Een sportieve BSO waarbij aandacht is voor ieder individu. Bij Sportstuif worden kinderen geënthousiasmeerd om deel te nemen aan verschillende activiteiten i.p.v. kinderen alleen maar zelfstandig vrij te laten spelen.

Niels Niels
5 /5
bij Google reviews

Schoentjes maken, apenkooi en een open dag! Week 48 - 2023

Deze week heb ik een drukke week gehad bij onze locaties in Gemert, Geldrop en Bergeijk! We hebben veel leuke spellen gedaan, ondanks de kou buiten. Benieuwd wat we hebben gedaan? Lees dan snel verder!

 

Maandag 27 november

We zijn de week weer begonnen in Geldrop. Helaas een regenachtige dag vandaag, dus hebben we de hele middag binnen gespeeld. De kinderen hebben zich goed vermaakt, sommige kindjes zijn gaan tekenen, andere kindjes zijn spelletjes gaan doen en er waren kindjes die een eigen spelletje hadden bedacht. Ondertussen ben ik samen met Rudy de schoentjes gaan knutselen die de kindjes vorige week hebben gemaakt. De tijd vloog voorbij, ondanks dat de kinderen niet buiten hebben gespeeld vandaag.

 

Dinsdag 28 november

De dag begon weer met overleggen op het kantoor in Asten. Na de overleggen ben ik naar Geldrop gegaan om weer een middag op de BSO te staan. Vandaag scheen gelukkig wel de zon! Dus ben ik de kindjes te voet op gaan halen bij twee scholen die dicht bij de BSO liggen. Na het ophalen zijn we fruit gaan eten en hebben we een verjaardag gevierd! Omdat de weerberichten afgelopen week aangaven dat het weer de hele dag ging regenen, hadden we voor vandaag gymzaal de Kievit gereserveerd. Hier zijn we na de verjaardag naartoe gegaan en zijn we begonnen met een tikspel en hebben we afgesloten met apenkooi. De kinderen hebben het heel erg naar hun zin gehad. Toen we terug kwamen van de gymzaal werden de eerste kinderen alweer opgehaald, de middag is dus erg snel voorbij gegaan!

  

 

Woensdag 29 november

Vandaag de laatste gratis activiteit van November, vandaag waren het XL Games! Zo hadden we XL vier op een rij, XL mikado, XL twister en XL Jenga klaar gezet voor de kinderen. De groep werd verdeeld in twee kleinere groepjes. Één groep mocht met Luc mee naar Mikado en de andere groep mocht met Marieke mee naar XL vier op een rij. Toen we allebei de spellen hadden gedaan, was het tijd voor een korte pauze. Hier kregen de kinderen ranja en konden ze even bijkomen van vier op een rij en mikado. Na de pauze zijn we verder gegaan met Twister en Jenga. Ook deze spellen gingen te snel voorbij, al snel genoeg kwamen de ouders weer en was het helaas weer tijd om  naar huis te gaan. De activiteiten voor aankomende maand staan online, inschrijven kan via LINK

    

 

Donderdag 30 november

Op donderdag mocht ik team Sportstuif Geldrop weer versterken. Eerst mocht ik kinderen op gaan halen bij de Sint Jozefschool om vervolgens terug naar de BSO te gaan. Hier hebben we eerst fruit gegeten met de kinderen en met onze dikke jas en handschoenen aan zijn we daarna naar buiten gegaan. Hier hebben we een partijtje voetbal gespeeld en de kleinere kinderen hebben mee de stopdans gedaan. Ze konden er geen genoeg van krijgen! Helaas werd het op een gegeven moment wel erg koud, dus tijd om binnen op te warmen en een lekker koekje te eten.

 

Vrijdag 1 december

Vandaag een drukke dag. In de ochtend ben ik begonnen met wat administratieve zaken. Ik moest al op tijd naar Geldrop vertrekken, want hier moest ik een aantal kinderen ophalen en naar de BSO brengen. Nadat ik dat had gedaan, moest ik door naar Bergeijk. Deze vestiging werd vandaag geopend en hier hadden ze ook meteen een open dag. Samen met de kinderen heb ik verschillende XL games gedaan en heb ik knotshockey gespeeld. De dag vloog wel voorbij, de open dag was weer voorbij en het was tijd om op te ruimen. Weer tijd om terug te gaan naar Gemert!

  



Ons team

Marieke Verbakel vestigingsmanager
Marieke Verbakel vestigingsmanager
Lisa Boonaerts
Lisa Boonaerts
Pedagogisch coaches
pedagogisch coaches