Mijn dochter heeft er een fijne leerzamen ervaring aan overgehouden.
Een sportieve kinderopvang was precies wat ik zocht voor haar,om haar energie kwijt te kunnen.
Ze is heel trots dat ze heeft leren skateboarden en andere sportspellen.
Bij iedere leiding kon daylee zichzelf zijn en was daarom erg op hen gesteld!
Jullie worden een groot gemis voor haar.

Whitney Whitney
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Blogs

Tienbal, autotikkertje en trefbal in week 2 - 2022

Hallo lieve kinderen en ouders in Helmond! Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. In week 3 van maandag 10 januari tot en met vrijdag 14 januari speelden we de volgende activiteiten: tienbal, autotikkertje en trefbal . Lees je mee?

Lees verder...

Kerstvakantie 2021 bij Sportstuif Helmond de Braak

De kerstvakantie van 2021 was anders dan anders. Door de noodopvang waren er veel minder kinderen dan normaal gesproken. Jammer dat de andere kinderen niet mochten komen. Ondanks dat hebben we toch leuke activiteiten met de kinderen gedaan.

Lees verder...

Noodopvang: Hoepelpong en lasergamen in week 51 - 2021

Hallo lieve kinderen en ouders in Helmond! Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. In week 51 van maandag 20 december tot en met vrijdag 24 december speelden we de volgende activiteiten: Hoepelpong en Lasergamen. Lees je mee?

Lees verder...

Levend stratego, hockey en volleybal in week 50 - 2021

Hallo lieve kinderen en ouders in Helmond! Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. In week 50 van maandag 13 december tot en met vrijdag 17 december speelden we de volgende activiteiten: Levend stratego, hockey en volleybal. Lees je mee?

Lees verder...

Voetbal, knotshockey en omgekeerd verstoppertje in week 49 -2021

Hallo lieve kinderen en ouders in Helmond! Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. In week 49 van maandag 6 december tot en met vrijdag 10 december speelden we de volgende activiteiten: voetbal, knotshockey en omgekeerd verstoppertje. Lees je mee?

Lees verder...

Wie is de verlos piet, Sinterklaas quiz en pietenestafette week 48 - 2021

Hallo lieve kinderen en ouders in Helmond! Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. In week 48 van maandag 29 november tot en met vrijdag 3 december speelden we de volgende activiteiten: Wie is de verlos piet, Sinterklaas quiz en pietenestafette. Lees je mee?

Lees verder...

Pepernoten bakken, chinese muur en Super Mario trefbal in week 47 - 2021

Hallo lieve kinderen en ouders in Helmond! Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. In week 47 van maandag 22 november tot en met vrijdag 26 november speelden we de volgende activiteiten: Pepernoten bakken, chinese muur en Super Mario trefbal. Lees je mee?

Lees verder...

Socialbal, start van peutergym en verstoppertje in het donker in week 46 - 2021

Hallo lieve kinderen en ouders in Helmond! Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. In week 46 van maandag 15 november tot en met vrijdag 19 november speelden we de volgende activiteiten: socialbal, flagfootball en verstoppertje in het donker. Lees je mee?

Lees verder...

Monopolytrefbal, hoepelgolf en korfbal in week 45 - 2021

Hallo lieve kinderen en ouders in Helmond! Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. In week 45 van maandag 8 november tot en met vrijdag 12 november speelden we de volgende activiteiten: Monopolytrefbal, hoepelgolf en korfbal. Lees je mee?

Lees verder...

Buskruit, lasergamen en levend kwartet in week 44 - 2021

Hallo lieve kinderen en ouders in Helmond! Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. In week 44 van maandag 1 november tot en met vrijdag 5 november speelden we de volgende activiteiten: buskruit, lasergame en levend kwartet.  Lees je mee?

Lees verder...

Herfstvakantie bij Sportstuif Helmond de Braak in week 43 - 2021

Bij Sportstuif hebben we een jaarplanning vol met sport- en spelactiviteiten, passend bij de leeftijd en de interesses van de kinderen. Iedere dag bieden we diverse spellen aan voor onze beweeglijke kinderen. Ben je benieuwd naar onze sportieve buitenschoolse opvang? Bekijk hieronder de activiteiten van week 43. 

Lees verder...

Stand in de mand, kidsplaza en het vieren van een verjaardag in week 42 - 2021

Bij Sportstuif hebben we een jaarplanning vol met sport- en spelactiviteiten, passend bij de leeftijd en de interesses van de kinderen. Iedere dag bieden we diverse spellen aan voor onze beweeglijke kinderen. Ben je benieuwd naar onze sportieve buitenschoolse opvang? Bekijk hieronder de activiteiten van week 42. 

Lees verder...

Honkenloopspel, flipperkast en pokémon trefbal in week 41 - 2021

Bij Sportstuif hebben we een jaarplanning vol met sport- en spelactiviteiten, passend bij de leeftijd en de interesses van de kinderen. Iedere dag bieden we diverse spellen aan voor onze beweeglijke kinderen. Ben je benieuwd naar onze sportieve buitenschoolse opvang? Bekijk hieronder de activiteiten van week 41. 

Lees verder...

Verstoppertje in het donker, overlooptrefbal en fopbal in week 40 - 2021

Bij Sportstuif hebben we een jaarplanning vol met sport- en spelactiviteiten, passend bij de leeftijd en de interesses van de kinderen. Iedere dag bieden we diverse spellen aan voor onze beweeglijke kinderen. Ben je benieuwd naar onze sportieve buitenschoolse opvang? Bekijk hieronder de activiteiten van week 40. 

Lees verder...

De week van de open dag in week 39 - 2021

Bij Sportstuif hebben we een jaarplanning vol met sport- en spelactiviteiten, passend bij de leeftijd en de interesses van de kinderen. Iedere dag bieden we diverse spellen aan voor onze beweeglijke kinderen. Ben je benieuwd naar onze sportieve buitenschoolse opvang? Bekijk hieronder de activiteiten van week 39. 

Lees verder...

Sport en spel in week 38 - 2021

Bij Sportstuif hebben we een jaarplanning vol met sport- en spelactiviteiten, passend bij de leeftijd en de interesses van de kinderen. Iedere dag bieden we diverse spellen aan voor onze beweeglijke kinderen. Ben je benieuwd naar onze sportieve buitenschoolse opvang? Bekijk hieronder de activiteiten van week 38. 

Lees verder...

Het haasje, mens erger je niet en jachtseizoen in week 37 - 2021

Bij Sportstuif hebben we een jaarplanning vol met sport- en spelactiviteiten, passend bij de leeftijd en de interesses van de kinderen. Iedere dag bieden we diverse spellen aan voor onze beweeglijke kinderen. Ben je benieuwd naar onze sportieve buitenschoolse opvang? Bekijk hieronder de activiteiten van week 37. 

Lees verder...

Zomervakantie 2021 Sportstuif Helmond de Braak

‚ÄčZomervakantie 2021

De zomervakantie is alweer voorbij, maar wat kijken we met een goed gevoel terug op heel veel leuke activiteiten bij BSO Sportstuif! Het is voorbij gevlogen.

Iedere dag stond er weer een andere leuke sportieve activiteit op de planning.   

Lees verder...

Mens Erger je Niet, dierentikspel en verstoppertje in het donker in week - 28

Bij Sportstuif hebben we een jaarplanning vol met sport- en spelactiviteiten, passend bij de leeftijd en de interesses van de kinderen. Iedere dag bieden we diverse spellen aan voor onze beweeglijke kinderen. Ben je benieuwd naar onze sportieve buitenschoolse opvang? Bekijk hieronder de activiteiten van week 28. 

Lees verder...

Studiedag, zwerkbal en strijkkralen in week - 27

Bij Sportstuif hebben we een jaarplanning vol met sport- en spelactiviteiten, passend bij de leeftijd en de interesses van de kinderen. Iedere dag bieden we diverse spellen aan voor onze beweeglijke kinderen. Ben je benieuwd naar onze sportieve buitenschoolse opvang? Bekijk hieronder de activiteiten van week 27.

Lees verder...

Sporten en bewegen bij een sportieve BSO in Helmond in week - 26

Bij Sportstuif hebben we een jaarplanning vol met sport- en spelactiviteiten, passend bij de leeftijd en de interesses van de kinderen. Iedere dag bieden we diverse spellen aan voor onze beweeglijke kinderen. Ben je benieuwd naar onze sportieve buitenschoolse opvang? Bekijk hieronder de activiteiten van week 26.

Lees verder...

Superbal, ezelen, op bezoek bij Sportstuif Helmond Brandevoort in week - 25

Bij Sportstuif hebben we een jaarplanning vol met sport- en spelactiviteiten, passend bij de leeftijd en de interesses van de kinderen. Iedere dag bieden we diverse spellen aan voor onze beweeglijke kinderen. Ben je benieuwd naar onze sportieve buitenschoolse opvang? Bekijk hieronder de activiteiten van week 25.

Lees verder...

Een zonnige week bij onze sportieve bso in week 24 - 2021

Bij Sportstuif hebben we een jaarplanning vol met sport- en spelactiviteiten, passend bij de leeftijd en de interesses van de kinderen. Iedere dag bieden we diverse spellen aan voor onze beweeglijke kinderen. Ben je benieuwd naar onze sportieve buitenschoolse opvang? Bekijk hieronder de activiteiten van week 24.

Lees verder...

Voetgolf, vakjagerbal en levend mastermind in week 23 - 2021

Bij Sportstuif hebben we een jaarplanning vol met sport- en spelactiviteiten, passend bij de leeftijd en de interesses van de kinderen. Iedere dag bieden we diverse spellen aan voor onze beweeglijke kinderen. Ben je benieuwd naar onze sportieve buitenschoolse opvang? Bekijk hieronder de activiteiten van week 23.

Lees verder...

Genieten van het mooie weer in week 22- 2021

Bij Sportstuif hebben we een jaarplanning vol met sport- en spelactiviteiten, passend bij de leeftijd en de interesses van de kinderen. Iedere dag bieden we diverse spellen aan voor onze beweeglijke kinderen. Ben je benieuwd naar onze sportieve buitenschoolse opvang? Bekijk hieronder de activiteiten van week 22.

Lees verder...

Tennis, voetbal en puzzelspeurtocht in week 21 -2021

Bij Sportstuif hebben we een jaarplanning vol met sport- en spelactiviteiten, passend bij de leeftijd en de interesses van de kinderen. Iedere dag bieden we diverse spellen aan voor onze beweeglijke kinderen. Ben je benieuwd naar onze sportieve buitenschoolse opvang? Bekijk hieronder de activiteiten van week 21.

Lees verder...

Tussen de druppels was het droog in week 20 -2021

Bij Sportstuif hebben we een jaarplanning vol met sport- en spelactiviteiten, passend bij de leeftijd en de interesses van de kinderen. Iedere dag bieden we diverse spellen aan voor onze beweeglijke kinderen. Ben je benieuwd naar onze sportieve buitenschoolse opvang? Bekijk hieronder de activiteiten van week 20.

Lees verder...

Meivakantie 2021

Bij Sportstuif hebben we een jaarplanning vol met sport- en spelactiviteiten, passend bij de leeftijd en de interesses van de kinderen. Iedere dag bieden we diverse spellen aan voor onze beweeglijke kinderen. Ben je benieuwd naar onze sportieve buitenschoolse opvang? Bekijk hieronder de activiteiten van week 18 + 19.

Lees verder...

Raak & Haal, Sportcircuit en Jagerbal! Week 17 - 2021

Bij Sportstuif hebben we een jaarplanning vol met sport- en spelactiviteiten, passend bij de leeftijd en de interesses van de kinderen. Iedere dag bieden we diverse spellen aan voor onze beweeglijke kinderen. Ben je benieuwd naar onze sportieve buitenschoolse opvang? Bekijk hieronder de activiteiten van week 17.

Lees verder...

De laatste week noodopvang in week 15 -2021

Bij Sportstuif hebben we een jaarplanning vol met sport- en spelactiviteiten, passend bij de leeftijd en de interesses van de kinderen. Iedere dag bieden we diverse spellen aan voor onze beweeglijke kinderen. Ben je benieuwd naar onze sportieve buitenschoolse opvang? Bekijk hieronder de activiteiten van week 15.

Lees verder...

Buskruit, tweetalbal en volleybal in week 14 - 2021

Bij Sportstuif hebben we een jaarplanning vol met sport- en spelactiviteiten, passend bij de leeftijd en de interesses van de kinderen. Iedere dag bieden we diverse spellen aan voor onze beweeglijke kinderen. Ben je benieuwd naar onze sportieve buitenschoolse opvang? Bekijk hieronder de activiteiten van week 14.

Lees verder...

De feestweek van Sportstuif Helmond in week 13 -2021

Bij Sportstuif hebben we een jaarplanning vol met sport- en spelactiviteiten, passend bij de leeftijd en de interesses van de kinderen. Iedere dag bieden we diverse spellen aan voor onze beweeglijke kinderen. Ben je benieuwd naar onze sportieve buitenschoolse opvang? Bekijk hieronder de activiteiten van week 13.

Lees verder...

De lente is begonnen in week 12 - 2021

Bij Sportstuif hebben we een jaarplanning vol met sport- en spelactiviteiten, passend bij de leeftijd en de interesses van de kinderen. Iedere dag bieden we diverse spellen aan voor onze beweeglijke kinderen. Ben je benieuwd naar onze sportieve buitenschoolse opvang? Bekijk hieronder de activiteiten van week 12.

Lees verder...

Ring werpen, de woensdagmiddagactiviteit en afgooitikkertje in week 11 - 2021

Bij Sportstuif hebben we een jaarplanning vol met sport- en spelactiviteiten, passend bij de leeftijd en de interesses van de kinderen. Iedere dag bieden we diverse spellen aan voor onze beweeglijke kinderen. Ben je benieuwd naar onze sportieve buitenschoolse opvang? Bekijk hieronder de activiteiten van week 11.

Lees verder...

Verschillende activiteiten met zon, wind en regen in week 10 - 2021

Bij Sportstuif hebben we een jaarplanning vol met sport- en spelactiviteiten, passend bij de leeftijd en de interesses van de kinderen. Iedere dag bieden we diverse spellen aan voor onze beweeglijke kinderen. Ben je benieuwd naar onze sportieve buitenschoolse opvang? Bekijk hieronder de activiteiten van week 10.

Lees verder...

Levend kwartet, de woensdagmiddagactiviteit en hagedistikkertje in week 9 - 2021

Bij Sportstuif hebben we een jaarplanning vol met sport- en spelactiviteiten, passend bij de leeftijd en de interesses van de kinderen. Iedere dag bieden we diverse spellen aan voor onze beweeglijke kinderen. Ben je benieuwd naar onze sportieve buitenschoolse opvang? Bekijk hieronder de activiteiten van week 9.

Lees verder...

Het gebruik van de methode Het Bewegend Kind in week 8 - 2021

Bij Sportstuif hebben we een jaarplanning vol met sport- en spelactiviteiten, passend bij de leeftijd en de interesses van de kinderen. Iedere dag bieden we diverse spellen aan voor onze beweeglijke kinderen. Ben je benieuwd naar onze sportieve buitenschoolse opvang? Bekijk hieronder de activiteiten van week 8.

Lees verder...

Carnavalsvakantie bij Sportstuif Helmond in week 7 - 2021

Bij Sportstuif hebben we een jaarplanning vol met sport- en spelactiviteiten, passend bij de leeftijd en de interesses van de kinderen. Iedere dag bieden we diverse spellen aan voor onze beweeglijke kinderen. Ben je benieuwd naar onze sportieve buitenschoolse opvang? Bekijk hieronder de activiteiten van week 7.

Lees verder...

Een week met sneeuwpret bij Sportstuif Helmond in week 6 -2021

Bij Sportstuif hebben we een jaarplanning vol met sport- en spelactiviteiten, passend bij de leeftijd en de interesses van de kinderen. Iedere dag bieden we diverse spellen aan voor onze beweeglijke kinderen. Ben je benieuwd naar onze sportieve buitenschoolse opvang? Bekijk hieronder de activiteiten van week 6.

Lees verder...

Het begin van de maand februari met nieuwe activiteiten in week 5 - 2021

Bij Sportstuif hebben we een jaarplanning vol met sport- en spelactiviteiten, passend bij de leeftijd en de interesses van de kinderen. Iedere dag bieden we diverse spellen aan voor onze beweeglijke kinderen. Ben je benieuwd naar onze sportieve buitenschoolse opvang? Bekijk hieronder de activiteiten van week 5.

Lees verder...

Voetbal, tikspelen, kickbal en nog veel meer in week 4 - 2021

Bij Sportstuif hebben we een jaarplanning vol met sport- en spelactiviteiten, passend bij de leeftijd en de interesses van de kinderen. Iedere dag bieden we diverse spellen aan voor onze beweeglijke kinderen. Ben je benieuwd naar onze sportieve buitenschoolse opvang? Bekijk hieronder de activiteiten van week 4.

Lees verder...

Sportieve activiteiten bij een kinderopvang in Helmond week 3- 2021

Bij Sportstuif hebben we een jaarplanning vol met sport- en spelactiviteiten, passend bij de leeftijd en de interesses van de kinderen. Iedere dag bieden we diverse spellen aan voor onze beweeglijke kinderen. Ben je benieuwd naar onze sportieve buitenschoolse opvang? Bekijk hieronder de activiteiten van week 3.

Lees verder...

Overzicht van de activiteiten in week 2 - 2021

Bij Sportstuif hebben we een jaarplanning vol met sport- en spelactiviteiten, passend bij de leeftijd en de interesses van de kinderen. Iedere dag bieden we diverse spellen aan voor onze beweeglijke kinderen. Ben je benieuwd naar onze sportieve buitenschoolse opvang? Bekijk hieronder de activiteiten van week 2.

Lees verder...

Sporten bij Sportstuif Helmond week 1 -2021

Bij Sportstuif hebben we een jaarplanning vol met sport- en spelactiviteiten, passend bij de leeftijd en de interesses van de kinderen. Iedere dag bieden we diverse spellen aan voor onze beweeglijke kinderen. Ben je benieuwd naar onze sportieve buitenschoolse opvang? Bekijk hieronder de activiteiten van week 1.

Lees verder...

Kerstvakantie 2020 bij Sportstuif Helmond

De kerstvakantie van 2020 was anders dan anders. Door de noodopvang waren er veel minder kinderen dan normaal gesproken. Toch hebben we super veel leuke activiteiten met de kinderen gedaan! 

In de eerste week begonnen we op de maandag met 10 tellen in de Rimboe. 

 

Lees verder...

Noodopvang bij Sportstuif week 51 -2020

Bij Sportstuif hebben we een jaarplanning vol met sport- en spelactiviteiten, passend bij de leeftijd en de interesses van de kinderen. Iedere dag bieden we diverse spellen aan voor onze beweeglijke kinderen. Ben je benieuwd naar onze sportieve buitenschoolse opvang? Bekijk hieronder de activiteiten van week 51.

Lees verder...

Diversiteit bij Sportstuif week 50 - 2020

Bij Sportstuif hebben we een jaarplanning vol met sport- en spelactiviteiten, passend bij de leeftijd en de interesses van de kinderen. Iedere dag bieden we diverse spellen aan voor onze beweeglijke kinderen. Ben je benieuwd naar onze sportieve buitenschoolse kinderopvang? Bekijk hieronder de activiteiten van week 50

Lees verder...

Pietengym week 49 - 2020

Bij Sportstuif hebben we een jaarplanning vol met sport- en spelactiviteiten, passend bij de leeftijd en de interesses van de kinderen. Iedere dag bieden we diverse spellen aan voor onze beweeglijke kinderen. Ben je benieuwd naar onze sportieve buitenschoolse kinderopvang? Bekijk hieronder de activiteiten van week 49.

Lees verder...

Pepernotenfabriek week 48 - 2020

Bij Sportstuif hebben we een jaarplanning vol met sport- en spelactiviteiten, passend bij de leeftijd en de interesses van de kinderen. Iedere dag bieden we diverse spellen aan voor onze beweeglijke kinderen. Ben je benieuwd naar onze sportieve buitenschoolse kinderopvang? Bekijk hieronder de activiteiten van week 48.

Lees verder...

Herfstvakantie 2020

HERFSTVAKANTIE BIJ SPORTSTUIF HELMOND!

De herfstvakantie is helaas alweer voorbij, maar wat kijken we met een goed gevoel terug op heel veel leuke activiteiten bij BSO Sportstuif!

Iedere dag stond er weer een andere leuke sportieve activiteit op de planning. Op maandag zijn we bij Sportstuif Asten op bezoek geweest. Tijdens de Mega Spelenkermis hebben de kinderen verschillende spellen gespeeld als schipper mag ik over varen, pionnenvoetbal, kat en muis tikkertje en 3 op een rij. Tijdens de spelletjes konden de kinderen stickers verdienen om hun stickerkaart vol te krijgen.

Lees verder...

Samen bij Sportstuif

We hebben iets nieuws bij Sportstuif: de activiteitenpagina van Sportstuif genaamd Samen bij Sportstuif. 

Lees verder...

Sportstuif Zomerdagen 2020

De 1e editie van de zomerdagen vond plaats in het weekend van 25 en 26 juli van 2020. Het was voor alle kinderen uit de regio!

De kinderen en ouders werden op zaterdag 25 juli om 09:00 uur ontvangen. De kinderen konden in het begin lekker vrij spelen. We hadden een luchtkussen dit zorgde voor dolle pret! Na een tijdje vrij te hebben gespeeld gingen we naar het Zandbos. Hier hebben de kinderen hutten kunnen bouwen. In het Zandbos is ook nog Levend Stratgo gespeeld. Erg fanatiek waren de kinderen en dat was leuk om te zien. Eenmaal terug van het Zandbos gingen we met zijn alle eten bij onze BSO locatie van Sportstuif Helmond bij de Braakse Bosdijk 1a. In de middag zijn we naar de speeltuin de Speuldries geweest in Deurne. Hier hebben we verstoppertje gespeeld met veel kinderen in de speeltuin.

Lees verder...

De Coronaperiode

Wat fijn dat we 11 mei weer open kunnen gaan voor alle kinderen van de BSO. Het is erg rustig geweest bij Sportstuif door het sluiten van de scholen tijdens de Corona. 

Toch hebben we niet stilgezeten. Er zijn allerlei leuke activiteiten door ons bedacht, die we natuurlijk met de kinderen samen gaan doen bij de kinderopvang. Op 23 april heeft Sportstuif sportpakketjes rondgebracht voor alle kinderen van Sportstuif Helmond. Dit was erg leuk om te doen. Wat waren de reacties van kinderen en ouders fijn om te zien. In het tasje van Sportstuif zat een frisbee met daarbij een tekening van Sportstuif. 

Lees verder...

We missen de kinderen!

We moeten allemaal wennen aan deze bijzondere situatie tijdens de Coronacrisis. Het is erg rustig op de buitenschoolse opvang. Er zijn enkele kinderen die opgevangen worden voor de ouders met cruciaal beroep. Natuurlijk staat Sportstuif Helmond klaar voor deze ouders! Wij denken mee en staan elke dag klaar voor hen!

 

Lees verder...

Carnavalsvakantie bij Sportstuif Helmond

Met Sportstuif Buitenschoolse Sportieve Opvang hebben een geweldige vakantieweek achter de rug. 

Deze begon op maandag waarbij we samen met Sportstuif Asten en Deurne gingen bowlen bij Flechter Hotels Helmond. Een uur lang hebben de kinderen fanatiek kunnen bowlen. Een kan met ranja kon tussen het gooien door natuurlijk niet ontbreken. Terug op de BSO hebben we binnen ook nog 10 tellen in de Rimboe gespeeld! 

Dinsdag zijn we met de kinderen bij Sportstuif Deurne op bezoek gegaan.

Lees verder...

Kerstvakantie bij Sportstuif Helmond

In de eerste week van de kerstvakantie bij Sportstuif Helmond hadden we van alles op het programma staan. We zijn tenslotte een sportieve BSO, dus het beloofde een actieve week te worden!

Ten eerste zijn we met Sportstuif Asten en Deurne naar de Kids Jump Fair XL in Geldrop-Mierlo geweest, georganiseerd door Leef!. Dit was een groot evenement waarbij een heleboel verschillende springkussens en stormbanen stonden waar alle kinderen vrij op mochten spelen. Wat was het fijn!

Lees verder...

Flexibiliteit Sportstuif Helmond

Bij onze BSO Sportstuif vinden we flexibiliteit erg belangrijk. Wanneer kinderen op vaste dagen komen maar een keer niet kunnen, dan is dit niet erg. Hiervoor krijg je ruiluren in de plaats, die op een ander moment weer in te zetten zijn. Stel je werkt als ouders zijnde onregelmatig, geen probleem.

Lees verder...

Sinterklaas bij Sportstuif Helmond

Wat hebben de kinderen een leuke Sinterklaas periode gehad bij Sportstuif Helmond. Het begon met het maken van een papierenschoen, deze konden ze inkleuren en versieren. Natuurlijk mochten de kinderen deze schoen zetten en werden ze gevuld door de Sint met pepernoten en een mandarijn. 

Lees verder...

Sportdag herfstvakantie

Maandag 18 oktober was het zover; de eerste Sportstuif sportdag was een feit. Sportstuif biedt elke dag sportieve activiteiten aan en vindt het belangrijk dat kinderen na school lekker kunnen sporten en bewegen. Vanuit dit speerpunt is het idee gekomen om een sportdag te organiseren met alle vijf de vestigingen van Sportstuif. Maandag in de herfstvakantie was het dan eindelijk zo ver! Alle Sportstuif vestigingen reden ‘s ochtends vroeg met volle Sportstuif busjes naar voetbalvereniging NWC, de BSO locatie van Sportstuif Asten.

Lees verder...

Week van de opvoeding

Het doel van buitenschoolse opvang Sportstuif is onder andere om kinderen sportieve naschoolse opvang aan te bieden, waarin kinderen leren samen te spelen, leren omgaan met winst en verlies, leren omgaan met andere kinderen (in competitief verband), leren omgaan met emoties en leren om te gaan met materiaal. Dagelijks worden er bij onze kinderopvang verschillende sport- en beweegactiviteiten aangeboden die bijdragen aan de ontwikkeling van kinderen.

Lees verder...
 

Ons team

Luc Seelen
Luc Seelen
Desiree Bogers
Desiree Bogers
Joris van Horne
Joris van Horne
Rachelle Scheepers
Rachelle Scheepers pedagogisch coach

Contact

Sportstuif Helmond
Braakse Bosdijk 1A
5703 HZ Helmond

T 06-33567562
E info@sportstuif.nl