Een plek waar de kinderen ook na school actief bezig worden gehouden door enthousiaste medewerkers met een sportieve achtergrond!

Anne Anne
5 /5
bij Google reviews

Nerfgunbattle Woensdagmiddag activiteit! Week 45 – 2023

Afgelopen woensdag stond er, net zoals alle andere woensdagen, weer een leuke activiteit op de planning bij Sportstuif Gemert! Deze keer was het een nerfgunbattle!

De Nerfguns werden verzorgd door Sportstuif Gemert, dus iedereen kon meedoen met de activiteit. Eerst begonnen we met de uitleg over de nerfgun, gevolgd door hele belangrijke veiligheidsregels. Toen dat duidelijk was en alle regels vast waren gesteld, zijn we begonnen met het eerste onderdeel. Het eerste onderdeel was mikken. In het veld stonden verschillende pionnen, de ene dichtbij en de andere verder weg. Iedereen kreeg 3 pijltjes en mocht hiermee proberen om de pionnen te raken.

Na een aantal verschillende rondes, gingen we over naar het echte werk. Er was een veldje uitgezet met verschillende obstakels waar de kinderen achter konden schuilen. We zijn begonnen in twee teams, zelf gekozen door de kinderen. Met deze teams hebben we twee potjes gedaan, daarna was het tijd om wat te drinken. Na de korte pauze hebben we de teams gewisseld en hebben we nog twee potjes gedaan. De tijd vloog voorbij! Voordat we het wisten was de middag alweer voorbij. We hebben weer een hele leuke middag gehad!

   

   



Ons team

Marieke Verbakel vestigingsmanager
Marieke Verbakel vestigingsmanager
Lisa Boonaerts
Lisa Boonaerts
Pedagogisch coaches
pedagogisch coaches