Een fijne sportieve plek waar kinderen op hun eigen niveau met bewegen bezig kunnen zijn. De enthousiaste medewerkers zorgen dat alle kinderen de aandacht krijgen die ze verdienen.

Dennis Dennis
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

We jump, lasergamen en bingo in week 8 - 2023

Maandag 20 februari
Het carnavalsweekend was weer voorbij maar gelukkig mochten de kinderen ook vandaag gezellig verkleed naar Sportstuif komen. In de ochtend kwamen de eerste kinderen al vroeg naar de BSO en wat was iedereen leuk verkleed. De carnavalsmuziek stond al aan met de discolampen maakte we er een leuk feestje van. Naast de gezellig carnavalsmuziek heel de dag stonden er veel leuke activiteiten op de planning. In de ochtend werd er buiten fanatiek gevoetbald en werden er verschillende spelletjes gespeeld. Nadat we met zijn alle fruit hadden gegeten hadden de kinderen nog heel even tijd om vrij te spelen en daarna was het alweer tijd om te lunchen. Na de lunch stond er een leuke verrassing voor de kinderen op de planning. Samen met Sportstuif Brandevoort ging we namelijk naar We jump Helmond. Hier hebben alle kinderen een super leuke middag gehad! Er werd gesprongen op de vele trampolines en er werden zelfs salto’s gemaakt! Ook konden we vanaf grote hoogte of vanaf de trampoline in de schuimbak springen. Het was een heerlijke middag en eenmaal terug op de BSO waren de kinderen flink moe. Daarom hebben we de dag relaxed afgesloten en hebben we samen Madagaskar gekeken op het grote TV scherm. Een goed begin van de vakantie!
 

     

 

Dinsdag 21 februari
De dag begon vandaag weer vroeg bij Sportstuif en ook vandaag waren er nog een aantal kinderen leuk verkleed. In de ochtend speelde we stoelendans, werd er fijn met strijkkralen en lego gespeeld, speelde we verschillende gezelschapsspelletjes en werd er buiten gevoetbald en getennist. Na het fruit eten en de lunch was het tijd voor de activiteit van vandaag. We zijn samen met de kinderen naar de gyzmaal aan de Paulus Potterlaan gelopen waar we de gymzaal om hebben gebouwd tot een groot speelpaleis voor de kinderen. Er werd geklommen en geklauterd op het wandrek en de kasten en er werd gezwaaid in de touwen. Daarnaast konden de kinderen van allerlei kunstjes laten zien op de springplak en konden ze spelen op de springkussens die we mee hadden genomen vanuit Sportstuif. Eenmaal uitgespeeld liepen we weer terug naar de BSO en hebben we onderweg nog lekker in de speeltuin gespeeld. Een mooie afsluiter van deze leuke en sportieve dag.
 

 

Woensdag 22 februari
Weer een nieuw dag bij Sportstuif, wat gaat deze week toch snel voorbij! De ochtend begon erg leuk voor de kinderen want we hadden buiten namelijk niet 1, niet 2 maar maar liefst 3 springkussens opgezet. Tussendoor hebben we even gezamenlijk fruit gegeten maar daarna konden we nog lekker op de springkussens spelen. Wat een plezier! In de middag kregen de kinderen wel honger van al dat springen dus hebben we snel de boterhammetjes gesmeerd zodat we konden gaan lunchen. Tijdens vakanties verzorgd Sportstuif namelijk de lunch voor de kinderen. Na de lunch hebben we een voetbalveldje met echte goals uitgezet en werden en fanatieke voetbalwedstrijdjes gespeeld. Eenmaal uit gevoetbald speelde we buskruit en iedereen deed gezellig mee. Dat is namelijk een van de favoriete spelletjes van de kinderen. Voor we het wisten werden de eerste kinderen alweer opgehaald en hebben we samen nog even binnen gespeeld.
 

     

 

Donderdag 23 februari
Vandaag was het gezellig druk bij Sportstuif. De kinderen werden gebracht door hun ouders en we begonnen de dag rustig met wat spelletjes. Na het fruit eten was het tijd voor de eerste activiteit van vandaag en dat was bingo! Alle kinderen kregen 2 bingokaarten en de prijzen werden uitgestald op de tafel. Toen de kinderen zagen welke prijsjes ze konden winnen waren ze erg fanatiek! Gelukkig kregen de kleine kinderen wat hulp van de grote kinderen zodat iedereen leuk mee kon doen. Uiteindelijk hadden we zo veel verschillende prijsjes dat iedereen aan het einde van de bingo een leuk prijsje had gewonnen. Na de lunch was het tijd voor de volgende activiteit en dat was lasergamen! De kantine werd opgebouwd tot een mooi lasergame speelveld. De rolluiken gingen naar de beneden, de lichten gingen uit, de discolampen en de muziekbox gingen aan en spelen maar! De kinderen vonden het geweldig en daarom hebben we lekker lang doorgespeeld! Zo lang dat de eerste kinderen al weer opgehaald werden. We kijken terug op een erg geslaagde dag vandaag!
 

      

 

Vrijdag 24 februari
De laatste dag van de week alweer! We begonnen de dag met een fanatiek potje voetbal. Vandaag waren er namelijk heel veel kinderen die dat wel leuk vonden! Na het fruit eten hadden de kinderen even tijd om vrij te spelen. Er werden mooie strijkkralen werkjes gemaakt en er werden verschillende hutten gebouwd waar de kinderen dan spelletjes in gingen spelen. Dat was erg leuk om te zien. Nadat we samen boterhammen hadden gegeten en de buikjes weer gevuld waren was het tijd voor de middag activiteit. Helaas was het buiten niet zo’n fijn weer dus begonnen we met verstoppertje in het donker, dat is iets wat de kinderen altijd erg leuk vinden om te doen. Iedereen wilde wel een keer de zoeker zijn. Sommige kinderen vonden het nog een beetje spannend dus die mochten iemand uitzoeken waar ze samen mee wilde gaan zoek. Na verstoppertje in het donker hebben we nog een aantal potjes gelasergamed en zo hebben we de vakantie erg leuk afgesloten!
 

      



Ons team

Stijn Ruijssenaars
Stijn Ruijssenaars Vestigingsmanager
Bram Witlox
Bram Witlox
Stijn Gielen
Stijn Gielen
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches