Hele prettige buitenschoolse opvang. Mijn kinderen vinden het er heel fijn. Ze kunnen lekker buitenspelen en hebben er alle ruimte zowel om zich letterlijk fysiek uit te leven na een dag school als om te doen wat ze leuk vinden.

Goed contact met de pedagogisch medewerkers.

Erg leuk is dat ik tijdens mijn werk regelmatig een foto krijg via Whatsapp van wat de kinderen aan het doen zijn.

Saskia Saskia
5 /5
bij Google reviews

Omgekeerd verstoppertje, peutergym en kamelenrace! Week 12- 2024

Welkom bij onze nieuwe blog waarin we je een kijkje geven in de opwindende wereld van Sportstuif Gemert! Deze week was gevuld met kleurrijke spelletjes, sportieve uitdagingen en creatieve avonturen voor de kinderen. Laten we eens kijken naar de hoogtepunten van onze drukke, maar opwindende week.

 

Maandag 18 maart

De week begint deze week rustig. Vandaag hebben we tijd om verschillende dingen achter de schermen te doen. Zo wordt de blog elke maandag geschreven, hebben we nog verschillende leuke activiteiten op de planning staan voor dit schooljaar en is het momenteel druk met aanmeldingen voor de BSO. Kortom, buiten de BSO om hebben we vandaag nog genoeg leuke dingen om te doen!

 

Dinsdag 19 maart

Dinsdag was een drukke dag met proefmiddagen van vier kindjes, in totaal waren we met zo'n 10 kinderen. De dinsdag begint dus al aardig te lopen. Na het ophalen en het fruit eten gingen we met z'n allen naar buiten voor de activiteiten.

We begonnen met het kleurenspel. Hierbij liggen er verschillende kleuren pionnen in het vak en telt één kindje met de handen voor de ogen af van 10 naar 0. Alle andere kinderen gaan ondertussen bij een kleur staan. Vervolgens roept het kind dat heeft afgeteld een kleur. Alle kinderen die bij die kleur stonden moesten vervolgens een sportieve opdracht doen om weer opnieuw mee te mogen doen. Dit was een hartstikke leuk spel voor jong en oud! Hierna gingen we door met een ander spel; omgekeerd verstoppertje. Hierbij gaat één iemand zich verstoppen en de rest gaat zoeken. Als je de verstopplek vindt, ga je er rustig bij zitten. Dit gaat zo totdat iedereen de verstopplek heeft gevonden en op die plek verstopt zit.

Twee superleuke spellen voor deze warme en zonnige middag!

   

 

Woensdag 20 maart

Woensdagochtend was het tijd voor de tweede peutergymles. Na het succes van vorige week hadden alle kindjes (en ouders) weer zin in de tweede les. Dit keer werd er geslalomd, gesprongen, gerend en gehinkeld over een parcours. Ook werd er geoefend met het balans houden en het gooien of rollen van een bal. Het enthousiasme was wederom groot en we kijken nu alweer uit naar de volgende les.

   

Binnenkort komen de woensdagmiddagactiviteiten (WMA) voor de maand april weer online. Houd de website van www.samenbijsportstuif.nl in de gaten en schrijf je snel in!

 

Donderdag 21 maart

Vandaag was er een proefmiddag met twee kinderen. Na het ophalen werd er direct buiten gespeeld. Toen we dorst begonnen te krijgen, gingen we naar binnen om wat te drinken en aten we wat verse stukjes fruit. Hierna stapten we in de blauwe Sportstuif auto en reden we naar Sportstuif Beek en Donk. Hier sloten we aan bij de activiteit van de middag; de voetbalkamelenrace. Met een leuke en grote groep kinderen ging de activiteit er zeer enthousiast en fanatiek aan toe. Hierna genoten we nog even van een koekje en reden we weer terug naar Sportstuif Gemert. Hier kwamen we even bij van de avonturen bij Sportstuif Beek en Donk aan de tekentafel. Het was wederom een gezellige proefmiddag!

   

 

Vrijdag 22 maart

Afgelopen vrijdag werd er wederom geflyerd, deze keer in de wijk rondom OBS 't Einder. Helaas begon het halverwege de middag flink te miezeren, waardoor er wel tijd was om de ideeënbus op de BSO af te maken. De ideeënbus is bedoeld voor ideeën van de kinderen voor activiteiten, uitstapjes of andere zaken die wellicht een toevoeging zijn voor de BSO. Deze zal vanaf volgende week goed zichtbaar op de BSO staan, zodat kinderen hun ideeën met ons kunnen delen.



Ons team

Marieke Verbakel vestigingsmanager
Marieke Verbakel vestigingsmanager
Lisa Boonaerts
Lisa Boonaerts
Pedagogisch coaches
pedagogisch coaches