Onze kinderen gaan heel graag naar Sportstuif. Veel verschillende activiteiten. En in de vakanties leuke uitjes. Er is altijd iets te doen.

Michelle Michelle
5 /5
bij Google reviews

We nemen een kijkje bij Sportstuif Gemert! - Week 36 - 2023

We zijn nog niet open, maar wel al druk bezig met de voorbereidingen van Sportstuif Gemert. We hopen snel open te gaan, zodat het voor alle basisschoolkinderen in de gemeente Gemert-Bakel mogelijk is om naar onze sportieve naschoolse opvang te komen. Veel kinderen hebben al kennis mogen maken met Sportstuif. Kinderen van OBS ’t Einder hebben tijdens de koningsspelen en de buitenspeeldag al mogen proeven van enkele van de leuke activiteiten die Sportstuif aan biedt. Verder hebben er vóór de zomervakantie ook al een aantal kinderen met de gratis woensdagmiddag activiteiten mee gedaan!

Buiten de activiteiten om is Sportstuif op de achtergrond ook al druk bezig. Zo zijn we al druk aan het flyeren. De straten in de woonwijk Doonheide, Gemert-Noord en het Heijtsveld hebben inmiddels al een flyer in de brievenbus ontvangen. De Rest van Gemert, de Mortel en Handel zullen ook snel volgen.

Sportstuif Gemert gaat zich vestigen op  Sportpark Molenbroek bij HC Gemert. Wist je dat Naast Asten HCAS, Asten NWC, Beek en Donk, Bergeijk, Best, Deurne Aventurijn, Deurne Vlieger, Eindhoven DSC, Geldrop, Heeze, Helmond de Braak, Helmond Brandevoort, Horst, Meerhoven DBS, Meerhoven Strijp, Oirschot, Schijndel, Someren, Son en Breugel, Valkenswaard, Veldhoven Basko, Veldhoven Rood-Wit, Veldhoven RKVVO, Venray MHCV, Venray SV en Weert, Sportstuif Gemert alweer de 27e vestiging van Sportstuif Kinderopvang wordt?!

Momenteel zijn we hard aan het werk met de aanvraag en wachten we op goedkeuring vanuit de gemeente. We houden jullie op de hoogte via onze social media kanalen en onze blog. Het is dus zeker de moeite waard om ons te blijven volgen!

   



Ons team

Marieke Verbakel vestigingsmanager
Marieke Verbakel vestigingsmanager
Lisa Boonaerts
Lisa Boonaerts
Pedagogisch coaches
pedagogisch coaches