkussen dit zorgde voor dolle pret! Na een tijdje vrij te hebben gespeeld gingen we naar het Zandbos. Hier hebben de kinderen hutten kunnen bouwen. In het Zandbos is ook nog Levend Stratgo gespeeld. Erg fanatiek waren de kinderen en dat was leuk om te zien. Eenmaal terug van het Zandbos gingen we met zijn alle eten bij onze BSO locatie van Sportstuif Helmond bij de Braakse Bosdijk 1a. In de middag zijn we naar de speeltuin de Speuldries geweest in Deurne. Hier hebben we verstoppertje gespeeld met veel kinderen in de speeltuin.

Lees verder...

De Coronaperiode

Wat fijn dat we 11 mei weer open kunnen gaan voor alle kinderen van de BSO. Het is erg rustig geweest bij Sportstuif door het sluiten van de scholen tijdens de Corona. 

Toch hebben we niet stilgezeten. Er zijn allerlei leuke activiteiten door ons bedacht, die we natuurlijk met de kinderen samen gaan doen bij de kinderopvang. Op 23 april heeft Sportstuif sportpakketjes rondgebracht voor alle kinderen van Sportstuif Helmond. Dit was erg leuk om te doen. Wat waren de reacties van kinderen en ouders fijn om te zien. In het tasje van Sportstuif zat een frisbee met daarbij een tekening van Sportstuif. 

Lees verder...

We missen de kinderen!

We moeten allemaal wennen aan deze bijzondere situatie tijdens de Coronacrisis. Het is erg rustig op de buitenschoolse opvang. Er zijn enkele kinderen die opgevangen worden voor de ouders met cruciaal beroep. Natuurlijk staat Sportstuif Helmond klaar voor deze ouders! Wij denken mee en staan elke dag klaar voor hen!

 

Lees verder...

Carnavalsvakantie bij Sportstuif Helmond

Met Sportstuif Buitenschoolse Sportieve Opvang hebben een geweldige vakantieweek achter de rug. 

Deze begon op maandag waarbij we samen met Sportstuif Asten en Deurne gingen bowlen bij Flechter Hotels Helmond. Een uur lang hebben de kinderen fanatiek kunnen bowlen. Een kan met ranja kon tussen het gooien door natuurlijk niet ontbreken. Terug op de BSO hebben we binnen ook nog 10 tellen in de Rimboe gespeeld! 

Dinsdag zijn we met de kinderen bij Sportstuif Deurne op bezoek gegaan.

Lees verder...

Kerstvakantie bij Sportstuif Helmond

In de eerste week van de kerstvakantie bij Sportstuif Helmond hadden we van alles op het programma staan. We zijn tenslotte een sportieve BSO, dus het beloofde een actieve week te worden!

Ten eerste zijn we met Sportstuif Asten en Deurne naar de Kids Jump Fair XL in Geldrop-Mierlo geweest, georganiseerd door Leef!. Dit was een groot evenement waarbij een heleboel verschillende springkussens en stormbanen stonden waar alle kinderen vrij op mochten spelen. Wat was het fijn!

Lees verder...

Flexibiliteit Sportstuif Helmond

Bij onze BSO Sportstuif vinden we flexibiliteit erg belangrijk. Wanneer kinderen op vaste dagen komen maar een keer niet kunnen, dan is dit niet erg. Hiervoor krijg je ruiluren in de plaats, die op een ander moment weer in te zetten zijn. Stel je werkt als ouders zijnde onregelmatig, geen probleem.

Lees verder...

Sinterklaas bij Sportstuif Helmond

Wat hebben de kinderen een leuke Sinterklaas periode gehad bij Sportstuif Helmond. Het begon met het maken van een papierenschoen, deze konden ze inkleuren en versieren. Natuurlijk mochten de kinderen deze schoen zetten en werden ze gevuld door de Sint met pepernoten en een mandarijn. 

Lees verder...

Sportdag herfstvakantie

Maandag 18 oktober was het zover; de eerste Sportstuif sportdag was een feit. Sportstuif biedt elke dag sportieve activiteiten aan en vindt het belangrijk dat kinderen na school lekker kunnen sporten en bewegen. Vanuit dit speerpunt is het idee gekomen om een sportdag te organiseren met alle vijf de vestigingen van Sportstuif. Maandag in de herfstvakantie was het dan eindelijk zo ver! Alle Sportstuif vestigingen reden ‘s ochtends vroeg met volle Sportstuif busjes naar voetbalvereniging NWC, de BSO locatie van Sportstuif Asten.

Lees verder...

Week van de opvoeding

Het doel van buitenschoolse opvang Sportstuif is onder andere om kinderen sportieve naschoolse opvang aan te bieden, waarin kinderen leren samen te spelen, leren omgaan met winst en verlies, leren omgaan met andere kinderen (in competitief verband), leren omgaan met emoties en leren om te gaan met materiaal. Dagelijks worden er bij onze kinderopvang verschillende sport- en beweegactiviteiten aangeboden die bijdragen aan de ontwikkeling van kinderen.

Lees verder...
 

Ons team

Luc Seelen
Luc Seelen
Nijs van Bommel
Nijs van Bommel
Judy Verbaarschot
Judy Verbaarschot
Rachelle Scheepers
Rachelle Scheepers pedagogisch coach

Contact

Sportstuif Helmond
Braakse Bosdijk 1A
5703 HZ Helmond

T 06-33567562
E info@sportstuif.nl