Super tevreden over sportstuif!

De kinderen hebben het er heel erg naar hun zin en ze doen veel leuke spellen, activiteiten en uitstapjes.

Super flexibel (zelfs eerder ophalen op de laatste schooldag op een andere locatie verder weg is geen probleem!).

Een keer later omdat je in de file staat is geen punt, ze sturen nog een leuke foto mee dat ze zich prima vermaken, en dan zit je toch een stuk minder gestresst in de auto.

De kinderen willen nooit mee naar huis, dus dat is een goed teken!

Sanne van Ast Sanne van Ast
5 /5
bij Google reviews

Proefmiddagen, superbal en kaartenestafette! Week 9 - 2024

Een nieuwe week met verschillende nieuwe spellen en verschillende proefmiddagen bij Sportstuif. Benieuwd wat we deze week allemaal hebben gedaan? Lees dan snel verder... 

Maandag 26 februari

Het is maandag en dat betekent het begin van een gloednieuwe week bij Sportstuif! Ondanks de aanhoudende regen lieten we de dag niet in het water vallen en verplaatsten we onze sportieve activiteiten naar binnen. We hebben ons flink vermaakt met spellen als Fopbal, Kaartenestafette en Hints. Fopbal was zelfs zo populair dat we het in twee groepen hebben gespeeld! Na de activiteiten was het tijd voor een welverdiend koekje, dat we in alle rust opaten. Het koekje was achter de kiezen, dus we konden weer aan de slag met spelen. Er waren activiteiten bij die de kinderen zo leuk vonden dat ze deze zelfstandig verder speelden, terwijl anderen toch liever naar buiten wilden om te voetballen of te spelen. Zo hebben we deze dag afgesloten met veel plezier en vol energie!

   

 

Dinsdag 27 februari

Vandaag was een dag met veel kinderen die een middag komen proefdraaien bij Sportstuif. Voordat je daadwerkelijk inschrijft bij Sportstuif, hebben kinderen de kans om twee proefmiddagen mee te draaien. Zo krijgen de kinderen meteen een beeld van hoe een dag bij Sportstuif eruitziet. We begonnen de middag met het ophalen van kinderen bij de Samenstroom, Pandelaar en ’t Einder. Nadat alle kinderen bij de BSO waren, zijn we fruit gaan eten. Na het eten van fruit gingen alle kinderen meteen naar buiten om te spelen. Hierdoor hadden wij tijd om de spellen tweetalvoetbal en superbal uit te zetten. De spellen stonden klaar, dus was het tijd om te beginnen. We zijn wel drie kwartier bezig geweest met de spellen; de kinderen vonden het super leuk. Na de spellen was het tijd voor koekjes en kwamen de eerste ouders al snel om de kinderen op te halen.

   

 

Woensdag 28 februari

De middag begon vandaag bij basisschool de Berglaren, hier heb kon je ons tegen komen tijdens het flyeren! Na het flyeren stond alweer de laatste gratis activiteit van februari op het programma, deze keer deden we verschillende oud-Hollandse spellen. Denk hierbij aan stoelendans, blik gooien, touwtrekken, skilopen, koekhappen en zaklopen. Alle spellen werden gespeeld in twee teams, dus de hele middag was het een strijd tussen beide teams. Het uurtje vloog voorbij; de kinderen hebben een superleuke middag gehad!

   

 

Donderdag 29 februari

Gelukkig was het regenachtige weer van vanochtend minder geworden en konden vandaag de activiteiten buiten plaatsvinden. We speelden een aantal leuke activiteiten, zoals Steen-Papier-Schaar Estafette, Annemaria Koekoek en Trefbal met een zij- en achterveld. Dat halfuurtje sporten vloog voorbij! Na de activiteit hielpen de kinderen ons met opruimen en kwamen we binnen bij elkaar voor een welverdiend koekje. Daarna kon iedereen weer zijn eigen gang gaan; de een ging buiten voetballen, de ander speelde verstoppertje. Al spelend sloten wij deze dag af!

   

 

Vrijdag 1 maart

Voor ons was het weer een dagje zonder kinderen, maar wel hebben we ons op verschillende plekken laten zien. Zo zijn we begonnen met flyeren rondom basisschool de Samenstroom. Daarna zijn we naar de Kampen gegaan om daar te flyeren. Later op de middag hebben we ook nog in de buurt van het sportpark in Gemert geflyerd. Al met al een drukke middag, waar je ons op verschillende plekken tegen kon komen!



Ons team

Marieke Verbakel vestigingsmanager
Marieke Verbakel vestigingsmanager
Lisa Boonaerts
Lisa Boonaerts
Pedagogisch coaches
pedagogisch coaches