Onze twee energieke boys (6 en 11 jaar) zijn helemaal op hun plek bij de sportstuif. Ze zijn altijd enthousiast als ze geweest zijn. De spelletjes, activiteiten en verwenuitstapjes, het is allemaal even leuk. Het ophalen met de bus bij school is ideaal en daar begint de gezelligheid dan alvast. En als wij ouders aan het werk zijn, komen er regelmatig leuke foto's binnen over de app. Een dikke aanrader!! Zelfs voor de grotere kinderen.

Lesley van de Ven Lesley van de Ven
5 /5
bij Google reviews

Meivakantie week 2! Week 18 - 2024

De tweede week van de meivakantie is aangebroken. Ook deze week stonden er weer veel leuke uitstapjes op de planning. Zo zijn we naar het Zonnehoekje geweeest, naar Hemelrijk en zijn we vaak op andere Sportstuif locaties geweest. Benieuwd hoe we het hier hebben gehad? Lees dan snel verder... 

 

Maandag 29 april 

De eerste week van de vakantie is alweer voorbij en na en koningsweekend beginnen we alweer aan de tweede en laatste week van de meivakantie. Deze week komt het mooie weer eraan, dus een heerlijke week om lekker veel buiten te spelen. We beginnen de week lekker rustig met het knutselen van een masker, want bij Sportstuif hebben we ook ruimte voor creatieve activiteiten. Toen het masker af was, was het tijd voor een uitstapje naar onze vestiging in Brandevoort. Hier spelen we in de ochtend het spelletje lintjesroof en in de middag gaan we naar de gymzaal om hier de vloer is lava te doen. Gedurende de dag moeten we natuurlijk ook tijd maken om fruit en boterhammen te eten, maar het buiten spelen is toch wel veel leuker 😉.

   

 

Dinsdag 30 april

Vandaag kwam Sportstuif Beek en donk bij ons op bezoek. Super gezellig, want ’hoe meer zielen, hoe meer vreugd’ natuurlijk. In de ochtend blijven we op onze locatie en spelen we het spelletje leven among us. Hierbij zijn buiten verschillende opdrachten verstopt die de kinderen moeten zoeken en uit moeten voeren. Aan het einde van het spel kijken we welk team de meeste opdrachten uit heeft gevoerd en dit team heeft dan gewonnen. De kinderen vonden het super leuk, maar ze hebben er wel honger van gekregen. Tijd voor boterhammen dus! Na de boterhammen stond er nog iets leuks op de planning, we gingen namelijk naar speeltuin het Zonnehoekje! Hier konden de kinderen lekker klimmen en klauteren en gewoon lekker buiten spelen. De kinderen hebben het allemaal super leuk gehad en als kers op de taart hebben ze ook nog een ijsje gekregen, omdat het zo’n mooi weer was. Daarna was het weer tijd om terug te gaan naar de BSO waar de kinderen nog lekker buiten hebben gevoetbald totdat ze op werden gehaald.

   

 

Woensdag 1 mei 

Vandaag stond er een hele leuke activiteit op de planning … we gingen namelijk meedoen met de colorrun van Sportstuif Son en Breugel. Toen alle kinderen op de BSO waren, zijn we naar Son en Breugel vertrokken om daar alvast mee te helpen met het opbouwen van de colorrun. Hierna mochten de route alvast eerst uittesten zonder de kleuren. Toen alles klaar stond zijn we boterhammen gaan eten en daarna ging de colorrun beginnen. Er waren ruim 150 kinderen die mee deden, dus lekker druk zullen we maar zeggen. Toen het startsein was gegeven mochten we allemaal gaan rennen, langs de route stonden allemaal mensen die gekleurd poeder aan het gooien waren. Alle kinderen gingen dus als mooie schilderijen mee naar huis. Na heel veel rondjes te hebben gerend was het tijd voor de afsluiting en het opruimen van de route. Deze dag was een dikke 10, want de zon scheen volop en de colorrun was super gaaf! Sportstuif Son en Breugel bedankt voor de leuke dag!

   

 

Donderdag 2 mei  

Voor Sportstuif Gemert alweer de laatste dag van de meivakantie, want op vrijdag zijn er geen kinderen die naar de bso komen. Ook vandaag was het weer tijd voor een leuk uitstapje. Vandaag staat er een uitstapje naar Hemelrijk op de planning. Voor veel kinderen bekend terrein, want omdat het lekker dichtbij is zijn veel kinderen daar vaak te vinden. Hier waren we niet de enigste locatie van Sportstuif, want onze locaties uit Beek en Donk, Eindhoven en Veldhoven waren ook aanwezig! Samen met de andere vestigingen hebben we verschillende rondjes gelopen door het park. Zo zijn we in de waterglijbaan geweest, in de buiten speeltuin en in de binnenspeeltuin. Kortom we hebben heel Hemelrijk gezien vandaag. Aan het einde van de middag hebben we onze spullen gepakt en zijn we weer richting Gemert gereden. Een rustige terugreis deze keer, want zo’n dag is erg vermoeiend. Wij kunnen terug kijken op een geweldige vakantie!

   

 

Vrijdag 3 mei  

Ook deze week hebben we geen kinderen op vrijdag, dus is de vakantie bij Sportstuif Gemert iets eerder afgelopen.



Ons team

Marieke Verbakel vestigingsmanager
Marieke Verbakel vestigingsmanager
Lisa Boonaerts
Lisa Boonaerts
Pedagogisch coaches
pedagogisch coaches