Onze 2 kinderen gaan altijd met heel veel plezier naar de sportstuif.
Er werken allemaal lieve medewerkers die iedere week wel weer wat leuks bedacht hebben om met en voor de kinderen te doen.
Van spelen in de speeltuin - knutselen - spelletjes tot lekker genieten van een ijsje.

De Wit De Wit
5 /5
bij Google reviews

Vijf voordelen van Sportstuif! Week 41 - 2023

Sportstuif heeft vele voordelen vergeleken met andere Bso's in Gemert en omstreken. Lees snel verder om te kijken welke voordelen Sportstuif heeft!

 

1. Ons eerste voordeel is flexibiliteit. 🤸‍♂️

Bij Sportstuif kunnen we de opvang van kinderen aanpassen op het werkrooster van ouders/verzorgers. De dagen zijn flexibel inzetbaar. Natuurlijk halen wij uw kinderen ook op bij de basisschool. Wanneer u op de dag zelf vóór 9:00 uur afmeldt, krijgt u de uren ook nog gewoon terug als ruiluren!

 

2. Ons tweede voordeel zijn de sport- en beweegactiviteiten. 🏑

Dagelijks worden er bij Sportstuif verschillende sport- en beweegactiviteiten aangeboden die bijdragen aan de ontwikkeling van kinderen. Dit kan heel verschillend zijn, zoals voetbal en hockey, maar ook trefbal, verstoppertje of zelfs lasergamen! Naast het sport- en spelaanbod is er natuurlijk ook de mogelijkheid om creatief bezig te zijn, door te kleuren, te knutselen en zelf spellen te verzinnen.

 

3. Ons derde voordeel is het leren samenspelen.

Kinderen leren samen te spelen, leren om te gaan met winst en verlies, leren om te gaan met andere kinderen, leren om te gaan met emoties en leren om te gaan met materiaal.

 

4. Ons vierde voordeel is gezondheid.

We leren de kinderen dat het goed en gezond is om voldoende te bewegen. Door voldoende te bewegen voelen kinderen zich fitter, energieker en meer zelfverzekerd. Ook krijgen de kinderen na schooltijd fruit met een bekertje suikervrije ranja. We bewegen dus niet alleen veel, maar zorgen er ook voor dat de kinderen gezonde voeding krijgen.

 

5. Ons laatste voordeel is dat wij zowel met mannen als vrouwen werken.

Bij Sportstuif werken evenveel mannen als vrouwen. Deze professionals bieden de begeleiding die kinderen nodig hebben. Ieder personeelslid is afgestudeerd in de richting docent lichamelijke opvoeding, pedagogiek of sportkunde. Wij werken veelal met HBO geschoold personeel. Helaas op onze vestiging in Gemert nog niet, maar mocht er een keer een invaller komen is de kans dus groot dat het een man is!

 

Benieuwd geworden of heb je nog vragen? neem gerust contact met ons op via deze link!

 

Wie weet zien we elkaar snel bij Sportstuif!

 

 



Ons team

Marieke Verbakel vestigingsmanager
Marieke Verbakel vestigingsmanager
Lisa Boonaerts
Lisa Boonaerts
Pedagogisch coaches
pedagogisch coaches