Kids staan te springen om te gaan. Gezelligheid, leuke en professionele begeleiding. altijd originele activiteiten en bezigheden. En gewoon, lekker toegankelijk en open. Ik hou ervan. (review Valkenswaard)

 

Eline Smit Eline Smit
5 /5
bij Google reviews

Martine Sanders

Hée allemaal,

Mijn naam is Martine Sanders, geboren en getogen Heezenaar. Voordat ik bij Sportstuif werkte heb ik veel ervaring op gedaan in de fitnessbrache als assistent manager en leefstijlcoach. Vervolgens ben ik aan de slag gegaan bij Sportstuif en daar vervul ik een combinatiefunctie. Ik ben namelijk ook werkzaam als buurtsportcoach voor de gemeente Geldrop-Mierlo en dit doe ik al sinds januari 2019 met ontzettend veel plezier. 

Zelf ben ik dagelijks bezig met verschillende sporten. Ik heb zelf jarenlang gekorfbald bij KV Eymerick in het dorp en ben sinds mijn twintigerjaren ook begonnen met basketballen bij BC Heeze. Ook heb ik veel ervaring met sporten in een fitness school en het geven van small group lessen en personal training. Zelf vind ik bijna alle sporten leuk om te doen! En dat is ook precies wat jij bij ons kunt komen doen. Kennis maken met een groot aanbod aan sport- en spelactiviteiten.

Kom jij een keer langs? Ik wil jou graag ontmoeten!

Ons team

Koen de Louw
Koen de Louw Vestigingsmanager
Martine Sanders
Martine Sanders
Rachelle Scheepers pedagogisch coach
Rachelle Scheepers Pedagogisch coach