Super tevreden over sportstuif!

De kinderen hebben het er heel erg naar hun zin en ze doen veel leuke spellen, activiteiten en uitstapjes.

Super flexibel (zelfs eerder ophalen op de laatste schooldag op een andere locatie verder weg is geen probleem!).

Een keer later omdat je in de file staat is geen punt, ze sturen nog een leuke foto mee dat ze zich prima vermaken, en dan zit je toch een stuk minder gestresst in de auto.

De kinderen willen nooit mee naar huis, dus dat is een goed teken!

Sanne van Ast Sanne van Ast
5 /5
bij Google reviews

Op bezoek bij Sportstuif Best, Meerhoven en Gemert! Week 46 - 2023

Omdat wij helaas nog niet open zijn, zijn wij de komende tijd veel te vinden bij andere Sportstuif vestigingen. Ik neem jullie de komende tijd mee in deze dagen, zo kan ik jullie toch alvast laten zien hoe een middag bij Sportstuif eruit ziet! Kijken jullie mee?

 

Maandag 13 november

Deze dag waren we te vinden bij Sportstuif Meerhoven Strijp. Eerst ben ik te voet bij de Theresia school kinderen op gaan halen en hebben we op de BSO gewacht tot alle collega’s terug waren met alle kinderen. Toen alle kinderen op de BSO waren zijn we fruit gaan eten, want de meeste kinderen hebben vaak honger na zo’n lange schooldag. Na het fruit eten zijn we oud hollandse spelletjes gaan doen. Omdat er deze dag hier en daar een regenbui viel, hebben we de spelletjes binnen gedaan. De kinderen zijn begonnen met koekhappen, hebben daarna zak gelopen en we zijn geëindigd met stoelendans! Na de spellen werden de eerste kinderen alweer opgehaald en zat de middag er alweer snel genoeg op.

 

Dinsdag 14 november

Ook vandaag was ik weer te vinden bij Sportstuif Meerhoven Strijp. En helaas regende het ook vandaag weer de hele dag. Eerst ben ik met de auto kinderen op gaan halen bij basisschool het Slingertouw en daarna bij basisschool de Startbaan. Na het fruit eten zijn we het spelletje Weerwolven van Wakkerdam gaan spelen. Alle kinderen kregen een kaartje met een plaatje erop, dit kon een weerwolf zijn, maar ook de ziener, de jager, de dief, cupido, de heks, het stiekeme meisje of een burger zijn. Een spannend spel, waarbij je goed op moet letten. Alle kinderen hebben super goed mee gedaan, uiteindelijk was het de weerwolven gelukt om te winnen! Ondanks de regen hebben we er weer een super mooie dag van gemaakt.

 

Woensdag 15 november

Zoals elke woensdag, zijn ook vandaag onze deuren in Gemert weer geopend. Deze keer niet voor een gratis activiteit, maar voor een kinderfeestje! Zoals in een eerdere blog beschreven kun je bij ons ook je kinderfeestje vieren. Je kunt 3 verschillende activiteiten kiezen die je deze middag graag zou willen doen met je vriendjes of vriendinnetjes. Bij dit kinderfeestje was er gekozen voor archery tag, lasergamen en knotshockey. We zijn begonnen met archery tag, hier hebben we eerst geprobeerd zo ver mogelijk te schieten en zijn we later gaan mikken op pionnen. Hierna zijn we gaan lasergamen, dit doen we in en rondom de kantine van HC Gemert. We hadden twee hele fanatieke teams en het ging erg gelijk op. Na het lasergamen was het tijd voor een korte pauze, hier kregen de kinderen een bekertje ranja en een lekker zakje chips. Toen alles op was, was het tijd voor de laatste activiteit: knotshockey! We hebben hier verschillende wedstrijdjes gedaan. Het was een super leuke middag en als afsluiter kregen alle kinderen een leuke Sportstuif goodiebag mee naar huis!

   

 

Donderdag 16 november

De laatste werkdag voor mij deze week, want vrijdag was ik een dagje vrij. Vandaag was ik te vinden bij Sportstuif Best, een keer een locatie waar ik nog niet ben geweest. Het is altijd leuk om bij een locatie langs te gaan waar ik nog niet ben geweest, zo kan ik zien hoe mijn collega’s daar te werk gaan. Al is dat veelal hetzelfde natuurlijk. In Best mocht ik bij twee scholen kinderen op gaan halen, bij basisschool de Kiezel en bij basisschool de Zevensprong. Eenmaal terug op de BSO hadden de kinderen nog even tijd om vrij te spelen. binnen waren ze aan het knutselen, met LEGO aan het spelen of spelletjes aan het doen. Buiten waren ze aan het voetballen, met hoepels aan het spelen of een zelf bedacht spelletje aan het doen. Hierna hebben we fruit gegeten en een verlanglijstje gemaakt voor Sinterklaas en na het fruit eten zijn we naar buiten gegaan voor de spelletjes. Vandaag mochten de kinderen allesbal, 3 is teveel en leeuwenkooi doen. Drie erg leuke spellen, waarbij de kinderen super fanatiek zijn. Leuk om te zien, maar ook leuk om met de kinderen mee te doen. Na de spellen was het tijd voor een verdiend koekje en werden de kinderen ook weer opgehaald. Het was een hele leuke week!



Ons team

Marieke Verbakel vestigingsmanager
Marieke Verbakel vestigingsmanager
Lisa Boonaerts
Lisa Boonaerts
Pedagogisch coaches
pedagogisch coaches